Седалките на стадион "Тича"!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Седялките на стадион "Тича"!!!

Мнениеот stannn » 19 сеп 2011 09:04

fraport написа:Ти от Варна ли си ? И ако не си ,а живееш тук ,кажи къде си плащаш данъците .Защото ми писна от селяндури квичащи за състоянията на пътищата с регистрации СС , ТХ , РР , Т които се водят жители на съответните села .Колите им са регистрирани там.Които си карат колите във Варна а си плащат данъка в селото си . Хвърлят боклуци през балкона на терасите си ,а не плащат такса смет . Не може да разбиваш с селската си каруца пътищата и да не плащаш данъци .Те тези пари няма от каде да дойдат .Не може да се събират данъци от 300 000 души , а да се правят неща за 600 000 .

Извинявай гражданино. На теб дядо ти да не е забил кол на мястото на шадраваните и да е казал: "ОТ ДНЕС ТОВА Е ВАРНА". Айде да не говорим за селяни защото има много по -големи селяни с регистрация "В", които контейнера за боклук го гледат като НЛО. И оправданието с данъците малко издиша. И данъците на Добрич да вземат във Варна пак няма да има пътища. Нали беше забранено строителството в Морската градина? Как се лее бетон там в момента като е забранено? Как се вдигат жилищни сгради в "Чайка" след като и там е забранен строежа? Та извинявай гражданино, но когато се научите да си избирате кметовете, не на партиен принцип, а по качества тогава ми говори за селяни и граждани. И не каза нищо за стадиона. Как тая разорана нива взема лиценз всяка година? Седалките наистина не са направени за нормални хора. Явно Тича е правен за деца до 10 години. Нормален човек над 170 см просто гледа или прав и сгънат на 15 за да може да седне или по точно да клекне. А когато го направиш коленете ти ръгат в гърба човека пред теб Да не говорим, че явно за вода и почистване на тия седалки не сте чували. Морето е на 10 минути от стадиона пеша. Вървете там да видите какво е това вода и вземете да изчистите седалките поне веднъж.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 сеп 2011 09:13

stannn написа:
fraport написа:Ти от Варна ли си ? И ако не си ,а живееш тук ,кажи къде си плащаш данъците .Защото ми писна от селяндури квичащи за състоянията на пътищата с регистрации СС , ТХ , РР , Т които се водят жители на съответните села .Колите им са регистрирани там.Които си карат колите във Варна а си плащат данъка в селото си . Хвърлят боклуци през балкона на терасите си ,а не плащат такса смет . Не може да разбиваш с селската си каруца пътищата и да не плащаш данъци .Те тези пари няма от каде да дойдат .Не може да се събират данъци от 300 000 души , а да се правят неща за 600 000 .

Извинявай гражданино. На теб дядо ти да не е забил кол на мястото на шадраваните и да е казал: "ОТ ДНЕС ТОВА Е ВАРНА". Айде да не говорим за селяни защото има много по -големи селяни с регистрация "В", които контейнера за боклук го гледат като НЛО. И оправданието с данъците малко издиша. И данъците на Добрич да вземат във Варна пак няма да има пътища. Нали беше забранено строителството в Морската градина? Как се лее бетон там в момента като е забранено? Как се вдигат жилищни сгради в "Чайка" след като и там е забранен строежа? Та извинявай гражданино, но когато се научите да си избирате кметовете, не на партиен принцип, а по качества тогава ми говори за селяни и граждани. И не каза нищо за стадиона. Как тая разорана нива взема лиценз всяка година? Седалките наистина не са направени за нормални хора. Явно Тича е правен за деца до 10 години. Нормален човек над 170 см просто гледа или прав и сгънат на 15 за да може да седне или по точно да клекне. А когато го направиш коленете ти ръгат в гърба човека пред теб Да не говорим, че явно за вода и почистване на тия седалки не сте чували. Морето е на 10 минути от стадиона пеша. Вървете там да видите какво е това вода и вземете да изчистите седалките поне веднъж.

+1 :) Май единствено самочувствието им е малко в повече! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Re: Седалките на стадион "Тича"!!!

