Сензационно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сензационно!

Мнениеот sedem_!_dva » 22 юни 2009 00:43

puhisamolevski написа:Хахаха....добре е да се посмеем ;)

Между другото аз съм роден януари 1991 г., може би единственото нещо, което си спомням от когато съм бил на 3 годинки е гола на Лечков срещу Германия...кат бех малък му виках Лещов. Много се съмнявам едниственият ми спомен от далечното ми детство да е бил лъжа :cry:

По тази логика ФИФА не трябваше да позволи на Стяуа да вдига КЕШ 86-та ли коя година беше...

Малшанс си беше тогава за наште, но въпреки всичко - невероятно постижение....аз си имам надежди, че скоро пак ще се случи :)

Абе пич чудно ми е как помниш нещо, като си бил на 3 години... аз че съм бил на 7 не помня почти нищо, а само че след мачовете веднага на улицата с родителите ми и се събирахме много хора навсякъде... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юни 2009 00:46

govedo написа:Аз съм абсолютно уверен, че е истина!!! Само че в някоя паралелна вселена.
Земете и мислете малко преди да вярвате на глупости. Нали мача сте го гледали на живо по телевизията в час, който е бил известен от много преди това. Или са имали техника тогава да манипулират живото предаване и от над 100000 човека били по стадионите никой не е пропял досега?

Да си видял някъде да е писано че е достоверно вярно не! нали? Akо става въпрос 40% от темите не са верни но се коментират така че не бъди толкова съркастичен

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 юни 2009 00:58

SkArY_9 написа:Стига писахте глупости, каквото имате да каже по-темата кажете, ако няма замълчете си просто.

А каква е темата? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 юни 2009 01:00

България беше Световен шампион в нашите сърца и толкова.Ние наистина щяхме да сме 1-ви и със златни медали и Купата в ръце....ако не беше онази френска блудница Жоел Киню,който без никакво съмнение изпълни поръчка на полуфинала с Италия където престъпно ни закопа.Ние надиграхме талянците,но беше решено финала да е между Скуадрата и Селесао.Впрочем,аз съм на мнение,че онази Бразилия не беше изобщо толкова голяма сила и Ромарио и Бебето никога не са били от класата примерно на Робиньо сега,да не говорим пък за Феномена Роналдо.В халфовата линия бяха по-зле от нас с изключение на Дунга,но и той е далеч от класата примерно на Жилберто Силва сега,а да сравняваме Кака с Мазиньо и Роналдиньо с Раи...хехехехе,смешно е.Кафу беше тогава в златните си години,но щяхме да се справим с пробивите му,всъщност най-голямото им оръжие беше феноменалния Тафарел на вратата им.Но....сигурен съм,убеден съм,че ако ни беше позволено да излезем на онзи Финал на Роуз Боул в Лос Анжелес щяхме така да ошамарим Бразилия,че ФИФА щеше действително да е на ръба на фалита :lol: .Жалко....можеше,онази Бразилия я пращахме с ритници обратно в Рио де Жанейро,така поне мисля аз,за вас не знам.За мене винаги ще си останем шампиони,САЩ 94 вдигна духа на българина,бяхме победители и имахме голям отбор какъвто едва ли повече ще имаме някога ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 01:09

sedem_!_dva написа:
puhisamolevski написа:Хахаха....добре е да се посмеем ;)

Между другото аз съм роден януари 1991 г., може би единственото нещо, което си спомням от когато съм бил на 3 годинки е гола на Лечков срещу Германия...кат бех малък му виках Лещов. Много се съмнявам едниственият ми спомен от далечното ми детство да е бил лъжа :cry:

По тази логика ФИФА не трябваше да позволи на Стяуа да вдига КЕШ 86-та ли коя година беше...

Малшанс си беше тогава за наште, но въпреки всичко - невероятно постижение....аз си имам надежди, че скоро пак ще се случи :)

Абе пич чудно ми е как помниш нещо, като си бил на 3 години... аз че съм бил на 7 не помня почти нищо, а само че след мачовете веднага на улицата с родителите ми и се събирахме много хора навсякъде... :lol:

Бе не знам бе човек ама го помня, ако щеш ми вярвай :lol: От футболна гледна точка, следващото нещо, което помня е като ги бихме 3:2 тука и Левски като паднахме 3:1 от Юве като домакини :) Тогава баща ми се напи и почна да звъни на БНТ и да ги псува хахаха

Както и да е, тва тука си беше офтопик отвсякъде :)
Извинявам се за тези мой разходки из земята на спомените :) :P
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 22 юни 2009 01:14

90ти набор съм и от САЩ94 помня само как имаше много народ в нас , един трибагреник над телевизора и как от време на време всички викаха и аз се разплаквах от страх :) :) :) :)
Факт е , че са ни се подиграли тогава , но по "Честен" път , а не с укриване на резултата :lol: :lol: Самия факт , че се замисляте над подобен въпрос е доста показателен .

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 22 юни 2009 01:18

durex написа:
govedo написа:Аз съм абсолютно уверен, че е истина!!! Само че в някоя паралелна вселена.
Земете и мислете малко преди да вярвате на глупости. Нали мача сте го гледали на живо по телевизията в час, който е бил известен от много преди това. Или са имали техника тогава да манипулират живото предаване и от над 100000 човека били по стадионите никой не е пропял досега?

Да си видял някъде да е писано че е достоверно вярно не! нали? Akо става въпрос 40% от темите не са верни но се коментират така че не бъди толкова съркастичен

Като казваш, че не е достоверно грам, за какво си пуснал темата тогава? Поне да беше ясно, че е на ташак, ама някои хора си и вярват.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юни 2009 01:20

govedo написа:
durex написа:

Като казваш, че не е достоверно грам, за какво си пуснал темата тогава? Поне да беше ясно, че е на ташак, ама някои хора си и вярват.

Ако прочетеш малко по-назад какво съм писал и от каде е тази тема ще разбереш,ама що ли по лесно е да се заяждаш...

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 22 юни 2009 01:42

Хич не ми е да се заяждам, но просто е глупаво абсурна тая теория и смятам, че е несериозно дори да се коментира. Както и да е

Потребителски аватар
ЗАВИНАГИ СИН
Контакти:

Мнениеот ЗАВИНАГИ СИН » 22 юни 2009 07:37

МОМЧЕТА НАМАЛЕТЕ АЛКОХОЛА. АКО НЕ БЯХА ХВАНАЛИ АРМАНДО , СЕГА ТАЗИ ТЕМА НЯМАШЕ ДА Я ДЪВЧЕМ.СЕГА ЩЕ ПОВТАРЯТ МАЧОВЕТЕ, ГЛЕДАЙТЕ ГИ. НАШИТЕ БЯХА ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ,НО И НЕГО ГО ИМА В ФУТБОЛА ,ТАКА ЧЕ ГЛЕДАЙТЕ ,НО С БИРА В РЪКА ,БЕЗ ТВЪРДО.

Върни се в “Национален отбор”