Италия-Бразилия-класика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Италия-Бразилия-класика

Мнениеот alexpk » 22 юни 2009 00:22

Прав си морски.Тази вечер беше празник за футбола.
Баткоff вън

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:23

Тоя Христо Данов да не е тоя дето го съдят сега ? Или се бъркам ? А и като българин нямам нищо против от едно-две рамена в наша полза. Приказваше тоя нещо, че сме купили мача с Франция ама аз не виждам как е станало това.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:25

chrisbosh написа:Тоя Христо Данов да не е тоя дето го съдят сега ? Или се бъркам ? А и като българин нямам нищо против от едно-две рамена в наша полза. Приказваше тоя нещо, че сме купили мача с Франция ама аз не виждам как е станало това.

И с Аржентина,човече,и с тях!Много жалко би било това да е истина!А и ГА споделя неговото мнение,което все пак ми дава надежда,че не е истина :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 22 юни 2009 00:26

Много хубаво, че има толкова хора във форума, които имат вкус и оценяват що за отбор е Италия - никакъв. Аз само още един пример искам да добавя. Финала на последното световно първенство. Наскоро се разрових за всички материали, които могат да се намерят в нета за случая с удара на Зидан, който повали матераци. Най-интересното беше едно много искрено интервю, което дава Зидан за френската телевизия, коментира искрено всеки детайл в цялата ситуация - най-интерсното беше че каза, че не съжалява и пак би постъпил така, 'Ако съжалявах, това значи че матераци е бил прав за майка и сестра ми - пак бих реагирал така'
Ей такива мръсни и подли играчи са италианците и наистина се радвам, че повечето хора тук мислят така.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:27

alexpk написа:Прав си морски.Тази вечер беше празник за футбола.

Браво,кефиш ме,само така :) Няма да ти пожелавам разни неща в Европ ;) а,щото съм българин и викам за всичките ни отбори в турнирите.А и съм леко по-различен тип човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:31

Е, не всичко в България е загубена кауза. Просто ми беше интересно как изкараха Италия най-добрите след победата им над САЩ. Предният път тук гъмжеше от италиански фенчета. Радвам се, че сега не е така

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юни 2009 00:33

добре бе миланист,като искаш харесвай си ги италиянците,ама да се опитваш да убедиш тук всички хора колко са велики няма да успееш.Така както имат 4 световни титли,така и има много много факти,които показват колко са били подпирани през времето.И това,че се е случило веднъж да ги ощетят и то срещу Корея ,които бяха домакини,няма как,много добре знаеш,че на всяко първенство домакините са толерирани и бутани и просто тогава Италия застана на пътя на домакина,но затова веднага на следващото първенство им се бе реванширано срещу Австралия.Така че харесвай си ги,но също така и хора имат право и да не ги харесват,не мислиш ли ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:34

chrisbosh написа:Е, не всичко в България е загубена кауза. Просто ми беше интересно как изкараха Италия най-добрите след победата им над САЩ. Предният път тук гъмжеше от италиански фенчета. Радвам се, че сега не е така

Щом си американофил е загубена кауза,повярвай ми,що не заминаваш за там скоро ;) И който е истински фен приема и загубите,както виждаш аз съм тук :) И за съжаление,крис,не съм фенче вече :cry:

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:35

И на мен ми се струва че няма да успее, ама нека се мъчи. Като политиците е. Убеждава колко е хубаво

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:36

mursusaid написа:добре бе миланист,като искаш харесвай си ги италиянците,ама да се опитваш да убедиш тук всички хора колко са велики няма да успееш.Така както имат 4 световни титли,така и има много много факти,които показват колко са били подпирани през времето.И това,че се е случило веднъж да ги ощетят и то срещу Корея ,които бяха домакини,няма как,много добре знаеш,че на всяко първенство домакините са толерирани и бутани и просто тогава Италия застана на пътя на домакина,но затова веднага на следващото първенство им се бе реванширано срещу Австралия.Така че харесвай си ги,но също така и хора имат право и да не ги харесват,не мислиш ли ;)

Всеки има право на мнение :) Радвам се да водя диалог с хората,но не и със злобари ;) А да ти кажа няма как да ви убедп в неяо,което е факт,Италия е велика футболна сила :!: Аз ще ви оставям да празнувате,че след 4 часа трябва да ставам :evil:

Върни се в “Футбол - Свят”