Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 19 сеп 2011 13:44

Thsmith написа:Някои хора се насраха и пикаят газ, че Левски би в орк таун и на Георги Аспарухов в събота. Жалко... Много жалко.

Е, остана надеждата им за Разград.
А преди мача с ЦСКА, ако прочета мнения като преди мача ни с Литекс и сега с Разград... еми, не знам това ще е върха на простащината. Понеже да стискаш палци за хикс в Перник и двойка срещу Литекс, някак си иди-дойди, ама срещу ЦСКА ще е ясна работата кой кой е. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2011 13:48

metodito написа:
Thsmith написа:Някои хора се насраха и пикаят газ, че Левски би в орк таун и на Георги Аспарухов в събота. Жалко... Много жалко.

Е, остана надеждата им за Разград.
А преди мача с ЦСКА, ако прочета мнения като преди мача ни с Литекс и сега с Разград... еми, не знам това ще е върха на простащината. Понеже да стискаш палци за хикс в Перник и двойка срещу Литекс, някак си иди-дойди, ама срещу ЦСКА ще е ясна работата кой кой е. ;)

То не,че сега не е ясно,де...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 сеп 2011 14:53

metodito написа:Понеже да стискаш палци за хикс в Перник и двойка срещу Литекс, някак си иди-дойди, ама срещу ЦСКА ще е ясна работата кой кой е. ;)

Абе не е нормално без значение какви са ти аргументите да стискаш палци за противниковия отбор. Не върви някак си...Тогава не се пиши фен на Левски и си гледай първенството като неутрален зрител.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 19 сеп 2011 14:59

Levski 1914 написа:
metodito написа:Понеже да стискаш палци за хикс в Перник и двойка срещу Литекс, някак си иди-дойди, ама срещу ЦСКА ще е ясна работата кой кой е. ;)

Абе не е нормално без значение какви са ти аргументите да стискаш палци за противниковия отбор. Не върви някак си...Тогава не се пиши фен на Левски и си гледай първенството като неутрален зрител.

+ 1 Няма значение кой какво мнение има, на всички тук "Левски" им е на сърцето и трябва да няма левскари, които да стискат палци за провал на нашите, каквито и да са им съображенията...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2011 15:40

gri6ata1914 написа:
+ 1 Няма значение кой какво мнение има, на всички тук "Левски" им е на сърцето и трябва да няма левскари, които да стискат палци за провал на нашите, каквито и да са им съображенията...

Eми не би трябвало, но се вижда, че има. Аз спрях да им се впрягам вече. То е нещо, което просто го има.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 15:40

zlobul написа:прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК

Прочетете пак дами и господа
след малко се решава съдбата на матеус
кой ли ще е новият треньор ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 15:44

metodito написа:
gri6ata1914 написа:

Eми не би трябвало, но се вижда, че има. Аз спрях да им се впрягам вече. То е нещо, което просто го има.

Момчета , дайте по сериозно
3 години за доказан некадърник са твърде дълго време
още повече като става въпрос за отбор като Левски
или да го чакаме "инжИнера" да земе още една калъфка
а догодина да открием нови географски ширини .
Вънка и тва е , като не става ще е така .
Вас кой ще ви трае , ако ходите на работа , но не си вършите работата за която ви се плаща ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 сеп 2011 15:50

Колкото и да не го харесвам Гонзо ,като тренер,НИКОГА не бих стискал палци за друг отбор срещу Левски.НИКОГА!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 сеп 2011 15:53

Обаче има нещо,което някакси всеки критикар забравя-ок,миналата година не станахаме шампиони,но как да станем с тази организация на Литекс?Тази година мисля,че също нямаме шанс.просто парите в Левски не са толкова,колкото трябват...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 16:00

olfix написа:Обаче има нещо,което някакси всеки критикар забравя-ок,миналата година не станахаме шампиони,но как да станем с тази организация на Литекс?Тази година мисля,че също нямаме шанс.просто парите в Левски не са толкова,колкото трябват...

тия въпроси -към агент тара , питай го къде са парите от шл , от лига европа , от продажабата на футболисти ,
защото ние "критикаантите " има защо да показваме такова отношение към тия двамата , поводи -колкото искаш .
1000 пъти съм ви писал , че тия злоупотребяват с търпението на левскарите (изключвам овцете дето след една победа забравят всичкия срам който ни навлякоха тия двамата)

Върни се в “Левски”