Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Стига с тоя Спас Делев!

Мнениеот veseo » 21 юни 2009 23:50

Аз по-скоро ми се струва, че Макриев е главна тема навсякъде, па как не мрънкате не знам :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 юни 2009 23:51

a17585 написа:Ае гледайте си ваще отборче !!

Иди първо при Спасчо да те научи да пишеш, че той за друго не става сигурно
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2009 00:09

Макриев поне някъде е играл и има голове!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Левски освободи трима

Мнениеот maximalniq » 22 юни 2009 00:11

puhisamolevski написа:1. Виждам логика да се пускат по-млади, но не виждам защо трябва да се изхвърли някой, който даже не е имал шанс да се докаже. Каквото и да си говорим Еньо не е на 40...
2. Макриев е централен нападател... Иначе Бензукан не виждам с какво може да замести Димов ама айде...
3. За Да Коща съм напълно съгласен
4.Миро винаги играеше с хъс и себераздаване, и това решение от страна на ръководството е шамар в лицето на момчето

Не виждам защо изхвърляме що-годе добри футболисти за без пари...не е като да имаме безгранични финансови способности и да чакаме Кака и Канаваро да акостират при нас...

Изхвърляме ги,защото с парите който можем да вземем от продажбата им,можем само да си платим тока и водата на стадиона ;)
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 22 юни 2009 00:15

Оставете ги цскарите да се радват на класното им попълнение... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Левски освободи трима

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 00:22

maximalniq написа:
puhisamolevski написа:1. Виждам логика да се пускат по-млади, но не виждам защо трябва да се изхвърли някой, който даже не е имал шанс да се докаже. Каквото и да си говорим Еньо не е на 40...
2. Макриев е централен нападател... Иначе Бензукан не виждам с какво може да замести Димов ама айде...
3. За Да Коща съм напълно съгласен
4.Миро винаги играеше с хъс и себераздаване, и това решение от страна на ръководството е шамар в лицето на момчето

Не виждам защо изхвърляме що-годе добри футболисти за без пари...не е като да имаме безгранични финансови способности и да чакаме Кака и Канаваро да акостират при нас...

Изхвърляме ги,защото с парите който можем да вземем от продажбата им,можем само да си платим тока и водата на стадиона ;)

А според тебе колко пари ще спестим от заплатите им (без Да Коща, естествено) :lol: Най-вече ме е яд за Еньо и Димов...Не виждам с какво Христов се представи по-добре през изминалия сезон, че да му е сигурно мястоо в отбора, а на Еньо - не...случва се на всеки да се контузи :cry:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 00:30

Абе малко го прехвалиха тоя Спас Делев...добър е наистина, ама журналите го изкараха новия Меси едва ли не...малко като с еуфорията около Цецо Генков, но той поне си спечели наистина голям трансфер, макар и в Динамо Москва...

Те Делев даже и за национал го гласиха сега срещу Ейре.. :?

Потребителски аватар
Mircheff
Контакти:

Мнениеот Mircheff » 22 юни 2009 00:36

да го зинат не знам за вас ама забелязалили сте ,че всеки трансферен прозорец ЦСКА взима по най-малко 5 нови играча това вече е 2-ра година сигурно ... и не могат да ги обиграят и ги продават.... маикала преди беше казал ,че цска само каша прави като взима по много играчи на 1 път ... ама..... си е прав човека :) нека са им честити и 20 да земат :) от пирин ботев и сливен ... :) :) :) :)
Левски (сф)

Потребителски аватар
Mircheff
Контакти:

Мнениеот Mircheff » 22 юни 2009 00:39

puhisamolevski написа:Абе малко го прехвалиха тоя Спас Делев...добър е наистина, ама журналите го изкараха новия Меси едва ли не...малко като с еуфорията около Цецо Генков, но той поне си спечели наистина голям трансфер, макар и в Динамо Москва...

Те Делев даже и за национал го гласиха сега срещу Ейре.. :?

делев той с левски припадаше , че се умори ... пък за генкош колкото да му е голчм трансфера вече 2 години не може да се наложи в отбора.. радвам се , че левски не го взе :)
Левски (сф)

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 00:40

Mircheff написа:да го зинат не знам за вас ама забелязалили сте ,че всеки трансферен прозорец ЦСКА взима по най-малко 5 нови играча това вече е 2-ра година сигурно ... и не могат да ги обиграят и ги продават.... маикала преди беше казал ,че цска само каша прави като взима по много играчи на 1 път ... ама..... си е прав човека :) нека са им честити и 20 да земат :) от пирин ботев и сливен ... :) :) :) :)

ХАХА...естествено, че сега и 11 футболиста да вземат, всичките от Барцелона, Мангалчестър, Изреал и Принтер, па нема да видят титлата :lol: Не знам на какво се дължи, но всяка година правят някакви радикални промени и трансфери, и накрая - 0 :lol:

Върни се в “Архив”