Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2011 22:13

Страхотна победа на Левски,вярно в на мускули изкаран мач,но не я прави по-малко сладка,а и заслужена.
Разбира се в мача отново имаше и достатъчно грешки,заради които за малко и не се забиха 2 точки а можеше и 3.Колко пъти Левски трябва да сгреши за да се сетят,че Грийн нито е защитник,нито някога е бил такъв.Старокин беше отново покъртително слаб,всички опасности бяха заради него,какво прави този човек в Левски питам.Отново се видя липсата на нападател,какво ставаше ако нямахме късмета при гола на Гаджев,от Цветков ли трябваше да очакваме да ни върне в мача.
Но мачът снощи и радостта от победата бяха отчасти заличени от трима гении на мисълта
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=226039 - на този мустактия сме му свикнали на глупостите
Но върха на човешката глупост бяха тези изблици
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=226053 , http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=226055.Няма да падам на нивото им да ги коментирам повече.
И един риторичен въпрос от мен за финал защо Сектор Б след гола на Гаджев место Левски,Левски,скандираше умрете селяни?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 сеп 2011 00:16

Победа на мускули и голям късмет срещу един много слаб Литекс,който още в 20-тата минута загуби 3-ма основни футболисти.Много слабости в защита добре,че за тия играха некадърници като Джерманович и Мирасема в нападение.Старокин се включваше добре в атаките,но в дефанзивен план е гола вода.Слаб мач за цялата защита.Йовов вече трябва да спрем да го мъчим,просто не е за дефанзивен халф.Един класен деф.халф имаме и го налагаме като защитник-ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ.
Друго че и трите ни гола бяха след удари от далеч,но не винаги Гаджев ще има късмета да вкарва от далеч или пък да стават рикошети като при гола на Симо Райков.Стойностните атаки бяха малко и вече се убеждавам,че Арш не е точния човек за нас.Тони Калво също не впечатлява особено от както е дошъл,Младенов поне е калитко и вкарва,Христов пък упорито го държат извън групата.
Единствения който бих отличил е Райков.Истинския трансферен удар е той...вчера отново най-добрия на терена.Дано продължава в същия дух тва момче има много хляб в него!
Общо взето много сме далеч от истината и няма и да закъсней момента в който отното ще ни разкрият дали Лудогорец,дали ЦСКА,дали Ч-ц....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 сеп 2011 01:41

Джерманович хич не е слаб играч, но не му дават шанс по някаква незнайна причина.
Не знам как го определи като такъв, като той дали има и 10 мача от както е от зимата в Литекс.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 02:16

не мога да повярвам....БРАВО ...имало хора които са видели за какво иде реч , без да са главозамаяни от "великата" победа на Левски .
Дори и с тази измъчена победа гонзо лъсна като изумително слаб тренер . направи същите грешки , като с търнава , за две ройки не изгубихе почти спечелен мач.
Трява да го сменят докато е време , защото после ще е твърде късно .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 19 сеп 2011 03:28

zlobul написа:не мога да повярвам....БРАВО ...имало хора които са видели за какво иде реч , без да са главозамаяни от "великата" победа на Левски .
Дори и с тази измъчена победа гонзо лъсна като изумително слаб тренер . направи същите грешки , като с търнава , за две ройки не изгубихе почти спечелен мач.
Трява да го сменят докато е време , защото после ще е твърде късно .

С това "НЕ ИЗГУБИХТЕ" нали знаеш че се разкри на кой си фен !?!?! :oops:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 сеп 2011 04:20

Аз не виждам да сложил буквата Т там :)
Буквата е изядена и може и да е М, а може и да е Т :lol:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 09:06

paceto написа:Аз не виждам да сложил буквата Т там :)
Буквата е изядена и може и да е М, а може и да е Т :lol:

гладните кокошки просо сънуват паце
между впрочем аз съм свикнал да ме плюят такива , да ме изкарват еди какъв си , защото им казвам истината в очите ,
не минава обаче много време и падат на курса .
Преди три години им казах че тара и гонзо са почнали да съсипват клуба , а те ме изкараха червен провокатор , не се мина много и тара сътвори аферата " казан "- млъкнаха
Миналата година им казах ( в един друг форум ), че единствено таланта на гарата дърпа Левски напред , , а тренера е трагичен - било светотатство да говоря против гонзо , казах им -догодина (минало време) Левски ще отпадне от поредния анонимник , те пак не вярваха .
Сега пак им казвам , че Левски агонизира и че ако не се смени тренера и тази година ще сме с калъфките , догодина ще отпаднем от отбор , в сравнение с който търнава ще ни се видят като барселона .
Ако е вярна новината , че тара е казал на гонзо , че сега не сме в ЛЕ защото не е пуснал тасевски в търнава ще е един от малкото случаи когато е прав . На мърльото не му е за първи път да прави глупости . Изгони бензукан , продаде генев , който е класа над во иванов напримр и после се чуди кой да пусне като централен защитник , накрая я докара до там , да връща грийн с което Левски губи от потенциала си в средата на терена . Нека и някой ми каже , Левски има ли алтернатива на недоразумението старокин на левия бек ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 сеп 2011 09:41

Zlobul,вземи стани една врачка ,като толкова ги усещаш нещата,хващай джакпота на тотото,абе прави нещо с тоя талант !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Eдна заблуждаваща "синя" победа

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 сеп 2011 09:55

keano_sj написа:Победата на Левски над шампиона Литекс само затвърди мнението, че "сините" са в коматозно състояние и трайно боледуват.....

Интересно, докога Кънчара от Стралджа ще залива нашия форум със своята логорея?! :o Иване, ако няма какво да правиш, просто не го прави тук! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 10:10

olfix написа:Zlobul,вземи стани една врачка ,като толкова ги усещаш нещата,хващай джакпота на тотото,абе прави нещо с тоя талант !

===============================================
абе пич , специално за Левски не се изискват врачески умения за да предугадиш , какво може да ти натресе един доносник в компанията на нетърпимо некадърен тренер , на всичкото отгоре и тъп . Достатъчно е да си следил отбора , а аз го следя откак съм почнал да гледам футбол (дори имам някакъв спомен , че е било около 79-80 та година) , защото за да си левскар , трябва да си се родил такъв , ЯСНО ?
Изживях и антверпен , изживях и олимпия , та дори и вележ мостар ни обърнаха в един мач подобен на антверпен и докато тогава имаше елемент на подценяване на ситуациите , то в последните години отпадаме заради слабата си игра (изключвам Бате ) .
Друг е въпроса , че Левски е принуден да се бори не само срещу преките си опоненти , но и срещу техните сателити .
За сега не мога да виня който и да било , затова , че панчаревци изиграха шест мача и от тях , четири са със съдиите , същото правят и лудогорец .

Върни се в “Архив”