Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" - Разград

Мнениеот mad forest » 10 сеп 2011 16:52

danimann написа:http://football24.bg/foto-galeriya/album_id/131-pyrvo-vyv-football24-bg-noviyat-stadion-na-ludogorec/page/16

На всички, които следят темата става ясно какво се опитваш да кажеш, но явно не си чел по-нагоре!
Там е описано кога и през какви етапи ще се стигне горе долу до този концептуален проект!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 11 сеп 2011 01:08

mad forest написа:
danimann написа:http://football24.bg/foto-galeriya/album_id/131-pyrvo-vyv-football24-bg-noviyat-stadion-na-ludogorec/page/16

На всички, които следят темата става ясно какво се опитваш да кажеш, но явно не си чел по-нагоре!
Там е описано кога и през какви етапи ще се стигне горе долу до този концептуален проект!

Не,аз съм всеки ден в тази тема и съм прочел всичко внимателно.просто не видях никъде някой да покажe как трябва да изглежда стадиона,а сигурно е имало хора които не са видели проекта.иначе,защото съм в Англия в момента и нямам кирилица,трябва да ходя по няколко линка за да мога да пиша на нея,и ме мързеше да обикалям и да пиша и да копирам.хаха както и да е,дано догодина видим стадиона готов ;)
поздрави от Хасково и успех
:P
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 сеп 2011 09:55

mad forest написа:Под козирката ще е само т.нар. VIP зона! Другите места няма да са покрити за сега! След края на сезона всичко това ще се маха (събаря) и ще се строи чисто нова трибуна, която вече ще е изцяло покрита и на височината на централната! Това прави приблизително 3000 места само на централния сектор! Отсрещния сектор (както в България е известен като сектор В) ще е почти същия с приблизително същия капацитет! Двата сектора зад вратите ще са с по около 1500~2000 места, което прави капацитет на стадиона около 9000 ~10 000 места! Напълно готов стадиона трябва да е 2013 година!

Ето тук съм описал на кратко това, което знам че ще става! :)

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 16 сеп 2011 10:18

Някак много странно изглежда да правиш един ремонт, а след това с втория да бутнеш направеното и да градиш наново. Имам чувството, че скиците от проекта са за далечно бъдеще. Дано бъркам и след стадиона на Литекс се направи още един приличен стадион в България.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 16 сеп 2011 13:32

Да така изглежда, но този проект е само в случай че стадиона се вземе на концесия!
Иначе по старата част дето са насипи нищо кой знае какво не е правено! Позамазали са и нови седалки, така че с яиста съвест се събаря и се дострояват започнатите вече трибуни!
А иначе ремонт се налагаше! Всичко беше полусъборено! Все пак имаш намерение да строиш, но докато стане в кочината ли да се стои?
Поздрави!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2011 13:33

danimann написа:
mad forest написа:

Не,аз съм всеки ден в тази тема и съм прочел всичко внимателно.просто не видях никъде някой да покажe как трябва да изглежда стадиона,а сигурно е имало хора които не са видели проекта.иначе,защото съм в Англия в момента и нямам кирилица,трябва да ходя по няколко линка за да мога да пиша на нея,и ме мързеше да обикалям и да пиша и да копирам.хаха както и да е,дано догодина видим стадиона готов ;)
поздрави от Хасково и успех
:P

Проекта го има в темата всичко за Лудогорец.Ето няколко рендъра как трябва да излгежда стадиона в завършен вид.
Изображение

Изображение

Изображение

Следващият етап ще е събаряне на старите сектори и достреояването на новите като се разчисти и до стадиона за паркоместа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 сеп 2011 18:00

loko1 написа:Някак много странно изглежда да правиш един ремонт, а след това с втория да бутнеш направеното и да градиш наново. Имам чувството, че скиците от проекта са за далечно бъдеще. Дано бъркам и след стадиона на Литекс се направи още един приличен стадион в България.

Това според мен се прави с цел Лудогорец да могат да играят домакинските си мачове в Разград и вместо да обикалят цяла България етапно ще събарят трибуните и ще вдигат нови.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 сеп 2011 21:54

:roll:
Последна промяна от FCH на 25 сеп 2011 17:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 21 сеп 2011 13:05

FCH написа:Изображение
Изображение
Изображение

къде са ? :)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev