България-Япония (коментари, анализи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: България-Япония (коментари, анализи)

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2009 21:58

DamonHill написа:Като говорим, че сега сме се обигравали само се излагаме, ама яко се излагаме. Световната лига е от изключително значение за всеки отбор. Ние все още сме на 4-то място в световната ранклиста и е недопустимо да не играем на върха на възможностите си в лигата.
Миналата година пак по същия начин показахме провинциалното си мислене (за което основна вина имаше Стоев), трябваше да се обиграваме в лигата, да пропуснем финала в Бразилия за да не се уморим, и да мачкаме на олимпиадата. Всички знаем какво се случи. И лигата и олимпиадата бяха спечелени от един и същи отбор - отбор който ние победихме два пъти в групите на лигата.
Не вярвам Пранди да пести сили за европейското, надявам се, че е по-умен от Мартин Стоев. Явно това ни е състоянието в момента. И наистина е много зле, аз гледам волейбол от 94-та и не си спомням да сме падали от Япония. Единственото положително нещо е, че имаме много добри изпълнители, но проблема с разпределителя е чудовищен. Дано някакси изградят отбор тези момчета, има много таланти, но без разпределител просто не мога да си го представя.

Съгласен съм за миналата година, Стоев постъпи много тъпо. Пък и така се гради манталитет, всеки мач излизаш за победа. Така трябва да е. Но сега е друго, преходен период да го наречем. Който и да беше треньор в момента ситуацията е такава, че не че се обиграва отбора, ами се гради един вид. Търсят се правилните хора на правилните места. Дано Пранди ги намери
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 21 юни 2009 22:14

Да, вероятно е така, и аз не вярвам че може да има някакво пестене, няма начин. Ясно е, че се опитва да изгради отбора, но ще повтаря пак - нямаме разпределител. Добрите изяви на Жеков са просто епизодични и това ни е най-големия проблем, просто не можем да използваме потенциала си в атака.
Не съм компетентен колкото Пранди, ни най-малко, но наистина не ми е ясно защо най-добрия ни централен е резерва, имам предвид Христо Цветанов - не е престарял, блокира добре и просто няма сгрешена атака - реализира дори неудобните топки.
Дайте мнение за него - ще е интересно.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2009 22:23

DamonHill написа:Да, вероятно е така, и аз не вярвам че може да има някакво пестене, няма начин. Ясно е, че се опитва да изгради отбора, но ще повтаря пак - нямаме разпределител. Добрите изяви на Жеков са просто епизодични и това ни е най-големия проблем, просто не можем да използваме потенциала си в атака.
Не съм компетентен колкото Пранди, ни най-малко, но наистина не ми е ясно защо най-добрия ни централен е резерва, имам предвид Христо Цветанов - не е престарял, блокира добре и просто няма сгрешена атака - реализира дори неудобните топки.
Дайте мнение за него - ще е интересно.

За Жеков съм съгласен, просто толкова може, слаба психика, може би! Някой във форума казват, че трябва да се даде още един щанс на Зарев и аз също мисля така. Този Братоев с този ръст 202 см не е за разпределител.
За Цветанов не съм съгласен много, че е най-добър. 198 см е висок и затова блокадата му срещу високи отбори куца, иначе да бърза ръка и добра атака, но трябва и блокади. За мен Ники Николов като се оправи от контузията трябва да е титуляр. Светозар Иванов също заслужава повече шанс, за мен той също е добър.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 юни 2009 00:24

Май и волейбола ни падна на нивото на родния футбол.Трагичен! :oops:

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 22 юни 2009 00:33

Sole написа:Май и волейбола ни падна на нивото на родния футбол.Трагичен! :oops:

МНОГО РАЗБИРАЧИ ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2009 10:41

Бе то ясно, че сме я отписали тая лига, ма дано оставят човека да работи по - дълго. Ако загубим позициите си във волейбола... то все едно "всичко втасала Мара..." А пък ако успее да ни вдигне нивото (четвъртото място в света е изключително постижение и то напълно заслужено сме там, даже мисля, че ако не бяхме малка страна...) ще е сигнал за тъпите овцеглави от футбола и други област не само от спорта. Но "това е България", така че сигурно ще оплюят човека само и това е. А пък дали е той подходящия вариант не съм компетентен да казвам.

Върни се в “Волейбол”