Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

UL_Blue

Re: Левски освободи трима

Мнениеот UL_Blue » 21 юни 2009 20:36

UL_Blue написа:
Е това пък с Да Коща не го разбирам!!!!!
Да привлечеш футболист(не по лош от другите), да го пуснеш 5мача на непривичен пост за него, да му даваш висока заплата и накрая да го изгониш след полувин сезон, това вече не е ПРОСТОТИЯ, а ТЪПОТИЯ!!!
По некадърен треньор от Кокала(макар, че е левскар и в душата си)не сме имали.
Предишните години се провалихме заради закъсняла или грешна трансферна политика, тази ще се изложим заради некомпетентен треньор!!!
За останалите долу-горе съм съгласен.
Еньо не виждам как може да си върне формата като ще е трети(четвърти)нападател. Лошо ще е ако някои се контузи, но и той не е във форма.
М.Димов - при полужение, че имаме 5 ц. защитника, някой е излишен, макар, че е добър футболист. Дано го върнем след година или две.
Деко е ясен.

Да Коща доказа с действията си и в цеца и при нас, че е напълно неориентиран, макар и да има добра техника...не знам как може да го защитаваш, след като едно смислено нещо не съм видял да е направил в Левски (а и в ЦСКА, ако трябва да бъдем точни....)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Е как да се докаже, като има пет мача, като разиграващ(опорен) халф, а той е атакуващ, като Йовов и Зе Соарес. Я си представи Зе на мястото на Гаджев :shock: :shock: :shock:
Да не говорим, че той е от един полу сезон в отбора. А има качества.
Да може и да е лигльо, но ако става що да го гониш. Той и К. Роналдо е същия ама става. А го чакаха две, три години. Има нужда от адаптация, обиграване и т.н.
Спомняш ли си Пелето, като взехме от чорбата. Две години търка пейката, а той какъв футболист бил, а!!!
За мен това е голяма грешка. Да бе изиграл поне още един полусезон и ако не става, чак тогава да го маха, а не след 5 мача.
А Кокала колко настоява, да не говорим.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Цска-Левски! Юноши!

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 21 юни 2009 20:36

браво на юношите на Левски, с класическата победа, над ЦСКА. С този резултат 3:0, смятам, че реванша на герена е протоколен.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юни 2009 20:37

stefan_bg2 написа:
ЕМИЛ написа:с тези четирима освободени да си беше тръгнал и кокаляка.само глупости прави този човек.как може да освободиш Кръстовчев и Димов питам аз?освободи Бистрон и Тиберканин.Връща ми Иса.е мерси ама не го харесвам как играе.Бензукан кво прави в отбора още?Зе Соарес и той трагедия.Хичо да не говориме

Ами тогава Соарес и Хичо като не стават дай да разтуриме целия отбор, а? Поне да няма изгонени и взети

не е въпроса да разтуриме отбора.въпроса е да изгониме Велев

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 юни 2009 20:37

stefan_bg2 написа:Има и други млади момчета, не забравяй Цачев-това момче е едно от най-добрите млади футболист у нас, които могат да постигнат доста :!: Но това на една страна.Не трябва само да се мисли за контузии и отсъствия на футболисти гледайте малко позитивно, то за това българина е на едно от 1те места по негативизъм в мненията си.

Ами позитивно позитивно, ама това е част от играта :!: Виж тоя сезон колко ключови играчи се контузиха тежко :!: Миналия сезон баш изневиделица се контузи сърмов и бам- огромен проблем то1но преди мачовете в ШЛ :!: А и сега с тая кратка почивка шанса за контузии се увеличава :!: И специално Еньо е харесван от по голямата част от сините фенове, а и според мен щеше да е от полза за потбора, ако не в европа, то за вътрешното първенство :!:

А като заговорихме за младите надежди и "големия" Кокал- защо спеца не пусна Б. Табаков и не се опита да го наложи- момчето се скъса да вкарва за дубъла и какво заслужи- 20 мин срещу Пирин . Това ли е политика на налагане на младите :!: :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

bafi69
Контакти:

Мнениеот bafi69 » 21 юни 2009 20:40

абе има много тапаци, как мойе да говорите 4е Сьрмов,ЗЕ и Хи4о не стажат за нищо.Вие сте анти левскари :evil:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 юни 2009 20:42

UltraBlue написа:
stefan_bg2 написа:Има и други млади момчета, не забравяй Цачев-това момче е едно от най-добрите млади футболист у нас, които могат да постигнат доста :!: Но това на една страна.Не трябва само да се мисли за контузии и отсъствия на футболисти гледайте малко позитивно, то за това българина е на едно от 1те места по негативизъм в мненията си.

Ами позитивно позитивно, ама това е част от играта :!: Виж тоя сезон колко ключови играчи се контузиха тежко :!: Миналия сезон баш изневиделица се контузи сърмов и бам- огромен проблем то1но преди мачовете в ШЛ :!: А и сега с тая кратка почивка шанса за контузии се увеличава :!: И специално Еньо е харесван от по голямата част от сините фенове, а и според мен щеше да е от полза за потбора, ако не в европа, то за вътрешното първенство :!:

А като заговорихме за младите надежди и "големия" Кокал- защо спеца не пусна Б. Табаков и не се опита да го наложи- момчето се скъса да вкарва за дубъла и какво заслужи- 20 мин срещу Пирин . Това ли е политика на налагане на младите :!: :?:

Така е за табаков съм съгласен. И кокала си има трески за дялане, но ще си проличи с мачовете в Европа дали става или не
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

blue,lagoon

Re: Цска-Левски! Юноши!

Мнениеот blue,lagoon » 21 юни 2009 20:42

Каква ти победа? Направо ги разнебитиха! Уж школа имали! Бой и това е! Малки,малки ама си знаят работата! :lol:

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 21 юни 2009 20:50

stefan_bg2 написа:
puhisamolevski написа:
Che Guevara написа:Извинявайте вие на кой евро гранд бяхте треньори.....абе майка му стара големи спецове сте до оня ден го клатихте Велев що ги държи сега що ги маха,незнам ако се поразровите назад из форума ще намерите 10000 подобни теми.Сега Сърмов ви е виновен до оня ден го пращахте в националния сега нямал място .......Оставете Кокала да си гледа работата,той е ЛЕВСКАР и в червата и ще умре за ЛЕВСКИ.За което се съмнявам в повечето тука драскащи и наричащи себе си СИНИ ФЕНОВЕ......САМО ЛЕВСКИ

Абе пикльо, нали затова сме фенове - да се интересуваме от отбора си и да критикуваме и хвалиме решенията в него! То по твойта малоумна логика дай само да седиме и да не четем новини щото няма смисъл, той кокала ще реши кое е най-добре...

Аз подкрепям Джеймс да остане начело, нямам нищо против, но не виждам защо освободи Еньо, който е изиграл 2 мача от началото на сезона...или Мартин Димов или Боян Илиев, които с нищо не превъзхождаха Бистрон, Бензукан или Тиберканин, например...

От изброените само за Да Коща мисля, че няма място в Левски

Извинявай, Пикльо :!: 1во-Che Guevara никъде не е написал нещо, с което да мислиш, че не трябва да четеме медиите, бъркаш много! 2ро-като си такъв спец, защо не си станал треньор :?: Не пиши глупости само и само за да трупаш мнения във форума..... :!:

1. Откъде знаеш какво уча и с какво се занимавам, идеоте?
2. Пак казвам, подкрепям Велев за треньор, но просто няма как да си обясня това отношение към Еньо или Димов, който според мен е с класи над Бензукан и Бистрон.
3. Не трябва да изхвърляме Кокала, естествено, това само един малоумник може да го каже, след като ни направи шампион от нищо (друг е въпроса, че не бяхме нищо преди да уволнят овчо)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 21 юни 2009 20:52

За Еньо не знам, но Мартин Димов игра срещу Вердер миналото лято и се представи добре докато не се контузи. Не ми е ясно защо не му дават шанс?!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юни 2009 20:54

Кратък урок по български език!: пише се полОжение...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”