terata написа:Люпко е вече стар за тия работи. Новия треньор ще е Красимир Балъков, който ще довърши делото започнато от Матеус
А няма ли да довърши започнатото от Мъри още от миналите квалификации?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
terata написа:Люпко е вече стар за тия работи. Новия треньор ще е Красимир Балъков, който ще довърши делото започнато от Матеус
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Alex написа:Левскар съм и вкъщата насело си имам голям плакат с Петрович на стената, но само идеята за това, което предлагате ме ужасява...... България трябва да се движи напред!, А не да се връщаме към алкохолизираните сръбски "авторитети" - тъкмо се отървахме от един такъв във волейбола, сега да си доведем друг?!?!? Разберете го, ние сме ПОВЕЧЕ от тия сръбски селяни и трябва да си намерим някой, който ни приляга на нас, а не да правим такива крачки назад...
kiko3 написа: Рафа Бенитес е свободен
WARrior написа:kiko3 написа: Рафа Бенитес е свободен
хахаха
Masaba написа:Люпко е страхотен треньор,но мисля,че той е спец,когато води клубен отбор.WARrior написа:kiko3 написа: Рафа Бенитес е свободен
хахаха
Той и Жерар Улие е свободен...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:WARrior написа:kiko3 написа: Рафа Бенитес е свободен
хахаха
Той и Жерар Улие е свободен...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта