КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"
Вижте какво,сини фенове!Трябва да ви е ясно,че СЗ създават проблеми,за съжаление...И то в нашите сектори-да,единици са и са рядко-но ги има!Обаче в провинцията няма шанс някой да ни създаде проблем...Освен ако не действа с военни единици-няма как да стане!Това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
фифи перото, първо искам да ти кажа, че съм на 25 години и изобщо си се объркал, ако ме мислиш за някой на 17-18 години... и второ баща ми е бил в този сектор, ходил е навсякъде, познавал е всички тартори в сектора преди 89-та година и ми е разказвал примерно за баскетболен мач, финал(жени) за Ронкети в Ямбол между Марица и Левски как са крали от магазините в града и после в залата продавачките с милиционерите са показвали извършителите и това по времето на режима, тогава също са ставали простотии, а знаем че не може да се прави съпоставка на онова време, живота и онзи сектор Б със ситуацията и живота в момента, времето е съвсем различно, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- milen.hristov
- Контакти:
tprodanov написа:Чудя се, какъв ли човек трябва да си, за да се държиш като подметка на Сираков![]()
Аз на никоя от снимките не виждам побой, насилие, хулиганство или каквото и да е. Но за всеки случай, предлагам всеки фен да бъде пращан в лагер. Ако има шалче - с по-голяма присъда. Ако е с фланелка - до живот. Ако пък и пее на стадиона - директно изпълнение на смъртна присъда. Вижда ми се справедливо
Да бе а знамената,шаловете и фланелките на ЦСКА,Литекс,Ботев,Локо,Берое са купени от феншопа на съответният отбор за спомен,или пък са били подарени от любов към нас.
Да,аз не съм ултрас и никога няма да бъда!Да се разформира НКП и да се върне НФК на Левски с председател Тепсиев или Пепи Димитров
Милене, всяка една фенска организация е напълно свободна. Направи си такава и си назначи за председател и бат Бойко, ако искаш - никой няма да те спре. Не виждам връзка между темата и снимките, които пусна и няма да продължа темата в тая насока - твърде дебилно е отклоняването на темата като идея. Ако си от хората, които са готови да съдят някой по снимка - чудесно. Народния съд е правил точно това, можеш да се чувстваш като неизявен сатрап, твоя воля.
Колкото до акцията - не виждам кой какво ти пречи. Никой не е взел пари от теб, няма извършено престъпление, нарушение, на никой тази акция не е бръкнала отзад, за да има подобен тип коментари. Това, че някаква група младежи са се събрали и искат да върнат духа на сектора, който беше откраднат от тия, които ми цитираш и защитаваш, аз лично намирам за прекрасно.
Това са същите хора, които казаха Батков-вън с плакати, същите хора, които защитиха емблемата, когато мустака си джиткаше с лопатата, същите хора, благодарение, на които гледаш заря, знамена, и чуваш и виджаш един прекрасен сектор.
Фифи
Колкото до акцията - не виждам кой какво ти пречи. Никой не е взел пари от теб, няма извършено престъпление, нарушение, на никой тази акция не е бръкнала отзад, за да има подобен тип коментари. Това, че някаква група младежи са се събрали и искат да върнат духа на сектора, който беше откраднат от тия, които ми цитираш и защитаваш, аз лично намирам за прекрасно.
Това са същите хора, които казаха Батков-вън с плакати, същите хора, които защитиха емблемата, когато мустака си джиткаше с лопатата, същите хора, благодарение, на които гледаш заря, знамена, и чуваш и виджаш един прекрасен сектор.
Фифи

- фифи перото
tprodanov 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
sostenere написа:Тук коментират хора нямащи нищо общо със сектор Б, убеждавам се за пореден път... искам да ви кажа, че не сте наред, изобщо нямате идея какво представлява Левски първо, знаете да си повтаряте едни и същи работи за Запад, Батков, Гугутката, неща които четете по интернет, а пък това с хулиганството е направо върха на простотията... тотално ви е изкривена представата. Жалко наистина, не само за Левски, а за България с такива индивиди... вие нямате манталитет, нямате нищо, единствено като съсели съскате срещу хора, които дори не познавате, жалкото е че много са така и тук е едно малко доказателство за това...
