Италия-Бразилия-класика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Италия-Бразилия-класика

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:31

chrisbosh написа:Къде са сега да поговоря малко с малките пубери, фенове на ВЕЛИКИЯ ШАМПИОН ИТАЛИЯ ? ? ? Дето толкова много им знаеше устата 1вия мач срещу САЩ. Виждат ги че са жалки ама не си мълчат. Странни хора.

Ти интересуваш ли се от история?Знаеш ли,че Италия е втората най-велика футболна нация в света и втора в Европа,за италианския клубен футбол и най-вече моят отбор Милан да ти обяснявам ли?Айде нЕма нужда както казват шопите.Аз никога не съм се кефил някой да пада и да се подигравам,да наричам феновете пуберчета и т.н.И да,Италия е велик шампион!Естествено се надявам да ги треснем в Торино!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 21 юни 2009 23:32

W84me написа:Не видяхте ли,че и двата отбора не играха сериозно??? А пък за И.Ангелов нямам думи!!! Толкова нагъл коментатор не съм виждал!!! :twisted:

Да бе, сега ще започнат приказките, че турнира бил слаб и не им е приоритет-истината е,че Италия никога не са били отбор с истински футболни достойнства, дори една Англия с неуспехите си на големи форуми е много по-качествен и достоен отбор.Хората искат игра- не катеначо и измъкване между капките!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:33

chrisbosh написа:Хо-Хо-Хо. Грозен миланист ще ми говори за комлекси. Вие дето си освирквахте легендата в последния му мач ли ? Може и от Фарьорските о-ви да съм на тебе не ти влиза в работата.

Сигурен ли си,че съм грозен,виждал ли си ме?Да не те е срам да кажеш от кой отбор си,бе,смешен?Нали искаше да поговориш с "пуберчета",аз за съжаление вече не съм в тази възраст,но съм тук,давай...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2009 23:33

Радвам се, че италианците отпаднаха, щастлив съм много :twisted: :twisted: :twisted:

Както казах в предната тема САЩ - Италия..... италианците винаги страшно са ме дразнили с никаквата си игра, подкрепата на съдиите, както и късмета дето винаги го имат и стават шампиони по най-смешния начин :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 юни 2009 23:34

acmilan написа:
chrisbosh написа:Къде са сега да поговоря малко с малките пубери, фенове на ВЕЛИКИЯ ШАМПИОН ИТАЛИЯ ? ? ? Дето толкова много им знаеше устата 1вия мач срещу САЩ. Виждат ги че са жалки ама не си мълчат. Странни хора.

Ти интересуваш ли се от история?Знаеш ли,че Италия е втората най-велика футболна нация в света и втора в Европа,за италианския клубен футбол и най-вече моят отбор Милан да ти обяснявам ли?Айде нЕма нужда както казват шопите.Аз никога не съм се кефил някой да пада и да се подигравам,да наричам феновете пуберчета и т.н.И да,Италия е велик шампион!Естествено се надявам да ги треснем в Торино!

е нещо се обърка,втора в света,пък втора и в Европа,първа в света ми е ясно кой е и преди малко ги гледахме с жълти екипи,ама как и в Европа втора,тогава кой е в европа... ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:36

mursusaid написа:
acmilan написа:

е нещо се обърка,втора в света,пък втора и в Европа,първа в света ми е ясно кой е и преди малко ги гледахме с жълти екипи,ама как и в Европа втора,тогава кой е в европа... ;)

Първа в Европа,обърках се ;)

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 21 юни 2009 23:36

Когато моят отбор не върви добре аз не се пеня да говоря колко добре играе и да казвам на черното бяло. Според теб Италия играят ли футбол в момента ? Харесва ли ти да ги гледаш ? А като виждам какви съдийски решения са в тяхна полза още повече се нервя. Е, сега ми паднало да се радвам, че не ги огря !

P.S. Под грозен имам впредвид душевно. Не те знам красавец ли си или грозник.
Последна промяна от chrisbosh на 21 юни 2009 23:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 юни 2009 23:36

KingForAday написа:
mursusaid написа:кинг..на теб май всичко и целия свят ти е крив...ама прав си коментарите са излишни,единия отбор 5 пъти световен шампион,другия... наистина няма нужда от коментар :lol:

не просто се драэня на глупави заглавия и тъпи коментари .

ами да де теб всичко те дразни :lol: и като са тъпи що ги четеш ???? ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2009 23:37

ogrizko написа:Радвам се, че италианците отпаднаха, щастлив съм много :twisted: :twisted: :twisted:

Както казах в предната тема САЩ - Италия..... италианците винаги страшно са ме дразнили с никаквата си игра, подкрепата на съдиите, както и късмета дето винаги го имат и стават шампиони по най-смешния начин :lol:

Би ли дал примери със съдийската подкрепа,това ми е една любима тема,обикновено се изговарят мегаглупости...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 юни 2009 23:39

Незнам дали ще се съгласите с мен,но...Италия просто няма лидери.Много време ще мине,докато се появят новите Дел Пиеро и Малдини.
Тези хора липсват на Италия!Дори да са резерви...те даваха една сигурност на отбора.

Върни се в “Футбол - Свят”