Уникална публика:41000 жени и деца на мач на Фенербахче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникална публика:41000 жени и деца на мач на Фенербахче
Ако в Бг. забранят на мъжете между 14-25 години да ходят на стадионите и тук ще има повече публика.
Thsmith написа:kalata80 написа:toffees написа:Eдно голямо браво , това в България няма да стане още 1000год.
П.П: По принцип резаните правят страхотна атмосфера
Така е,но това са само жени и деца.Сещаш ли се какво става,като са там и мъжете.М/у другото не пише за какъв период от време е наказанието за мъжката част от феновете на Фенерите.Интересното обаче е,че е наложено след нахлуване на терена по време на приятелски мач в предсезонната подготовка с/у Шахтьор.При нас на официални мачове нахлуват и ги галят с перце.
Kакво пък е това наказание да не пускат мъже? Линкчета може ли, че съм изпуснал
На контролата с Шахтьор нахлуват на терена в знак на протест с/у ареста на президента на клуба.Следователно контролата е прекратена,а феновете наказани от турската федерация да не посещават мачове на Фенербахче.Навсякъде пише повече да не посещават,което на мен ми звучи като доживотна забрана.
- florentin_petre
- Контакти:
Хм ами ако жените бяха без дрехи ???
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Направо ми пада шапката!!!
Не толкова заради пълните трибуни, а заради начина на поведение.
Тия мадами все едно цял живот само ултраси са били, егати!!!

Не толкова заради пълните трибуни, а заради начина на поведение.
Тия мадами все едно цял живот само ултраси са били, егати!!!
Ще си копирам мнението от друг форум за да не го пиша отново
В гонг има снимки и клипчета за мача на Фенерите http://gong.bg/view_article.php?article_id=226635
Голям спор, голямо чудо е паднало след мачовете (Левски - Литекс и Берое - ЦСКА), някой ще каже нормално и вероятно е така, но се замислям спорът въобще за какво е :unsure: толкова сме далече от елементарните и нормални неща, че направо ми се плаче и започвам да се замислям, дали изобщо си заслужава изхабените нерви.
Бях на мач (сега в събота) на Галатасара и Самсуспор, и след мача се запитах аджеба, това у нас което се произвежда какво е ........... :emote_blush:
Първенството в Турция е все още далече от топ първенствата на Европа, но пък е вече над средноевропейското и това си личи още с купуването на входното билетче, а самата игра като качество само можем да си мечтаем за нея, защото другите неща просто никога няма да ги имаме у нас, колкото и жалко да звучи. Тук те проверят с дрегер на входа, там хората продава яко бира по време на мача и колко пияни имаше не ми се вярва. Фенската култура у нас също ни е на много ниско ниво, но това е друга тема. Самсунспор са новаци в Супер лигата им, но това за тях няма значение и на стадиона бяхме 35 200 зрители, а Felipe Melo вкара страхотен гол
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=psCqVwschPU[/youtube]
В гонг има снимки и клипчета за мача на Фенерите http://gong.bg/view_article.php?article_id=226635

saffron написа:браво и на турската федерация , която не е кон с капаци , като нашата и е дала възможност на трибуните да има фенове! .. тука тея малоумници знаят само да се играе при закрита врата и нямат никакви свежи идеи и подход да правят иновации във всяко едно естество! .. закърнели прабългарски мозъци!
...и коя е тя тази "нашата"...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
Red_Girl написа:BLUE CHAMPIONS написа:toffees написа:Eдно голямо браво , това в България няма да стане още 1000год.
П.П: По принцип резаните правят страхотна атмосфера
Прав си,няма как да стане! Защо ли?-просто защото е пълно с идиоти(справка-подписа ти,който олицетворява теб самия)
И който е самата истина, но тя доста често боли..
@toffees, оправи си поне правописните грешки в подписа, че излагаш червените фенове така

Последна промяна от macko_razbivach на 21 сеп 2011 15:08, променено общо 1 път.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

SANSIRO7 написа:Ако в Бг. забранят на мъжете между 14-25 години да ходят на стадионите и тук ще има повече публика.
Не мога да се съглася с теб! Какво искаш да ми кажеш, че тия от 14 до 25 всички са хулигани, а от 25 години нагоре не са!? Това е просто смешно! Хулиганите ги има във всички възрасти. По-точно трябва да се променят законите и тогава може да се променят тези неща... а ние тук си говориме, но ония от БФС-то си лапат паричките и ги боли оная работа, че стадионите не са пълни...
Уникална атмосфера 

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Браво на тях. Пък ако ще и гърци да бяха