Мадански привика на помощ Левски и ЦСКА в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мадански привика на помощ Левски и ЦСКА в националния

Мнениеот Red Warrior » 21 сеп 2011 14:57

"Помощник треньорите на Левски и ЦСКА, съответно Тони Здравков и Светослав Петров, ще влязат в щаба на новия национален селекционер Михаил Мадански, съобщиха от Българския футболен съюз.

Те ще формират новия екип, който ще води „трикольорите“ в приятелския мач с Украйна на 7 октомври в Киев и в европейската квалификация с Уелс на Националния стадион "Васил Левски" на 11 октомври.

Мадански проведе разговори с ръководствата на "сини" и "червени" и получи тяхното съгласие да използва услугите на Здравков и Петров по време на лагера на държавния ни тим. Отборът се събира в Правец на 3 октомври в 14 часа."

"Гонг"

Според вас правилно ли е треньори на клубни отбори, макар и помощници да са такива и в националния отбор?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Мадански привика на помощ Левски и ЦСКА в националния

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 сеп 2011 15:09

Какви са тези глупости :o И по треньор на футболист да назначат, не е ли ясно,че в националния отбор не се викат футболисти,които да се учат?! Там се викат научени футболисти!!!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 сеп 2011 15:10

Толкова ли ви е трудно да разберете преди да коментирате каквото и да е било, че Мадански и неговите помощници са временно на този пост колкото да изкарат оставащите два мача (с Уелс и Украйна) и след това чак ще се умува кой да бъде селекционер на националният отбор?
Последна промяна от PFC Litex на 21 сеп 2011 15:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 сеп 2011 15:13

За мен основния проблем при назначаването на клубни треньори в националния отбор (независимо старши-треньор, или помощници) е конфликта на интереси. Все едно министъра на регионалното развитие и благоустройство да възложи строежа на магистрали на собствената си фирма.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 21 сеп 2011 15:15

ами помощник от Литекс от Славия от Локо Лудогорец
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 сеп 2011 15:26

Щом е временно ДА.Останели Мадански за постоянно е недопустимо,пък и треньорите се раздвояват.Друг въпросът е,че Левски остава без помощници.Треньорът е и директор,Хаздай е шеф на школата,сега пък Здравков е помощник в национала.Все пак мнението ми е крайно положително,даже още по добре щеше да бъде старши треньорите да са помощници на Мадански

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 сеп 2011 15:31

Предполагам,че задачата на Тони Здравков и Светослав Петров ще бъде да посочат играчите,които са подходящи за повиквателна от своите клубни отбори.Мадански има достатъчно сериозен поглед върху младежите,които са главно играчи на Литекс,които ще бъдат интегрирани в първия отбор,а играещите в чужбина са почти ясни.Затова не виждам никакъв проблем двамата помощници в Левски и ЦСКА да помагат на Мадански за предстоящите два мача.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 21 сеп 2011 16:49

Според вас правилно ли е треньори на клубни отбори, макар и помощници да са такива и в националния отбор?

Тони Здравков е добър треньор и аз невиждам нищо лошо да е ПОМОЩНИК треньор в националния.
За треньора на ЦСКА си нямам напредстава(може би защото не ме интересува) но ако е с възможностите на Здравков аз не виждам нищо нередно.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 сеп 2011 17:31

Red Warrior написа:Според вас правилно ли е треньори на клубни отбори, макар и помощници да са такива и в националния отбор?

Aми,аз не знам друга държава,където,в щаба на националния треньор да присъстват клубни треньори... :o Ако греша,някой да ме поправи.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 сеп 2011 19:18

Hakercheto написа:

Тони Здравков е добър треньор и аз невиждам нищо лошо да е ПОМОЩНИК треньор в националния.
За треньора на ЦСКА си нямам напредстава(може би защото не ме интересува) но ако е с възможностите на Здравков аз не виждам нищо нередно.

Извинявай, но кой е този Тони Здравков, за първи път го чувам :?: :roll:

Върни се в “Национален отбор”