Гордея се,че вече нямам нищо общо със сектор Б,бях там докато не бе превзет,сега не си заслужава вече.Нямам нужда от вестници за да знам,че Любо и Ицо са дилъри и наркомани,както и ,че Васко и Павел също са престъпници.Владко го познавам лично и всичко съм му го казал директно в очите,слугинажа му е обида за левскарите.Да пребие някого за да му вземеш фен артикула,как би го нарекъл,акт на любов ли.Нямат характер и мантелтет тези които превърнаха стадиона в крепост на дивия кумонизъм,скандираш каквото не трябва-слева бой,опитваш се да внесеш плакат който не трябва ,не може трябвало Владко да разреши,странно кой ли пък пита той.Точно защото не търпим да бъдем лъгани в продължение на три години,а казваме нещата без да ги украсяваме в розово не ни обичат.Да,аз все пак ще покрепя отбора както съм го правил и до сега ,но ръководството никога.
- milen.hristov
- Контакти:
фифи перото написа:sostenere написа:Тук коментират хора нямащи нищо общо със сектор Б, убеждавам се за пореден път... искам да ви кажа, че не сте наред, изобщо нямате идея какво представлява Левски първо, знаете да си повтаряте едни и същи работи за Запад, Батков, Гугутката, неща които четете по интернет, а пък това с хулиганството е направо върха на простотията... тотално ви е изкривена представата. Жалко наистина, не само за Левски, а за България с такива индивиди... вие нямате манталитет, нямате нищо, единствено като съсели съскате срещу хора, които дори не познавате, жалкото е че много са така и тук е едно малко доказателство за това...
Чудя се какви хора сте,че се оставяте да бъдете манипулирани от група измамници.Пич,аз съм седял и съм подкрепял отбора от СЕКТОР Б,тогава,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си.Тренирал съм в Левски,играл съм в Левски;Такива като теб нямат идея какво представлява СЕКТОР Б и Левски;Нямаше бандити,наркомани,бомбаджии.Нямаше перачи,"играчи" на черно тото,адвокати,лакеи.
А за България не говори-такива като гореспоменатите я докараха до тук,да се радват такива като тези на заплата от 250 евро,да гласувате за всякакви мутри,крадци и измамници.
Аз моят живот съм си го "уредил".Мислете за своя.
Влизам в този форум от интерес и любов към отбора.
ГНУС МЕ Е ОТ СЕКТОР Б В ТОЗИ МУ ВИД
Гнус ме е ,че Левскари се изправят срещу Левскари,само защото имат различно мнение...
Аз съм ЛЕВСКАР ,ОТ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ!
ОПОМНЕТЕ СЕ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!
Мен не ме гнус от тях,срам ме е.Не е редно ,не е нормално след победният гол на Гаджев да се скандира умрете селяни
Миленчо, миленчо, продължаваш да бъркаш нещата със страшна сила. Я ни разкажи, кви пари са откраднати и препрани през фонда? 

- milen.hristov
- Контакти:
Teo написа:Когато котката я няма, мишките пируват...
Леее колко си прав приятелю,трябваше един цесекар да влезе и да каже най-точният коментар в случая .Едно голямо браво от мен.Само бих те допълнил ''когато Вълкът се прибира у дома, мършата в стадото първа го отнася''
- milen.hristov
- Контакти:
tprodanov написа:Миленчо, миленчо, продължаваш да бъркаш нещата със страшна сила. Я ни разкажи, кви пари са откраднати и препрани през фонда?
Пример казва се плакати те сруват 100 лв,лепилото 10.Всъщност обаче плакатите са на цена 50 лв ,а лепилото 5 лв.Къде отиват другите пари се сети сам.