Италия-Бразилия-класика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Италия-Бразилия-класика

Мнениеот mursusaid » 21 юни 2009 23:40

е нещо се обърка,втора в света,пък втора и в Европа,първа в света ми е ясно кой е и преди малко ги гледахме с жълти екипи,ама как и в Европа втора,тогава кой е в европа... ;)[/quote]
Първа в Европа,обърках се ;)[/quote]

по резултати и титли и класирания може би е така за Европа,но като стил и начин на игра никога не са ми допадали италиянците.Затова и винаги ще се радвам на Бразилия,защото те дори и когато са отпадали от първенства,не са спиралли да играят красив и приятен футбол и се радвам че днес показаха част от него
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2009 23:42

acmilan написа:Би ли дал примери със съдийската подкрепа,това ми е една любима тема,обикновено се изговарят мегаглупости...

Ще ти дам.

САЩ - ИТАЛИЯ
Чиста дузпа срещу Лендън Донован, 1000%-ва - не беше свирена. Резултата става 2:2, а не 1:3...... хипотетично де :roll:

ЕГИПЕТ – ИТАЛИЯ
Играч на Италия в засада, повежда си топката с ръка.... нито засада, нито свирена игра с ръка... добре, че вратаря спаси. Продължение - 6 мин., за да може Италия да има време да се докопа до равен - но се радвам, че не успя :lol:

Срещу Италия свирени фрапиращи ситуации - не се сещам. Защо ли?! :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:43

chrisbosh написа:Когато моят отбор не върви добре аз не се пеня да говоря колко добре играе и да казвам на черното бяло. Според теб Италия играят ли футбол в момента ? Харесва ли ти да ги гледаш ? А като виждам какви съдийски решения са в тяхна полза още повече се нервя. Е, сега ми паднало да се радвам, че не ги огря !

P.S. Под грозен имам впредвид душевно. Не те знам красавец ли си или грозник.

Да ти кажа,аз не съм особено горд от тази игра,напротив,срам ме е,не съм казал,че това ми харесва!И не се пеня,яд ме е тази злоба,разбираш ли,радвам се на победите на моите любими отбори,не ме интересуват особено другите,освен като фен на играта,не като злобар.И това за красотата е доста тъпо заяждане,външния вид е обект на различни вкусове,но да кажеш,че съм грозен душевно,защото съм от Милан...И да,имаше разни идиоти,които освиркаха Малдини и мен ме е срам от тях,за мен,а и целият свят той е икона!Крайните фенове на всеки отбор в голямата си част са мегаглупаци!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 21 юни 2009 23:43

Примери като си казал, примери:

1994-всички знаем какво направи онова лято
2006- Италия-САЩ: Американците просто ги бяха изхвърлили с 10 човека. Мача свърши 1:1, отмениха чист гол на САЩ. Разбиха лицето на Браян МакБрайд и естествено никой нищо не каза.

Последният мач срещу САЩ отново. Интересно ми е защо съдията даде червен картон при положение че нарушението беше в средата на терена(даже до тъча) и не беше с зверски и груб умисъл. При резултат 2:1 защо не дадоха дузпа за САЩ при положение, че италианеца с гъз го удари в лицето при едно центриране в 81 минута

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:45

ogrizko написа:
acmilan написа:Би ли дал примери със съдийската подкрепа,това ми е една любима тема,обикновено се изговарят мегаглупости...

Ще ти дам.

САЩ - ИТАЛИЯ
Чиста дузпа срещу Лендън Донован, 1000%-ва - не беше свирена. Резултата става 2:2, а не 1:3...... хипотетично де :roll:

ЕГИПЕТ – ИТАЛИЯ
Играч на Италия в засада, повежда си топката с ръка.... нито засада, нито свирена игра с ръка... добре, че вратаря спаси. Продължение - 6 мин., за да може Италия да има време да се докопа до равен - но се радвам, че не успя :lol:

Срещу Италия свирени фрапиращи ситуации - не се сещам. Защо ли?! :roll:

Световното в Корея и Япония гледа ли го?Ето на онова съдийство там мога да кажа фрапиращо!Ако Италия беше Ювентус преди години и Интер сега в калчото,да щеше да си прав за фрапиращото съдийство :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 21 юни 2009 23:46

Оооо да. Добре, че е ogrizko да ме напомни за тази наистина фрапираща ситуация срещу Египет. Засада+игра с ръка-просто нещо невероятно. Добре, че не ги огря тогава, че щях да умра от яд !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2009 23:50

acmilan написа:[Световното в Корея и Япония гледа ли го?Ето на онова съдийство там мога да кажа фрапиращо!Ако Италия беше Ювентус преди години и Интер сега в калчото,да щеше да си прав за фрапиращото съдийство :mrgreen:

Гледах го... но не се сещам какво точно беше станало тогава :)

Що се отнася до това колко ме дразнят италианците, то се дължи много и заради клубния им футбол от преди време, който съм го намразил... като ги даваха по Ефир2 едно време с тая супер грозна и скучна игра, на всеки мач заспивах буквално. Без удари, без нищо интересно... 90 мин. някакъв случаен гол на Милан да речем без положение и печелят с 1:0 и това е. Винаги са дразнели. На мен ми харесват отборите, които наистина играят и показват нещо и се хвърлят.... без значение дали ще спечелят или ще загубят. Италианците може и да печелят, може и световни и европейски шампиони.... и какво от това, като не ме радват изобщо с играта си, а напротив - само дразнят ? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:50

chrisbosh написа:Примери като си казал, примери:

1994-всички знаем какво направи онова лято
2006- Италия-САЩ: Американците просто ги бяха изхвърлили с 10 човека. Мача свърши 1:1, отмениха чист гол на САЩ. Разбиха лицето на Браян МакБрайд и естествено никой нищо не каза.

Последният мач срещу САЩ отново. Интересно ми е защо съдията даде червен картон при положение че нарушението беше в средата на терена(даже до тъча) и не беше с зверски и груб умисъл. При резултат 2:1 защо не дадоха дузпа за САЩ при положение, че италианеца с гъз го удари в лицето при едно центриране в 81 минута

Добре,бе,човек,ти чу ли какви ги говореше Христо Данов по Канал 3 тази вечер?Знаеш ли ни как сме станали четвърти в света?Едва ли купата на конфедерациите е мегаголямата цел на Италия,че да купува съдии и да драпа да печели.А и явно си фен на американците,което хич не ми се коментира,от тази държава много лошо съм видял в личен план,не че обичам руснаците де,напротив,мразя ги повече от американците.Не съм като повечето хора,които ако не харесват едните,са за другите,нали сме европейци,бе да...Знам,че не е по темата,но реших да го кажа това :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:53

Masaba написа:Незнам дали ще се съгласите с мен,но...Италия просто няма лидери.Много време ще мине,докато се появят новите Дел Пиеро и Малдини.
Тези хора липсват на Италия!Дори да са резерви...те даваха една сигурност на отбора.

Напълно съм съгласен с теб!Няма ги големите фигури просто,това е подобие на отбор!Не може две дървета като Тони и Якинта да са нападателите,да играят футболисти от Удинезе и т.н.Жалка скуадра :cry: Надявам се,че в Торино ще ги смажем :evil:

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 21 юни 2009 23:54

Да, фен съм, но не фанатик. Просто такива примери ми дойдоха на главата, а и ги намирам за най-фрапантни. А и руския футбол ми харесва. На Евро 2008 показаха как трябва да се играе тази игра. Както виждаш и 2та свята подкрепям стига да показват добра игра и да се борят.

Върни се в “Футбол - Свят”