Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 16:03

пък и какво значение има дали си станал шампион или не след като падаш от спартак търнава СМЕХ ....егати логиката
миналата година пък ако не беше гигов да пада в 5 поредни мача , Левски никога нямаше да стигне до мачове с гент , лил и т.н
и то пак заради тия двамата келеша .Много бързо забравяте друзя
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 19 сеп 2011 16:14

zlobul написа:
metodito написа:
gri6ata1914 написа:
+ 1 Няма значение кой какво мнение има, на всички тук "Левски" им е на сърцето и трябва да няма левскари, които да стискат палци за провал на нашите, каквито и да са им съображенията...

Eми не би трябвало, но се вижда, че има. Аз спрях да им се впрягам вече. То е нещо, което просто го има.

Момчета , дайте по сериозно
3 години за доказан некадърник са твърде дълго време
още повече като става въпрос за отбор като Левски
или да го чакаме "инжИнера" да земе още една калъфка
а догодина да открием нови географски ширини .
Вънка и тва е , като не става ще е така .
Вас кой ще ви трае , ако ходите на работа , но не си вършите работата за която ви се плаща ?

Тук не става въпрос за това, какво ни е мнението за ръководството, Гонзо и т.н. (аз също не искам Гонзо да ни води, Тара да е президент...), но и не мога да съм за други отбори и Левски да губи, само и само да го махнем... :!: Рано или късно и това ще стане...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 16:30

когато трябва да се премахне тумор , лекаря взима скалпела и реже , покрай тумора той реже и здрави места (докато достигне до него) , защото на всеки стана ясно че колкото и да пада , тоя нчма да си замине САМ
ако ЛЕВСКИ ПОБЕЖДАВА , НИКОЙ НЯМА ДА КРИТИКУВА гонзо , даже ще го вземат я в челси , я в байерн .
но 3 години да мъчиш отбора и да не се оттеглиш като мъж ...Е НЕ , не съм съгласен
НЕ МИ ПУКА НИТО ЗА ПОБЕДИ НАД ЛИТЕКС , НИТО ЗА ПЕРНИК , НИТО ЗА ЛУДОГОРЕЦ след като пада от посмещища като търнава , жилина , деърцен и т.н .И не намесвайте мача с чорбата , там отношението е по специално АЗ СИ ГИ МРАЗЯ ТИЯ , но това не означава че ще подкрепя говньо . НЕ АЗ РЕАНИМИРВАХ ПАНЧАРЕВЦИ С РАЗНИ КАЗАНСКИ АФЕРИ ИЛИ МАЧОВЕ КАТО ПОСЛЕДНИЯ , КОГАТО ТЕЗИ БЯХА НАЙ-ЗЛЕ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 16:56

ТАРА -извади 4-ма от най добрите си играчи за мача с цска
ГОНЗО- всичко става пред очите му , но си мълчи и фъфли пред медиите , за капак извади и бардон от групата
следствие : чорбата бият с 2-0 и новите им собственици (титан) се легитимират пред червената публика .(казанската афера)

последния мач :
Левски е в подем , гарата мачка всичко живо в България , а феновете на Левски са настроени за смазваща победа над разнебитения отбор от панчарево , чията защита се виждаха за първи път в официален мач .

ТАРА - среща се с гърнето в швайцария и договаря втора реанимация (топспорт и още няколко медии извадиха и снимка от летището даже )иначе техните фенове ще ги разкъсат
гонзо - цял мач не става от пейката очевадно гузен , за капак и закрива тренировката на отбора като им забранява да говорят пред медиите (мишкарско от всякъде), това няма и как да е другояче , как ще обясняват на хората , каква е причината цял мач да нямат удар към тяхната врата .

СЛЕДСТВИЕ: Левски става за смях на герена падайки от някакво червено недоносче , което само в най розовите сънища не си е мечтало за 1-3 и то на герена при положение че близо 20 год нямат победа там .
тара пуска полицията да отбие вниманието от цирка , софия -запад реват срещу полицията и излиза с декларация , явно забравили какъв бой им хвърлиха и на тях в едно дерби докато червените ултраси им се смееха от страни .
На следващия ден гаврата със синята идея не спира . Батков е готов да даде герена за евро мачовете на цска , защото те се чувствали прекрасно на герена .
Сега питам :
АЗ КРИТИКАНТА НА ТАРА И ГОНЗО ли съм по вреден за Левски , че ги пиша всичките тия неща или ТАРА И ГОВНЬО ?
хайде вие сте на ход
Последна промяна от zlobul на 19 сеп 2011 17:13, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 17:07

п.с на предишния пост :

След този мач медиите не спират да пускат клипове от съблекалнята на цска , давайки мониторинг на това как гнома , бандата и още куп анонимници , които до този момент не бяха броени за живи , викат К.. за ЛЕВСКИ Матеус , явно недоумяващ кво се е случило вика 7 играча на панчарево в националнип отбор , което в последствие му изяжда и главата , а сега се чудите защо например гаджев не беше викан в национала за сметка на галчев , румен трифонов или пък на апостол попов .
АРЕ ЧУДЕТЕ СЕ ОЩЕ .

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 сеп 2011 18:03

На тоя почна пяна да му тече от устата май :lol: :lol:

--
определено ми напомни за този http://vbox7.com/play:de0519e5 :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 сеп 2011 18:08

Thsmith написа:На тоя почна пяна да му тече от устата май :lol: :lol:

четеш ли му постовете? :o :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 сеп 2011 18:15

BLUE CHAMPIONS написа:

ти луд ли си ? :lol: Тия монолози кой ще ги чете... той и сам си говори. Виж, че си пуска постове един след друг :lol: Мяркам първия ред и дотам :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 сеп 2011 18:21

Thsmith написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

ти луд ли си ? :lol: Тия монолози кой ще ги чете... той и сам си говори. Виж, че си пуска постове един след друг :lol: Мяркам първия ред и дотам :lol:

значи си доста по-напред с "материала". аз мяркам ника и до там :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 18:28

от 100 км личи че тия двамата над мен са западняци :))
аре пичове продължавайте с плоновете , тара и говньо ще са доволни .

Върни се в “Левски”