Както се казва " Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено".Снощи имах чувството , че гледам римейк от мачовете с Търнава.
Едно полувреме сносна игра и другото все едно са подменили футболистите.Както вървеше мача, ако не беше късметлийския шут на Гаджев Литекс спокойно отиваха на обръщалка.Що за отбор трябва да си след като водиш с два гола , като домакин и да допуснеш да ти изравнят.Или треньорът ти е пълен аматьор или футболистите нещо не са както трябва?Въпреки всичко има някакво макар иминимално израстване.
Левски - Литекс - 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски - Литекс - 3:2 FT
onegavon написа:Както се казва " Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено".Снощи имах чувството , че гледам римейк от мачовете с Търнава.
Едно полувреме сносна игра и другото все едно са подменили футболистите.Както вървеше мача, ако не беше късметлийския шут на Гаджев Литекс спокойно отиваха на обръщалка.Що за отбор трябва да си след като водиш с два гола , като домакин и да допуснеш да ти изравнят.Или треньорът ти е пълен аматьор или футболистите нещо не са както трябва?Въпреки всичко има някакво макар иминимално израстване.
"Снощи имах чувството , че гледам римейк от мачовете с Търнава."
Никой не те е карал да гледаш!Що не си пусна мачовете с Търнава в оригинал?
Пп.Що за отбор ще направи 2-2 с Видима с човек повече?

-
- Контакти:
Тебе никой не те кара да се заяждаш.
Накрая треперих, че авантите или ще вкарат случайно или ще им бутнат. Много се радвам, че бяхме отбор, а при по-добро стечение можеше да им напълним кошарата. И да не ми се оправдават с това, че имали контузени, защото ние миналата година също си патихме от къса резервна скамейка..
Накрая треперих, че авантите или ще вкарат случайно или ще им бутнат. Много се радвам, че бяхме отбор, а при по-добро стечение можеше да им напълним кошарата. И да не ми се оправдават с това, че имали контузени, защото ние миналата година също си патихме от къса резервна скамейка..
Винаги съм казвал,че Гонзо не става,но няма как да скрия,че мача жчера бе на много високо ниво.Ще се радвам да ги виждам все така а и по-добри.На всички критикари-хайде за малко поне да се насладим на футбола,а?
Халфът на Левски Владимир Гаджев, който се превърна в герой за своя тим, отбелязвайки победното попадение за 3:2 срещу Литекс, се заяде с вечния съперник - ЦСКА.
"Имам обяснение защо ЦСКА не губи точки. Хайде помислете малко и ще намерите отговора! Гледахте ли мача с Берое? Техен футболист играе с ръка, а дузпа за Берое няма. Не, че се заяждам с ЦСКА, но те са добър отбор и нямат нужда от такава помощ", заяви Гаджев.
Това вечно хленчещо момченце, защо не си гледа собственото отборче, а се занимава с ЦСКА???
Защо не коментира мача им с Миньор(дузпата срещу Бибишков) и другите им "чисти' мачове????
Аз не помня футболист, та дори и треньор на ЦСКА да е плакал толкова срещу това по какъв начин бият Левски, а такива мачове БОЛ.
А мачът с Берое не искам да го коментирам, щото на всеки му е ясно че тесли имаше и към двете посоки, но на СИНИТЕ не им харесва само в едната.
За мача: Заслужена победа не Левски, но Гаджев при гола трябваше да бъде изгонен с втори жълт картон(3 минути се радваше на пистата),а преди това имаше поне 2 влизания отзад за жълт картон и спорове със съдията (без да е капитан няма право въобще да разговаря с него)
"Имам обяснение защо ЦСКА не губи точки. Хайде помислете малко и ще намерите отговора! Гледахте ли мача с Берое? Техен футболист играе с ръка, а дузпа за Берое няма. Не, че се заяждам с ЦСКА, но те са добър отбор и нямат нужда от такава помощ", заяви Гаджев.
Това вечно хленчещо момченце, защо не си гледа собственото отборче, а се занимава с ЦСКА???
Защо не коментира мача им с Миньор(дузпата срещу Бибишков) и другите им "чисти' мачове????
Аз не помня футболист, та дори и треньор на ЦСКА да е плакал толкова срещу това по какъв начин бият Левски, а такива мачове БОЛ.
А мачът с Берое не искам да го коментирам, щото на всеки му е ясно че тесли имаше и към двете посоки, но на СИНИТЕ не им харесва само в едната.
За мача: Заслужена победа не Левски, но Гаджев при гола трябваше да бъде изгонен с втори жълт картон(3 минути се радваше на пистата),а преди това имаше поне 2 влизания отзад за жълт картон и спорове със съдията (без да е капитан няма право въобще да разговаря с него)
pankin написа:(без да е капитан няма право въобще да разговаря с него)
И това в кой правилник го прочете?

plamen_ol написа:pankin написа:(без да е капитан няма право въобще да разговаря с него)
И това в кой правилник го прочете?
Принципно само капитаните имат право да спорят със съдиите. Не, че това правило се спазва стриктно...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Принципно само капитаните имат право да спорят със съдиите. Не, че това правило се спазва стриктно...
приятел не ставай за смях

капитаните имат право да комуникират с съдиите до определно ниво без да получат картон. запомни го !!
никой няма право да спори с съдията, той си носи своята отговорност доколкото му я търсят. това е.
но разбираемо, у нас комуникацията включва- псуванье, бутанье, скубанье, некой плесник .. докато пусне кръв

и само Левски завинаги!
- ralka_levskarka
- Контакти:
[offtopic]http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=226090 това е супер доброто[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Левски ще е шампион с Гонзо! Това просто е съдба! Помнете ми думата!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=96za8ig8ztw&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=96za8ig8ztw&feature=player_embedded[/youtube]