КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот фифи перото » 20 сеп 2011 12:35

Bethoven написа:
sostenere написа:фифи перото, първо искам да ти кажа, че съм на 25 години и изобщо си се объркал, ако ме мислиш за някой на 17-18 години... и второ баща ми е бил в този сектор, ходил е навсякъде, познавал е всички тартори в сектора преди 89-та година и ми е разказвал примерно за баскетболен мач, финал(жени) за Ронкети в Ямбол между Марица и Левски как са крали от магазините в града и после в залата продавачките с милиционерите са показвали извършителите и това по времето на режима, тогава също са ставали простотии, а знаем че не може да се прави съпоставка на онова време, живота и онзи сектор Б със ситуацията и живота в момента, времето е съвсем различно, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...

А разказал ли ти е че милиционерите ни свалиха от влака на Карлово през ноща, и ни гонеха като обезумели. Казал ли ти е че през ниви и ливади бягахме за да стигнем до любимия отбор. Да сме там, при отбора. Да ги подкрепяме, да ги обичаме. И не само тогава.....ВИНАГИ. Бяхме едно - отбор и агитка. И се подкрепяхме и при победа, и при загуба. Нямаше фракции, нямаше делене. Имаше ЛЕВСКИ и нищо друго. Не ни плащаха, не ни агитираха не ни молеха. Ние бяхме там, ВИНАГИ И ЕДИННИ. И преди и след мач си пиехме бирата, и се кефехме. Нямаше злоба, нямаше омраза, нямаше делене. Еееееееех спомени, спомени.

Защо ли в тази държава,наречена България,думите Съединението прави силата",са само един лозунг,вече лишен от смисъл?
Защо ли всеки през годините,докопал се до власт се опитва да противопоставя,разединява?
Поговорката "Всяка коза,за свой крак" вече е станала водеща за този народ.

ЛЕВСКИ съм го подкрепял ВИНАГИ ,в добро и лошо...Прав си за спомените,но защо остават само спомени?Кой отново се опитва да разедини Левскарите?
Може би -риторичен въпрос...

Не е нужно да се хвърлят фрази и да се вдигат лозунги.

Нужно е всички Левскари да сме заедно...

ЕДИННИ ЗА ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 12:43

Тва няма как да стане, докато има тези фракции...Колкото и да искаш- няма да се получи. Запада си ви командорят и квото кажат те-тва ще да е. Хубаво е да свикнете с тази мисъл. Докато тях ги има, вие няма как да сте единни. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 сеп 2011 13:33

Red_Girl написа:Тва няма как да стане, докато има тези фракции...Колкото и да искаш- няма да се получи. Запада си ви командорят и квото кажат те-тва ще да е. Хубаво е да свикнете с тази мисъл. Докато тях ги има, вие няма как да сте единни. ;)

Голям страх от Запада, голямо чудо! Ей, изредихте се да ни обяснявате колко са лоши и колко вредят на Левски! Нормално, толкова шамари сте изяли от тях, че само като им чуете името и настръхвате! Както и да го овъртате, вашата главна, основна и единствена цел е да настройвате обикновенните фенове на Левски срещу Запада, с единствената надежда да си спестите някое шамарче и някое превзето знаме! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 14:30

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Тва няма как да стане, докато има тези фракции...Колкото и да искаш- няма да се получи. Запада си ви командорят и квото кажат те-тва ще да е. Хубаво е да свикнете с тази мисъл. Докато тях ги има, вие няма как да сте единни. ;)

Голям страх от Запада, голямо чудо! Ей, изредихте се да ни обяснявате колко са лоши и колко вредят на Левски! Нормално, толкова шамари сте изяли от тях, че само като им чуете името и настръхвате! Както и да го овъртате, вашата главна, основна и единствена цел е да настройвате обикновенните фенове на Левски срещу Запада, с единствената надежда да си спестите някое шамарче и някое превзето знаме! ;)

Всичките ви други фракции не могат да ги дишат и тва няма нищо общо с нас. А тва, че нас ни е страх от тях мога да ти го опровергая много бързо.;)Малко ли шамари сте яли вие самите като фенове от тях? Мога да ти изреждам много случаи. Ти знаеш ли,че ако запееш песен, различна от тази, която те искат , ще те смачкат? Тва много лесно може се провери, ама на никого не му стиска да пробва, а само говори по форумите. Защо според тебе 100 човека на мача ви с Търнава там се изнесоха от стадиона? Точно заради тях, заради 3 факли. Ние, че ги мразим ги мразим, ама и ваще в сектора не ги траят.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 сеп 2011 14:55

Red_Girl написа:Всичките ви други фракции не могат да ги дишат и тва няма нищо общо с нас. А тва, че нас ни е страх от тях мога да ти го опровергая много бързо.;)Малко ли шамари сте яли вие самите като фенове от тях? Мога да ти изреждам много случаи. Ти знаеш ли,че ако запееш песен, различна от тази, която те искат , ще те смачкат? Тва много лесно може се провери, ама на никого не му стиска да пробва, а само говори по форумите. Защо според тебе 100 човека на мача ви с Търнава там се изнесоха от стадиона? Точно заради тях, заради 3 факли. Ние, че ги мразим ги мразим, ама и ваще в сектора не ги траят.

