Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус

Мнениеот Живко6461 » 19 сеп 2011 20:44

james написа:Мадански разбира от футбол и ако му дадът възможност може да направи далеч по-достойно класиране от всички изредили се през последните 10 години.За класиране на голям форум и дума не може да става с футболисти които си плащат за да играят,но поне да не е толкова срамно.А пък чудеса стават помним 1994 :!:

С какво е доказал големите си способности? Между другото през последните 10 години сме се класирали за финали на европейско първенство.
И с чувство за хумор: Той не може да купи мач в българското първенство ...

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 19 сеп 2011 21:50

Вярно че всички искахме чужденец за треньор но точно този ли трябваше да бъде назначен за да ни провали и тези квалификации. Сега вече го няма но провала е налице. Не може да си начело на национален тим и да не гледаш мач от рода на Левски-Литекс или пък вечното дерби та дори и някои друг мач от вътрешното ни първенство. А пък и на всичкото отгоре да плюеш на ляво и на дясно по тези, които се стараят макар и не до там толкова добре да защитават националната фланелка, не е ,,мъжкарско'' . А що се отнася до бъдещия ни треньор който и да е той да се опита да задържи Мартин и Стилиян колкото е възможно по-дълго, защото макар и да падаме от всеки те не се отказаха за разлика от някои които се взеха на сериозно и решиха ,,да направят път на младите'' . Дано колкото и оптимистично да звучи да се класираме за следващия голям форум, защото ако сами не си повярваме и не се постараем то няма кой да го стори вместо нас.

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 19 сеп 2011 22:01

Като чета и виждам ,че мненията на всички се обединяват в едно,че ПЕРУКАТА трябваше да назначи чужденец, но не и хер Матеус.И аз се надявах като всеки българин,че хера ще промени селския манталитет на тъй наречените "Лъвове", ама уви, пак щракна капана на перукан.Мисля ,че Матеус не е толкова виновен колкото управляващите футбола ни.А и още нещо може да ядосам доста хора с мнението си ама мисля ,че наистина Лъвчетата ни са едни мрънкачи, бездушници и прочие ,без да изброявам, всеки сам може да се досети какво имам предвид.

ПП. И на мен не ми харесваше хер,че не гледа мачове от БГ Футбола.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 сеп 2011 22:04

Слагайте Мадански и не го махайте в следващите 4 години, ако искате да има някакъв резултат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 19 сеп 2011 22:10

Едно доста глупаво решение.Пак се взема страната на татуираните звезди.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 19 сеп 2011 22:21

Перуката тотално ми падна в очите.Едно говореше преди известно време сега друго.Абе аванкоолу сляп ли беше че сега се усети.Или някои трябва да те шамароса яко та да паднеш от стола.Или твоя син си го уредил да играе по втория начин.Нима няма по добри вратари от него у нас.Изменник на Левски.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 19 сеп 2011 22:26

Нормално.. И сега ще сложат някой друг,който ще се провали и отново ще го отнесе..Жалкото обаче е , че най-малкия проблем на националите бе Матеус...Другите "проблеми" си измиха ръцете с него :oops:

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 19 сеп 2011 22:45

Изтрийте ми профила, Збогом :(

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 19 сеп 2011 22:47

sirius123 написа:Перуката тотално ми падна в очите.Едно говореше преди известно време сега друго.Абе аванкоолу сляп ли беше че сега се усети.Или някои трябва да те шамароса яко та да паднеш от стола.Или твоя син си го уредил да играе по втория начин.Нима няма по добри вратари от него у нас.Изменник на Левски.

Тез добрите вратари що ритат в България, а не ги обявяват за най-добри в Холандия :roll:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 19 сеп 2011 22:51

Живко6461 написа:
james написа:Мадански разбира от футбол и ако му дадът възможност може да направи далеч по-достойно класиране от всички изредили се през последните 10 години.За класиране на голям форум и дума не може да става с футболисти които си плащат за да играят,но поне да не е толкова срамно.А пък чудеса стават помним 1994 :!:

С какво е доказал големите си способности? Между другото през последните 10 години сме се класирали за финали на европейско първенство.
И с чувство за хумор: Той не може да купи мач в българското първенство ...

когато се класирахме играеше Балъков,но за сметка на това треньора дето ни класира се справяше с купуването на мачове ;)А и по правило в България се хващат тези дето купуват зад гърба на Държавата т.е. левскицска :!:

Върни се в “Национален отбор”