Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 22:30

john barnes написа:
Liverpool the best написа:
john barnes написа:АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ!

Тука съм!
Добре, съгласен съм, че изобщо не играхме добре и че можеше да направим по-добра селекция

ЕВАЛА,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ГРЕШКИТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯТА,АМА ЩЕ Е КЪСНО![/quote]
Добре де Барнс, признавам си че сгреших, обаче защо се радваш че си бил прав? Радваш се все едно сме спечелили Висшата лига или ШЛ. А то е за реване :([/quot не се радвам бе,откачен ли си? болно ми е,че всички се надявахте на сияйния,а аз ви казвах че няма да стане нито със него,нито със тия дето привлече...още един нулев сезон ни чака,за съжаление...[/quote]

Дано да влезем в Топ 4, че не искам да гледам как се опитваме да хванем последния влак за ЛЕ...

Liverpool_1994
Контакти:

Мнениеот Liverpool_1994 » 18 сеп 2011 22:46

Дано да влезем в Топ 4, че не искам да гледам как се опитваме да хванем последния влак за ЛЕ...[/quote]

Е чак за борба за ЛЕ ми се вижда пресилено...ако се замислим този кръг може да се каже нулев за борбата за топ 4 ,защото всички претенденти се изложиха Челси,Арсенал,Ливърпул падат...Ман Сити прави Х , само МЮ правят разлика на върха , но борбата за топ 4 тепърва започва...

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 сеп 2011 23:29

Мнението ти след днешния мач:
Liverpool forever_95 написа:Да се готви да ги понася, боли ме да гледам как отбора играе толкова безхаберно заради тези цървули Даунинг, Адам и Хендерсън...боли ме да гледам как наш КРАЛ Кени става за смях от Тони Пюлис и само човещината на играчите на Тотнъм ни спаси от позора...можехме спокойно да отнесем още 2-3 гола...

Мнението ти преди 4 мача след мача със Съндърланд:
Liverpool forever_95 написа:Хендерсън е плах, почти нищо не видях от него, а Даунинг е невероятен.
П.С. Следващата ми тениска е на Даунинг

От "осанна" до "разпни го". Или в нашия случай от "невероятен" до "цървул". Такива сме феновете на Пуул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 сеп 2011 02:13

Вижте сега, в крайна сметка абсолютно нищо не е станало, наистина. Целта си остава същата - не Топ 4, а точно последното, четвърто място! Като бонус може и някоя от "нужните" купички, все пак сме извън Европа и може да им се обърне внимание.
Тази загуба с нищо не променя горното, даже и още няколко такива през сезона пак няма да са фатални. Гледам някои се страхуват от сблъсъците с Манчестърци - мен пък точно те най-малко ме притесняват. Отбора, който ми беше най-важен да бием - Стоук, паднахме...
Дербитата са си дербита, а и преди като сме побеждавали в тях, да не би нещо по-различно да се е случвало в крайна сметка? Не толкова отдавна праснахме и МЮ и Реал с по четворка кебапчета за няколко дена, е те след тва все едно не взеха титличките! Така че тази загуба за мен не е някаква пречка по пътя към заветното място в ШЛ. Ако наистина с тази селекция успеем да се доберем дотам, аз ще съм доволен от сезона, още повече и Арсенал и Тотнъм определено имат не по-лоши отбори като качество, да не кажа и по-голяма дума...

П.С. Айде спирам се, че вече от два часа съм рожденник и трябва да се "пазя" все пак ;)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 сеп 2011 11:47

Абе вие половината тук направо сте жалки хора бе спрете се бе. Гордеете се с отбора когато печели, а когато губи само ревете и го плюете това ли ви е обичта ви към Ливърпул бе хора я се осъзнайте. Винаги някой като обижда Ливърпул викате, че само ние феновете на Пул сме състрадателни с отбора и щом като започнем да го подкрепяме го подкрепяме завинаги. Това ли ви е подкрепата бе? По добре отбора да няма фенове ако са такива като вас. Вие за мене не сте фенове просто хора които симпатизират на отбора като печели, нищо повече. Единия настройва всичките против селекцията и вече е голяма работа, че познал какво е станало, с това ли се гордееш бе? Всички забравяте много бързо какъв е химна на отбора. YOU NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!! Подсетете се малко, че сме за срам на всички фенове по форумите. Хората влизат и четат смешки и вицове и после ви се смеят. :evil: :evil:
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 19 сеп 2011 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 19 сеп 2011 12:33

