КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот фифи перото » 20 сеп 2011 22:20

george_speed75 написа:
Red_Girl написа:Тва няма как да стане, докато има тези фракции...Колкото и да искаш- няма да се получи. Запада си ви командорят и квото кажат те-тва ще да е. Хубаво е да свикнете с тази мисъл. Докато тях ги има, вие няма как да сте единни. ;)

Единственото нещо ,което ме дразни в Sofia West и South Division е че има много хора с фашистки наклоности.Ако ги питаш кога е роден Хитлер не знаят ,ама са фашисти.Иначе одобрявам всичко друго ,което се прави:бой с ушеф,бой с чорбари ,псуване на отбори като Литекс(в такива неща не участвам,само гледам :mrgreen: ), но от всичко най-много ме дразнят изявените "фашистчета".

ПП:Не съм скинар,нито съм бръснат.Не членувам в никаква фракция.Просто ходя за удоволствие на мачове.

zlobul от много злоба може да хванеш някоя язва

Само да уточня за хора като теб.Хитлер няма нищо общо с фашизма.Това е название,прието от неуките комунисти .За да не знаят поколенията ,че ноционал-СОЦИАЛИЗМА е сроден със СОЦИАЛИЗМА, граден близо 50 години в половин Европа.
Фашисти са Мусолини и Франко...

п.п.Явно доста хора тук слушат само вътрешните си гласове...
Продължавайте и няма да се различаваме от петолъчката...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 22:37

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Тва няма как да стане, докато има тези фракции...Колкото и да искаш- няма да се получи. Запада си ви командорят и квото кажат те-тва ще да е. Хубаво е да свикнете с тази мисъл. Докато тях ги има, вие няма как да сте единни. ;)

Голям страх от Запада, голямо чудо! Ей, изредихте се да ни обяснявате колко са лоши и колко вредят на Левски! Нормално, толкова шамари сте изяли от тях, че само като им чуете името и настръхвате! Както и да го овъртате, вашата главна, основна и единствена цел е да настройвате обикновенните фенове на Левски срещу Запада, с единствената надежда да си спестите някое шамарче и някое превзето знаме! ;)

Да и тези хора не трябва да са в затворите за побой,кражба и хулиганство ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 22:42

sostenere написа:CTAHKO, я кажи как прецени, че подкрепата на левскарите се състои в омразата към другите отбори ? По песните ли против ЦСКА или някакви скандирания ? Нима например между Ливърпул и Юнайтед в Англия няма такива скандирания, за Мърсисайд, скаузърите и т.н, това какво значи, че и те не уважават противника си или пък плаката на Олд Трафорд, който отброяваше годините без трофей на Сити.... смех, говорите само с клишета, тази теория за празни стадиони ти издиша и то с пълна сила...

Като причина за празните стадиони може да се даде например условията в тях, заради това наистина няма хора, защото стадионите в България не им предлагат никакви условия, но какво точно в страната ни е като в Европа, пътища, транспорт и т.н ?

Да ти припомням ли какво се сканираше веднага след гола на Гаджев,''умрете селяни''.Не това не е подклаждане на омраза.Защо не вземем хубавите неща от Англия,а само лошите като хулиганството и поста мениджър

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 22:45

zlobul написа:На фона на последните три години , на фона на разни казански афери , на фона на всички реанимации на вечния враг , на фона на всичкия този срам който сините привърженици бяха длъжни да изживеят , темата е напълно несъстоятелна .
Някой хора ( с особени функции) чакаха говньо да вземе един мач пък било то и извън терена , за да изскочат с разни глупости като тая.
Идеята и заглавието на темата сигурно ще са подходящи в някой друг момент , но не и в този .

п.с сигурен съм че повече от половината няма да схванат идеята , затова ще я презентирам с две изречения .

ОТБОР СЕ ПОДКРЕПЯ ДОКРАЯ , КОГАТО ЧОВЕК ВИДИ , ЧЕ РЪКОВОДСТВО И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ЩАБ РАБОТЯТ БЕЗКОРИСТНО ЗА ЛЕВСКИ , А НЕ КАТО ТИЯ .....

Ицо,позволи ми да не се съглася с теб ръководството работи безкористно за Левски,просто е некадърно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 22:48

george_speed75 написа:

Иначе одобрявам всичко друго ,което се прави:бой с ушеф,бой с чорбари ,псуване на отбори като Литекс(в такива неща не участвам,само гледам

Моля :o .Божеееее.Д пребиеш някого зради това ,че е фен на друг отбор е много нормално и хубаво.Емиосвен да ти пожелая да го преживееш.Ето за това съм ЗА полицейският произвол

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 23:03

milen.hristov написа:
george_speed75 написа:

Иначе одобрявам всичко друго ,което се прави:бой с ушеф,бой с чорбари ,псуване на отбори като Литекс(в такива неща не участвам,само гледам

Моля :o .Божеееее.Д пребиеш някого зради това ,че е фен на друг отбор е много нормално и хубаво.Емиосвен да ти пожелая да го преживееш.Ето за това съм ЗА полицейският произвол

Нормалните хора не участват в такива неща.За другите побойници-бръснатите дето се правят на скинарчета напълно си заслужават боя.Онея червените боклуци дето събориха оградата на Г сектор и мятаха павета по каските , напълно си заслужават всяка палка в главата.За тях изобщо не ми дреме.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 сеп 2011 23:20

milen.hristov написа:Да и тези хора не трябва да са в затворите за побой,кражба и хулиганство ;)

Имаме си съд, който да налага присъди. Защо се изключва възможността, знамената да се превзети от хора, които не членуват в някоя фракция? Ако някой има доказателства, нека ги изложи и да ни запознае със злодейте!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 сеп 2011 23:22

milen.hristov написа:Моля :o .Божеееее.Д пребиеш някого зради това ,че е фен на друг отбор е много нормално и хубаво.Емиосвен да ти пожелая да го преживееш.Ето за това съм ЗА полицейският произвол

Полицейският произвол някой ден, може да се изсипе върху невинният ти син - не го пожелавам на никого, но не е невъзможно...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 23:54

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Да и тези хора не трябва да са в затворите за побой,кражба и хулиганство ;)

Имаме си съд, който да налага присъди. Защо се изключва възможността, знамената да се превзети от хора, които не членуват в някоя фракция? Ако някой има доказателства, нека ги изложи и да ни запознае със злодейте!

Знамената много добре се знае от кои хора са взети. Не ми се пишат романи да ти обяснявам. Имам си и клипчета и видео. Но тук не е мястото да се излагат нещата. Те ше си го получат по друг начин. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 сеп 2011 08:17

milen.hristov написа:Да ти припомням ли какво се сканираше веднага след гола на Гаджев,''умрете селяни''.Не това не е подклаждане на омраза.Защо не вземем хубавите неща от Англия,а само лошите като хулиганството и поста мениджър

Е нека да се вземат хубавите работи...само че трябва много неща да се променят, а до голяма степен това независи от нас- феновете на даден отбор.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Върни се в “Левски”