Това го казваш, благодарение на редовните си визити в сектор Б? Аз не съм бил бит нито от Запада, нито от фенове на Левски, нито от фенове на други отбори! Много пъти е давано тон за песен, но от сектор А се е чувала друга и всички в сектор Б сме запявали тази от А, но не съм видял някой да е бит! Имало е случай, когато от горните редове е запявана друга песен и постепенно е бивала запята от целият сектор! Въобще каза едно голямо нищо! Та, колко пъти беше в сектор Б през последнтие 2 години? :roll:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2011 15:08

Bethoven написа:А разказал ли ти е че милиционерите ни свалиха от влака на Карлово през ноща, и ни гонеха като обезумели. Казал ли ти е че през ниви и ливади бягахме за да стигнем до любимия отбор. Да сме там, при отбора. Да ги подкрепяме, да ги обичаме. И не само тогава.....ВИНАГИ. Бяхме едно - отбор и агитка. И се подкрепяхме и при победа, и при загуба. Нямаше фракции, нямаше делене. Имаше ЛЕВСКИ и нищо друго. Не ни плащаха, не ни агитираха не ни молеха. Ние бяхме там, ВИНАГИ И ЕДИННИ. И преди и след мач си пиехме бирата, и се кефехме. Нямаше злоба, нямаше омраза, нямаше делене. Еееееееех спомени, спомени.

Е кой пречи това пак да е така ? Аз не членувам в нито една фракция, фенклуб и т.н и никога не съм бил и нямам намерение да бъда, въпреки че искаха да ме вкарат в няколко такива. Аз и мойте приятели продължаваме да пътуваме с влак на всяко гостуване, пием си бира и си правим кефа и сега за Разград пак ще е така. Кой пречи и на останалите левскари, които не са в някой фенклуб, фракция да го правят това нещо ? Знаеш ли кой ? НИКОЙ !!! Само желание трябва да имаш и тогава няма да се налага някой да те кара, да те агитира да бъдеш на стадиона, каквото се опитват да направят с тази кампания, да върнат публиката на стадиона, по пример на сърбите, които успяха и на всеки мач в Сърбия има по 15 хиляди души, а нивото на играта не е по-различно от това в нашата страна...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 сеп 2011 15:12

TristaNNN написа:
tprodanov написа:Бъркаш. Едното е вътрешен фактор, другото е външен. Външния фактор обединява, вътрешния разединява. Нямам никакво съмнение, че тяхната посещаемост ще я постигнат поне три отбора от А група, ако бъдат захвърлени във В. Всъщност, сега отбора им като започна да играе зле и шансовете за А група се стопиха, започнаха с виковете за оставки, курви и подобни. До тук беха митовете.

[offtopic]Стопихте леда, мисля че вече ви е време да излезете заедно Изображение :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]И да не забравиш да и откраднеш шалчето като трофей :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Аз да попитам:Да не е дошъл "КРАЯТ" ,че се подхваща такава кампания :lol: :lol: :lol:

А моето мнение по въпроса е,че каквито и кампании да се подхващат,каквито и плакати да се разлепят,колкото и чисти и невинни да се изкарват феновете от фракциите в сектор Б,докато подкрепата на отбора се състои в това да МРАЗИШ противниците си,а не в уважение към противниците и любовта и безприкословната подкрепа на любимия клуб,хора по стадионите в България няма да има :!: И това важи не само за феновете на Левски,а за феновете на всички БГ отбори :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2011 15:26

CTAHKO, я кажи как прецени, че подкрепата на левскарите се състои в омразата към другите отбори ? По песните ли против ЦСКА или някакви скандирания ? Нима например между Ливърпул и Юнайтед в Англия няма такива скандирания, за Мърсисайд, скаузърите и т.н, това какво значи, че и те не уважават противника си или пък плаката на Олд Трафорд, който отброяваше годините без трофей на Сити.... смех, говорите само с клишета, тази теория за празни стадиони ти издиша и то с пълна сила...

Като причина за празните стадиони може да се даде например условията в тях, заради това наистина няма хора, защото стадионите в България не им предлагат никакви условия, но какво точно в страната ни е като в Европа, пътища, транспорт и т.н ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 сеп 2011 15:47

На фона на последните три години , на фона на разни казански афери , на фона на всички реанимации на вечния враг , на фона на всичкия този срам който сините привърженици бяха длъжни да изживеят , темата е напълно несъстоятелна .
Някой хора ( с особени функции) чакаха говньо да вземе един мач пък било то и извън терена , за да изскочат с разни глупости като тая.
Идеята и заглавието на темата сигурно ще са подходящи в някой друг момент , но не и в този .

п.с сигурен съм че повече от половината няма да схванат идеята , затова ще я презентирам с две изречения .

ОТБОР СЕ ПОДКРЕПЯ ДОКРАЯ , КОГАТО ЧОВЕК ВИДИ , ЧЕ РЪКОВОДСТВО И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ЩАБ РАБОТЯТ БЕЗКОРИСТНО ЗА ЛЕВСКИ , А НЕ КАТО ТИЯ .....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 20:03

Единственото нещо ,което ме дразни в Sofia West и South Division е че има много хора с фашистки наклоности.Ако ги питаш кога е роден Хитлер не знаят ,ама са фашисти.Иначе одобрявам всичко друго ,което се прави:бой с ушеф ,псуване на отбори като Литекс(в такива неща не участвам,само гледам :mrgreen: ), но от всичко най-много ме дразнят изявените "фашистчета".

ПП:Не съм скинар,нито съм бръснат.Не членувам в никаква фракция.Просто ходя за удоволствие на мачове.

zlobul от много злоба може да хванеш някоя язва
Последна промяна от george_speed75 на 20 сеп 2011 22:59, променено общо 1 път.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Левски”