Маркиньос недоволен в Анортозис, иска пак в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Маркиньос недоволен в Анортозис, иска пак в ЦСКА

Мнениеот dindan » 20 сеп 2011 11:45

Изображение
Бразилецът с български паспорт Маркос Маркиньос може да се завърне ЦСКА след края на есенния полусезон.

Той е крайно недоволен от статута си на резерва в Анортозис. Освен това, в София много повече му харесвало като място за живеене. Дори и Маркиньос да успее да се раздели с кипърския гранд обаче не е ясно дали ЦСКА ще пожелае да си го вземе обратно. Това може да стане само ако бразилецът бъде използван като вътрешен полузащитник. Като такъв той игра под ръководството на Стойчо Младенов на "Армията" през сезон 2007/2008.

"Маркиньос има желание отново да играе в ЦСКА. Въпросът е обаче дали "червените" го искат, и от от друга страна, дали той ще успее да разтрогне договора си", коментират близки на играча.
"Тема Спорт"
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Маркиньос недоволен в Анортозис, иска пак в ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 20 сеп 2011 11:53

За мен е добре дошъл - винаги съм го харесвал като играч.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 20 сеп 2011 12:15

Къде прочетохте, той да казва, че е недоволен? Вчера четох цяло негово интервю, в което казва, че ще се завърне, ако го искат и след 3-те му години договор, заяви, че е страхотно доволен от града, отбора и всичко около Кипър.
Питам, има ли смисъл, от подобни теми?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 20 сеп 2011 12:47

CSKA ME написа:Къде прочетохте, той да казва, че е недоволен?

Мисля,че съм написал от къде е прочетено,и щом според теб няма смисъл от такива теми не пиши
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 20 сеп 2011 14:17

dindan написа:
CSKA ME написа:Къде прочетохте, той да казва, че е недоволен?

Мисля,че съм написал от къде е прочетено,и щом според теб няма смисъл от такива теми не пиши

Не си ме разбрал, казвам ''къде прочетохте той да казва'' , не близки до него. За мен няма смисъл от такива недоказани и несигурни теми, писани някъде, само да се четат и това е най-нормалното нещо на света, но защо да не си изкажа мнението пък, при положение, че е смислено?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 сеп 2011 15:54

И аз четох вчера интервюто, в което Маркиньос казва, че след 3 годишният му договор може да се върне в ЦСКА. За мен беше грешка, че го продадохме за тези смешни пари, защото халфовата ни линия изгуби скорост и комбинативност. Това се видя най-ясно в мача срещу Стяуа. Но след 3 години не се знае, в каква форма ще е Маркиньос, а задължително ние още през зимата трябва да вземем поне един КЛАСЕН и БЪРЗ вътрешен халф!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 сеп 2011 15:57

В момента ЦСКА няма нужда от Маркиньос. На негово място беше взет Зику, който освен, че подава добре и вкарва доста голове. Единствения шанс за бразилеца е да се върне в халфовата линия до Тошко, но като смяна на Галчев. Привличането му ще е добър ход ако Янчев се откаже от футбола през зимата или в края на сезона. Маркиньос игра дълго време в ЦСКА и няма да му е нужна адаптация. Въпроса е, в каква форма се намира и защо е резерва при Мъри. Доколкото си спомням преди два кръга вкара гол от пряксвободен удар последната минута и спаси отбора от загуба. Изобщо връщането на Марки ще е само плюс за Радуканов, но не и в момента. Аз лично винаги ще искам добрите ни играчи да си играят при нас, но понякога финанасите са на първо място.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 20 сеп 2011 18:17

CSKA ME написа:Къде прочетохте, той да казва, че е недоволен? Вчера четох цяло негово интервю, в което казва, че ще се завърне, ако го искат и след 3-те му години договор, заяви, че е страхотно доволен от града, отбора и всичко около Кипър.

Еми сигурно от Меридиан Мач.Там,колко глупости пишат
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 20 сеп 2011 19:20

Един много добър играч,дал много за ЦСКА по време на престоя си на Армията.Би било хубаво да се върне от една страна,но от друга това не е много добра идея да се връщат футболисти играли успешно в ЦСКА в минал период от време,защото те са дали на ЦСКА много и едва ли могат да бъдат на същотото ниво.Само,че не аз съм човека който решава дали Марко отново да заиграе на Армията,ако се върне е добре дошъл.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 20 сеп 2011 19:27

с 300 зора се отървахме от него, а сега да го връщаме ?
Благодаря на Марки за всичко, но той приключи с ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”