Мъри Стоилов и Анортозис лидери в Кипър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kilobane

Re: Мъри Стоилов и Анортозис лидери в Кипър

Мнениеот kilobane » 18 сеп 2011 23:53

Вече не е първи,а има и още 3 мача до края на кръга!Може и 5-ти да стане :)
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 19 сеп 2011 04:41

Levskar_90 написа:
Определено най - класния БГ треньор за всички времена 8-)

Най класния е Гонзьо :!: ....все пак има 8-ми клас човека :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 сеп 2011 07:51

benquick написа:
Levskar_90 написа:
Определено най - класния БГ треньор за всички времена 8-)

Най класния е Гонзьо :!: ....все пак има 8-ми клас човека :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Те пък тренъорите на цдна всички са доктор хонорис кауза и от академик нагоре.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2011 12:38

Този сезон ще ги направи шампиони.Плюс и нямат мачове в Европа.

Ще ги следя в еврофутбол за някой добър коефициент.Мисля ,че няма да ме подведат.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 сеп 2011 17:50

ЕМИЛ написа:Този сезон ще ги направи шампиони.Плюс и нямат мачове в Европа.

Ще ги следя в еврофутбол за някой добър коефициент.Мисля ,че няма да ме подведат.

Ще ги направи колкото Гонзо ще направи Левски :mrgreen: Само кръг след темата "класата" му лъсна и вече искат да го гонят! А нямат мачове в Европата имено заради неговата некадърност! Те даже Локо СФ не отпаднаха от Македонци :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 26 сеп 2011 22:32

http://gong.bg/view_article.php?article_id=227553
Сега вече Анортозис наистина могат да станат шампиони :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 сеп 2011 11:20

"Никой не ми се е обаждал от България, дори не гледам мачове. Хич не ми се връща в "А" група. В последната година у нас се чувствах все едно съм престъпник", коментира Мъри пред "Стандарт".

"Чакам да говоря с шефовете. Няма да се учудя, ако ме освободят, по-скоро го очаквам. След евротурнирите дойде нов президент. Той търси и най-малката възможност да назначи свой човек. Просто се чакаше да паднем един мач.

Преди кръга бяхме на първо място, сега сме на три точки от лидера. Тук обаче реагират сякаш всяка година са световни шампиони", обясни Стоилов.

все другите са му виновни на този ... не че е лош треньор за БГ стандартите, ама този селски инат и късогледство му изяде главата и малко по-малко стават треньорски труп на крехка възраст.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 сеп 2011 18:57

Hacko1912 написа:Преди кръга бяхме на първо място, сега сме на три точки от лидера. Тук обаче реагират сякаш всяка година са световни шампиони", обясни Стоилов.

все другите са му виновни на този ... не че е лош треньор за БГ стандартите, ама този селски инат и късогледство му изяде главата и малко по-малко стават треньорски труп на крехка възраст.

Първо, никога не е бил на първо място. Второ Анортозис игра преди 3-4 години в Шампионската лига и в последния си мач от групата в Гърция игра за класиране в пролетната фаза на ... Шампионската лига!!!! /в група с Интер, Вердер и Панатинайкос/. И напълно съм съгласен с горния коментар. Ако журналистите и голяма част от феновете ни не му бяха създали непогрешимия ореол, а малко по малко се вслушваше в критиките, можеше наистина да стане най-добрия актуален треньор. Сега е само за смях.

Върни се в “Футбол - Свят”