Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Арш-новият Гошо Христов!!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 сеп 2011 21:54

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!
И като го сравнявате с Гара,къде са асистенциите,които Дембеле получаваше?Всичко,което Арш получава,са едни дълги безнадеждни топки,с които и "великият" Дембеле НЕ СЕ справяше!!!

О не ... Гаррата дългите топки ги стигаше ( обикновено бранителите на съперника по това време бяха на 2-3 метра зад него ) ... И от там следваше завършващ удар или пас.
Освен това, Гарра нямаше проблем да поема топки на центъра и с голямата си крачка се понасяше към крилото, като увличаше по 2-ма от съперника.
Малиеца имаше и отлично пазене на топката, когато бъде притиснат на тясно.

Всичко това, което го изброих, Арш го няма или не го може ...
Единствено в играта с глава холандеца превъзхожда Гарра, но като гледам какви "остри" и "точни" центрирания валят от крилото ... :lol:
Та основната грешка на Левски с Арш - център нападател е, че продължава да се играе така, все едно Дембеле е още в състава ...
Тоест, топките към Арш са такива, каквито бяха към Гарра.
Голяма грешка !!! ;)

Лично на холандеца в мача с Литекс му бяха подадени 2-3 почти перфектни извеждащи паса в перспектива, като се сещам, че веднъж вратаря на ония го изпревари за малко, а друга топка, просто нашия неможа да я поеме, защото в това време тичаше ...
Та пак опираме до това, че Дембеле е поне 2-3 класи над Арш ...

Всичко, което казваш е така, само че погледни 2 поста по- нагоре, на мнението на потребителя със снимката на Диков и вникни в него ;) -това е истината :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 19 сеп 2011 23:19

Не знам дали не се е климатизирал още или е нещо друго, но головете в противниковата врата липсват. Ако пък е липса на мотивация треньора да го мисли как да промени това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 07:58

"Капитанът на Левски Христо Йовов защити Тони Калво и Сьорд Арс, които играха доста слабо срещу Литекс.
- Разконцентрирахме се след почивката. На почивката явно решихме, че сме спечелили мача, но се радвам, че в крайна сметка наистина го направихме. Калво и Арс загатват на тренировките, че имат по-висока класа. Трябва да имаме търпение. Приканвам публиката, нека да се занимава само с мен. Аз ще издържа, но да оставят другите на мира."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2011 11:33

BLUE CHAMPIONS написа:погледни 2 поста по- нагоре, на мнението на потребителя със снимката на Диков и вникни в него ;) -това е истината :!:

Да, в случая тоя потребител е прав, въпреки, че често не съм на неговото мнение, в случая наистина е прав !

Но и аз имам напредвид точно това, което той визира ...
THE G.A.M.E написа:Та основната грешка на Левски с Арш - център нападател е, че продължава да се играе така, все едно Дембеле е още в състава ...
Тоест, топките към Арш са такива, каквито бяха към Гарра.
Голяма грешка !!! ;)

Все си мисля, че холандеца не е за тази схема, която в момента практикуваме, или поне начина по който играем ...
Но ние и да го мислим, няма да успеем да променим това. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 12:55

За мен най-доброто качество на Гара беше ,че е черен :mrgreen: Всички знаем че негрите са с по-голяма мускулна маса от белите и това си проличаваше във всеки мач.Гаррата мачкаше защитниците както си искаше ,имаше страхотен контрол върху топката.Още помня гола срещу цска , как Гарата изблъска защитника и вкара.Докато холандеца може би е по-добър единствено с ударите с глава.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 16:15

george_speed75 написа:

За мен най-доброто качество на Гара беше ,че е черен :mrgreen: Всички знаем че негрите са с по-голяма мускулна маса от белите и това си проличаваше във всеки мач.Гаррата мачкаше защитниците както си искаше ,имаше страхотен контрол върху топката.Още помня гола срещу цска , как Гарата изблъска защитника и вкара.Докато холандеца може би е по-добър единствено с ударите с глава.

Не харесвам Левски с Гара!!!Защото в мачовете,в които беше неутрализиран или не му вървеше(Литекс-Левски,Левски-ЦСКА,Миньор-Левски,с Черноморец,с Ч.море...),отборът беше нула!!!Офанзивните ни играчи свикнаха Дембеле да ги вади от батаците и сега,когато имаме нападател,който ИЗИСКВА по-разнообразна игра,с участието на повече хора в атаката,се видя,че ГОЛОВИЯ принос на Тасевски,Йовов,Огнянов,Гаджев и др. е...ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 сеп 2011 16:56

Не харесвам Левски с Гара!!!Защото в мачовете,в които беше неутрализиран или не му вървеше(Литекс-Левски,Левски-ЦСКА,Миньор-Левски,с Черноморец,с Ч.море...),отборът беше нула!!!Офанзивните ни играчи свикнаха Дембеле да ги вади от батаците и сега,когато имаме нападател,който ИЗИСКВА по-разнообразна игра,с участието на повече хора в атаката,се видя,че ГОЛОВИЯ принос на Тасевски,Йовов,Огнянов,Гаджев и др. е...ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!!
================================================
НО КОМЕНТ ! Левски с гарата влезе в групите , ако тренера беше друг Левски щеше и да излезе от групите
Сега стой и чакай до догодина . Великия говньо и тренерската му мъдрост ще ни докара поредната калъфка с която да се гордееш .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 17:43

zlobul написа:Не харесвам Левски с Гара!!!Защото в мачовете,в които беше неутрализиран или не му вървеше(Литекс-Левски,Левски-ЦСКА,Миньор-Левски,с Черноморец,с Ч.море...),отборът беше нула!!!Офанзивните ни играчи свикнаха Дембеле да ги вади от батаците и сега,когато имаме нападател,който ИЗИСКВА по-разнообразна игра,с участието на повече хора в атаката,се видя,че ГОЛОВИЯ принос на Тасевски,Йовов,Огнянов,Гаджев и др. е...ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!!
================================================
НО КОМЕНТ ! Левски с гарата влезе в групите , ако тренера беше друг Левски щеше и да излезе от групите
Сега стой и чакай до догодина . Великия говньо и тренерската му мъдрост ще ни докара поредната калъфка с която да се гордееш .

Поправи ме ако греша,ама не беше ли и Жоазиньо в отбора тогава?А колко гола вкараха Иса и Младенов в предварителните мачове?Обясни ми пак за Гарата и групите...

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 21 сеп 2011 15:47

Абе не знам, но ви казвам, че ако няма някакви сериозни и продължителни контузии, Арш ще е голмайстора на Левски за тоя сезон!
Левски София

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 сеп 2011 21:25

Арш е футболист,който сегашният щаб не умее да използва...Още няколко мача му трябват!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”