Всеки гол, вкаран от далечно разстояние, е голяма доза късмет. Факт! Това за майсторството по - добре не го говорете, защото ако вратарят заеме правилна позиция на вратата, никога няма да стане попадение.
Това го казвам на цесекарите, а и на всички други, които коментират гола на Гаджев. Това е положението. Головете отдалеч са си чиста проба късмет. Само Кайзера беше Бог.
Няма Снайдер, Балак, този или онзи. Николай Тодоров ги слага всички в джоба си.
Левски - Литекс - 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс - 3:2 FT
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uHVkXgTuXI0&feature=player_embedded#![/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
daniel875 написа:Всеки гол, вкаран от далечно разстояние, е голяма доза късмет. Факт! Това за майсторството по - добре не го говорете, защото ако вратарят заеме правилна позиция на вратата, никога няма да стане попадение.
Това го казвам на цесекарите, а и на всички други, които коментират гола на Гаджев. Това е положението. Головете отдалеч са си чиста проба късмет. Само Кайзера беше Бог.
Няма Снайдер, Балак, този или онзи. Николай Тодоров ги слага всички в джоба си.
Майсторството се състои само и единствено в това да умееш да уцелиш топката и съответно вратата. След това дали ще влезе гол или не, вече си е чист късмет от всякъде. В България играчите масово целят прелитащите гълъби. Не, че и за това не се иска майсторство...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Levski 1914
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:onegavon написа:В нищо не ви убеждавам, просто помислете върху фактите.Истината е по средата според мен имате леко подобрение от началото на сезона и наистина бихте с късмет.
Като ще си говорим за късмет ...
Спокойно би могло да се каже, че ловчанлии ги покри шанса, за да не загубят катастрофално !
Щото за разлика от тях, Левски освен трите гола имаше още 2-3 от така наречените - 100 процентови положения !
Литекс какво имаха ?
Ама като чисти - 100 процентови ситуации ?
Само изравняването спомогна този мач да стане драматичен !
Ако левскарите не бяха решили, че са си свършили работата ... Сега щяхме да говорим за син монолог, вместо за драма и "шанс" ...
+1 Няма какво повече да допълня! Много добре ти го е обяснил

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- milen.hristov
- Контакти:
bigbonusprize написа:onegavon написа:Ти дане си гледал друг мач![]()
![]()
? Нещо не ти ли щракна,че е малко странно да ти изравняват и то на Герена при два гола аванс.Това сигурно е следствие на страхотната игра,великолепна кондиция и най- вече плод на треньорския гений на главния мениджър/спортен директор,старши треньор ит.н./.А победния гол е следствие на уникалния късмет на Гаджев или на по- добрата игра?
От 3 положения си вкараха 2. Аз на това му викам късмет. Или Гонзо е виновен, че защитата направи грешки?
А преди и след гола колко още положения имахме? Или и това няма значение... Ако не беше вкарал Влади, гол щеше да падне...
Абе както и да е. Ясно че форума пълен с анализатори и тактици. Аз просто си споделих впечатленията от мача, който за мен беше на доста високо ниво и Левски изигра най-добрият си мач от ерата Гонзо...
Аз ли купих Старокин,аз ли пускам Грийн защитник,аз ли ги тренирам
- milen.hristov
- Контакти:
Sardukar написа:е много тренери, конспиратори и оратори.....
ПП Е към Гонзо сте по-мили отколкото към Кокала
еми той не им казва в очите какви са и с какво се занимават,той просто ги дели на истински и разбирачи
мач от екстракласа с участието на Левски 

- bigbonusprize
- Контакти:
milen.hristov написа:Аз ли купих Старокин,аз ли пускам Грийн защитник,аз ли ги тренирам
Кажи бе Милене. Не мога да ти разбера мисълта. Всички плакаха за Старокин, сега грешка било. Всички плакаха за Иво, сега грешка било. С Тодор Христов как ли ще е положението?
Гонзо пак виновен, че бихме Ловеч с 3:2, а не с 5:0, нали

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Аз ли купих Старокин...
Минев по-успешно ли играеше срещу Литекс?Справка-мача в София(2-2).

- edmon_dantes
- Контакти:
milen.hristov написа:bigbonusprize написа:onegavon написа:Ти дане си гледал друг мач![]()
![]()
? Нещо не ти ли щракна,че е малко странно да ти изравняват и то на Герена при два гола аванс.Това сигурно е следствие на страхотната игра,великолепна кондиция и най- вече плод на треньорския гений на главния мениджър/спортен директор,старши треньор ит.н./.А победния гол е следствие на уникалния късмет на Гаджев или на по- добрата игра?
От 3 положения си вкараха 2. Аз на това му викам късмет. Или Гонзо е виновен, че защитата направи грешки?
А преди и след гола колко още положения имахме? Или и това няма значение... Ако не беше вкарал Влади, гол щеше да падне...
Абе както и да е. Ясно че форума пълен с анализатори и тактици. Аз просто си споделих впечатленията от мача, който за мен беше на доста високо ниво и Левски изигра най-добрият си мач от ерата Гонзо...
Аз ли купих Старокин,аз ли пускам Грийн защитник,аз ли ги тренирам
Милене, прекаляваш вече. Точно пък в този мач Старокин беше перфектен. Какво пак не ти хареса - не знам. Или ти си оплюваш по инерция, независимо от играта. Кога ли ще кажеш една хубава дума за отбора си. Та ти повече възхваляваш Цска и Литекс... Не мога да те разбера какъв левскар си, честно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