paceto написа:Всеки отбор прави подобни спънки.
Има прекалено много мачове, за да се взимат радикални оценки за играчи или начин на игра.
Реал в последните два месеца му се натрупаха доста трудни мачове, а и имаше и квалификации и играчите са си уморени до известна степен.
Лошото в случаят, че сега имам пак гостуване и няма да сме у дома и с липсата на Пепе, Коентрао и Кедира нещата няма да са кой знае колко приятни отново, но мач с мач не си прилича.
Абсолютно съм съгласен че не е станало нищо толкова страшно.Мен лично ме е яд че при 0-0 още в началото всички играчи се лигавеха , като се има предвид че имат не една и две обеци на ухото си от предишни такива аутсайдери.Аз разбирам да се играе както срещу Сарагоса,от първата минута в атака и поставени под пълно напрежение.Знаем че на такива отбори като им вкараш един гол след това са трагични,и обратното колкото повече време минава без гол,толкова повече си вярват.
Да паднеш от по-силен отбор както и да е,ама от Леванте хич не го разбирам.Мен много ме е яд по начина по който паднахме и за това че правим едни и същи грешки а не че сме паднали....ама както и да е....минало заминало,има много мачове.