Мнениеот rosenpetkov » 19 сеп 2011 09:16

Повечето фенове на Черно Море са от Максуда и затова си рушат стадиона.
Нефтохимик (Бургас)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 сеп 2011 09:36

rosenpetkov написа:Повечето фенове на Черно Море са от Максуда и затова си рушат стадиона.

Браво Къци! Но затова пък ти наистина си от Меден Рудник! :lol:

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 19 сеп 2011 09:39

rosenpetkov написа:Повечето фенове на Черно Море са от Максуда и затова си рушат стадиона.

А бе колега, поясни, че това е циганският квартал на Варна, да не се обърка някой!... :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 19 сеп 2011 10:12

Ама само седалките ли са проблема ? Спред мен си пропуснал:
- нормални каси и входове;
- нормален терен;
- осветление;
- табло;
- фен магазин;
- звукова уредба ........... и т.н.

Както някой по-горе написа, тези седалки не са виждали вода от предния дъжд. Да, срамно е да искаш пари за вход, при такива условия ! Не ме интересува дали е на концесия, частен или държавен. Все пак футбола е за феновете. Повече фенове = повече пари от вход + пари за фен артикули.

НО, ние ги даваме за да гледаме отбора. Ако искат и на селската нива да играят, пак ще плащаме вход и ще сме там. Успех Моряци !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 19 сеп 2011 12:03

fraport написа:
grafa написа:Днес бях на СТАДИОНА,откъм КОЗИРКАТА. Повечето от седялките са в трагично състояние! Не ги е срам да взимат пари за вход,а какви удобства се създават.....!!!!!! :o

Ти от Варна ли си ? И ако не си ,а живееш тук ,кажи къде си плащаш данъците .Защото ми писна от селяндури квичащи за състоянията на пътищата с регистрации СС , ТХ , РР , Т които се водят жители на съответните села .Колите им са регистрирани там.Които си карат колите във Варна а си плащат данъка в селото си . Хвърлят боклуци през балкона на терасите си ,а не плащат такса смет . Не може да разбиваш с селската си каруца пътищата и да не плащаш данъци .Те тези пари няма от каде да дойдат .Не може да се събират данъци от 300 000 души , а да се правят неща за 600 000 .

аз не съм варненец и слава богу обаче си плащам данъците във варна обаче стадиона на морето е пълен боклук пък и какво значение има от къдеси като на входа на стадиона всички плащат еднакво

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 19 сеп 2011 12:14

Добре де, всички реват за условия, повече публика, повече удобства и т.н.
Аз пък искам само да имах вашата възможност да съм всяка неделя на стадиона какъвто и да е той и да си гледам Моряците.
Като си бях в България си гледах всеки мач на "Тича" и ми дремеше, че няма тоалетна, табло, уредба, и всякакви други"дреболии".
Молете се само да не стане както тука на "Алианц Арена", а именно да има толкова много желаещи и фенове, че изобщо да не можеш да си купиш билет, а в най-добрия случай като си намериш такъв да гледаш мача с бинокъл!!!
Ценете това , което имате!!!
То не е никак малко!
Мачовете са интересни, има интриги, има уговорки, семки, псувни, дразги.......ама ги има, пък тука ги няма, има само карти, шалчета, бири, кожени седалки, стюарди, полиции, камери и какво......?!? няма билети щото целия стадион е разпродаден!

Само Черно Море!!!

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 19 сеп 2011 12:27

Молете се само да не стане както тука на "Алианц Арена", а именно да има толкова много желаещи и фенове, че изобщо да не можеш да си купиш билет, а в най-добрия случай като си намериш такъв да гледаш мача с бинокъл!!!
Ценете това , което имате!!!
То не е никак малко!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 сеп 2011 12:59

Излиза, че проблемът на бг-футбола е стадион ''Тича''....Те другите стадиони видиш ли , цъфнали и вързали,оня там фиенчето на мазутския отбор, вие дори стадион нямате,играете на една поляна в някакво бИргаско село :oops: :oops: :oops:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Футбол - България”