Bethoven написа:sostenere написа:фифи перото, първо искам да ти кажа, че съм на 25 години и изобщо си се объркал, ако ме мислиш за някой на 17-18 години... и второ баща ми е бил в този сектор, ходил е навсякъде, познавал е всички тартори в сектора преди 89-та година и ми е разказвал примерно за баскетболен мач, финал(жени) за Ронкети в Ямбол между Марица и Левски как са крали от магазините в града и после в залата продавачките с милиционерите са показвали извършителите и това по времето на режима, тогава също са ставали простотии, а знаем че не може да се прави съпоставка на онова време, живота и онзи сектор Б със ситуацията и живота в момента, времето е съвсем различно, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...
А разказал ли ти е че милиционерите ни свалиха от влака на Карлово през ноща, и ни гонеха като обезумели. Казал ли ти е че през ниви и ливади бягахме за да стигнем до любимия отбор. Да сме там, при отбора. Да ги подкрепяме, да ги обичаме. И не само тогава.....ВИНАГИ. Бяхме едно - отбор и агитка. И се подкрепяхме и при победа, и при загуба. Нямаше фракции, нямаше делене. Имаше ЛЕВСКИ и нищо друго. Не ни плащаха, не ни агитираха не ни молеха. Ние бяхме там, ВИНАГИ И ЕДИННИ. И преди и след мач си пиехме бирата, и се кефехме. Нямаше злоба, нямаше омраза, нямаше делене. Еееееееех спомени, спомени.
Защо ли в тази държава,наречена България,думите Съединението прави силата",са само един лозунг,вече лишен от смисъл?
Защо ли всеки през годините,докопал се до власт се опитва да противопоставя,разединява?
Поговорката "Всяка коза,за свой крак" вече е станала водеща за този народ.
ЛЕВСКИ съм го подкрепял ВИНАГИ ,в добро и лошо...Прав си за спомените,но защо остават само спомени?Кой отново се опитва да разедини Левскарите?
Може би -риторичен въпрос...
Не е нужно да се хвърлят фрази и да се вдигат лозунги.
Нужно е всички Левскари да сме заедно...
ЕДИННИ ЗА ЛЕВСКИ!