Гледам, и не вярвам на ушите си ;)
Винаги съм презирал фразите : "аз като ви разправях, виЙ ...", "като казвам, ще ме слушате", "вашия, нашия ...", особено след като се е пообърнала колата ...
Паднали, изгонени, не стават, надценени ... ами и такива да са, к'во от т'ва ?!? Що не взмете да си прерязвате вените, да си правите сепукута от две загуби ... ще чета и когато Ливърпул почне да побеждава, к'ви ще ги редите ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 сеп 2011 12:51

LFC1892 написа:Мнението ти след днешния мач:
Liverpool forever_95 написа:Да се готви да ги понася, боли ме да гледам как отбора играе толкова безхаберно заради тези цървули Даунинг, Адам и Хендерсън...боли ме да гледам как наш КРАЛ Кени става за смях от Тони Пюлис и само човещината на играчите на Тотнъм ни спаси от позора...можехме спокойно да отнесем още 2-3 гола...

Мнението ти преди 4 мача след мача със Съндърланд:
Liverpool forever_95 написа:Хендерсън е плах, почти нищо не видях от него, а Даунинг е невероятен.
П.С. Следващата ми тениска е на Даунинг

От "осанна" до "разпни го". Или в нашия случай от "невероятен" до "цървул". Такива сме феновете на Пуул.

Ами да братле, за пореден път прибързах с оценките, тръгнах да го оценявам след един мач, ама срещу по-класни съперници се видя, че не става...болно ми е, никога не сме били толкова безсилни...

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 19 сеп 2011 14:56

Liverpool forever_95 написа:
Ами да братле, за пореден път прибързах с оценките, тръгнах да го оценявам след един мач, ама срещу по-класни съперници се видя, че не става...болно ми е, никога не сме били толкова безсилни...

Идеята ми е, че въобще не сте постоянни в мненията си. Сега след 2-3 добри мача на Даунинг и някой гол, пак ще го величаем, което също няма да е правилно. Добре де, нека да направим една съпоставка с изиграните мачове този сезон и същите такива от предния.
Първи мач: 2011/2012 Ливърпул 1-1 Съндърланд + изпусната дузпа за нас; 2010/2011 Ливърпул 2-2 Съндърлънд след изравнителен гол на Джерард в 64 минута. С две думи: голяма мъка.
Втори мач: 2011/2012 Арсенал 0-2 Ливърпул; 2010/2011 Арсенал 1-1 Ливърпул с дузпа, вкарана от Кайт в 102 минута. Всички помним този мач.
Трети мач: 2011/2012 Ливърпул 3-1 Болтън след тотална доминация на нашите; 2010/2011 Ливърпул 2-1 Болтън след пълен обрат и гол на Джо Коул в 92 минута.
Четвърти мач: 2011/2012 Стоук 1-0 Ливърпул, отново малшанс, измислена дузпа за Стоук и няколко неотстъдени за Ливърпул и за капак много пропуски, 2-12 положения за гол и т.н.; 2010/2011 Стоук 2-0 Ливърпул след откровено безхаберна игра на нашите.
Пети мач: 2011/2012 Тотнъм 4-0 Ливърпул - тук тотално си ни разбиха, няма спор; 2010/2011 Тотнъм 2-1 Ливърпул с гол на Тотнъм в 92 минута и пропуски от чисти положения от наша страна, особено на тогавашната ни девятка.
Извод: Във всеки мач до момента от този сезон се представяме с пъти по-добре от предния, като изключим последния мач с Тотнъм, но там само можем да гадаем как щяхме да реагираме, ако бяхме останали с 11 човека. Вярно - имаме само 2 точки повече този сезон спрямо същите мачове предния, но играта ни е в пъти по-добра и си мисля, че резултатите няма да закъснеят.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 19 сеп 2011 15:18

че почти целия отбор игра много зле спор няма само немога да разбара защо псувате СОБСТВЕНИТЕ си играчи и говорите така сякаш при латиносите на лоената топка сме били тотнъм с 10:0 и сега идва кени и разваля всичко :lol: :lol: .Отбора трябва още да се сработи.Ние сме едва началото на сезона.Видяхте и че великите шити с агуеро джеко и т.н. също са непобедими.Те правят 2:2 със фулъм ,а британските мишки на кени с 5:2 :mrgreen: .Мангалите Торес и съдията им подариха победата,така че останалите не са чак толкова много над нас ;)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 19 сеп 2011 16:25

Въобще не очаквах такова излагане. Хендерсън не трябва да е титуляр следващите 10 мача поне.
Между другото някой (Ред Меджик или който и да е ) да направи тема за мача от Карлинг Къп с Брайтън на 21 Септември.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”