Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2011 19:33

Avrameca написа:Доста лоша загуба , дано играчите да проумеят че не всеки мач ще минава както те искат.И такива дни има , когато нищо не се получава , с 9 души е трудно а Тотнъм изиграха най-силния си мач срещу нас от години насам.Мисля че отборът ще има добро бъдеще , но преди това трябва да се научат да губят и да успяват да се вдигат ,точно след такива слаби мачове.
П.С Хейтъри препоръчвам ви лечение в Германия , скъпо е но поне е ефективно.Не може да се наречеш фен на Ливърпул ако след всяка загуба храниш играчите и легенда като КРАЛЯ !!

И миналия сезон Тотнъм ни изгермечиха на 2 пъти,нали?Поправи ме,ако греша,ама срещу Тотнъм от доста време сме гола вода(добре,че го нямаше Ленън,че не ми се мисли!)
"КРАЛЯ" може и да е "легенда",ама като футболист!Щото,като треньор,май-май...Ще се впише в групата "Силни футболисти=бездарни треньори".
Последна промяна от blue avalanche на 18 сеп 2011 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 18 сеп 2011 19:37

blue avalanche написа:
Avrameca написа:Доста лоша загуба , дано играчите да проумеят че не всеки мач ще минава както те искат.И такива дни има , когато нищо не се получава , с 9 души е трудно а Тотнъм изиграха най-силния си мач срещу нас от години насам.Мисля че отборът ще има добро бъдеще , но преди това трябва да се научат да губят и да успяват да се вдигат ,точно след такива слаби мачове.
П.С Хейтъри препоръчвам ви лечение в Германия , скъпо е но поне е ефективно.Не може да се наречеш фен на Ливърпул ако след всяка загуба храниш играчите и легенда като КРАЛЯ !!

И миналия сезон Тотнъм ни изгермечиха на 2 пъти,нали?Поправи ме,ако греша,ама срещу Тотнъм от доста време сме гола вода(добре,че го нямаше Ленън,че не мисе мисли!)
"КРАЛЯ" може и да е "легенда",ама като футболист!Щото,като треньор,май-май...Ще се впише в групата "Силни футболисти=бездарни треньори".

Да така е , биха ни , но не с такава силна игра , погледни визитката на Кени като треньор и тогава го сложи в графа - бездарни треньори.Обяснявам си загубата така - отборът в момента е в преход и ще трябва доста време за да стигнем нивото на Ман Ю най-вече.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool the best
Контакти:

Мнениеот Liverpool the best » 18 сеп 2011 19:41

john barnes написа:
Liverpool the best написа:
john barnes написа:поредна сопа ни очаква...3-1 или 2-0 за тотнъм.

След мача да си тук! :evil:

АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ!

Тука съм!
Добре, съгласен съм, че изобщо не играхме добре и че можеше да направим по-добра селекция

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 18 сеп 2011 19:51

АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ![/quote]
Тука съм!
Добре, съгласен съм, че изобщо не играхме добре и че можеше да направим по-добра селекция[/quote][/quote]
ЕВАЛА,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ГРЕШКИТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯТА,АМА ЩЕ Е КЪСНО!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool the best
Контакти:

Мнениеот Liverpool the best » 18 сеп 2011 20:34

john barnes написа:АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ!

Тука съм!
Добре, съгласен съм, че изобщо не играхме добре и че можеше да направим по-добра селекция[/quote][/quote]
ЕВАЛА,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ГРЕШКИТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯТА,АМА ЩЕ Е КЪСНО![/quote]
Добре де Барнс, признавам си че сгреших, обаче защо се радваш че си бил прав? Радваш се все едно сме спечелили Висшата лига или ШЛ. А то е за реване :(

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 сеп 2011 20:44

shotgun blues написа:другите грандове имат Рууни,Нани,Валенсия,Гигс,Ашли Йънг,Уелбек,Андерсън
Мата,Анелка,Дрогба,Малуда,Торес,Лампард,Мейрелеш :mrgreen:
АГУЕРО,Балотели,Тевез,Давид Силва,БАРИ,Де Йонг,НАСРИ
вие имате Керъл,Суарес,Даунинг,Лукас,Адам,Кайт ,Хендерсън няма база за сравнение,ЧЕЛСИ и Манчестърите са класи над ЛИВЪРПУЛ :roll:

Хахахаах тоя пък Валенсия кво го хвалиш е . Знае само 1 финт и той е бахти тапия бута си топката напреде това му е играта и бяга.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 сеп 2011 20:46

Avrameca написа:
blue avalanche написа:

И миналия сезон Тотнъм ни изгермечиха на 2 пъти,нали?Поправи ме,ако греша,ама срещу Тотнъм от доста време сме гола вода(добре,че го нямаше Ленън,че не мисе мисли!)

Да така е , биха ни , но не с такава силна игра , погледни визитката на Кени като треньор и тогава го сложи в графа - бездарни треньори.Обяснявам си загубата така - отборът в момента е в преход и ще трябва доста време за да стигнем нивото на Ман Ю най-вече.

Остави ги да си говорят е споко ей сега след 2 3 победи и друга песен ще пеят!!!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 сеп 2011 20:52

PeterForsberg написа:Много неприятна загуба.Играхме доста зле като цяло,но за пореден път нека напомня,че се държахме докато не бешеш пресилено изгонен Шкъртел.Тая малоумна хомо дружинка,водена от Майка Райли направо се подиграва с клуба.Майк Джоунс,Лий Пробърт,Марк Холси,Клатънбърг,Дауд,Кауърд Уеб и сие са пълни боклуци и обслужват очевидно чужди интереси.
Колкото до нас-много слаби,дезориентирани и безхарактерни.
Рейна-допусна грешка за третия гол,но така или иначе всичко бе отдавна свършило с 9 човека и 0-2,лично за мен Пепе заслужава добра оценка;
Шкъртел-травмите на Кели и Джонсън доведоха до тва да играем за пореден мач без типичен десен бек.А когато този играч играе срещу Бейл...Първия му жълт картон беше доста пресилен,но срещу Уулвс се надявам да видя поне Флано от дясно,ако Кели не е възстановен.
Кара-ако трябва да го оценявам по десетобалната,бих му писал двойка и пак ще му е много.Бавен,неоринтериан,всяващ паника в съотборниците си,последния гол на Спърс,когато Джейми покри засадата,най-ясно показа колко назад ни дърпа.Пасовете му напред липсват,има само изсипани с боц топки в неизвестна посока.Време е да се застои на пейката,а Гари Кейхил става приоритет за зимна селекция или свободен летен трансфер.
Агер-поредна контузия,която се надявам да не е сериозна.И той като излезе,нещата се влошиха.Коатес не е готов още,липсва му самочувствие,а Кара му предаваше всичко друго,но не и спокойствие.
Енрике-най-добрият ни бранител днес,макар и с грешка за гола на Дефоу,но и там поне го настигна и се постара да го затвори.Ако не друго,поне притежава бързина и качества.
Лукас-сам срещу всички,Адам бе изгонен рано-рано(получи съдийски жълт картон за първото си нарушение в срещата),а Хендо бе тотално незаинтересован да помага в отбрана,мисля,че за цял мач не отне повече от 2-3 топки.Като десен бек бе бедствие,но за тва решение отговорност носи и Далглиш,както и за другото безумие Каръл да играе като десен халф след изгонването на Адам???
Даунинг-много,много слаб днес.За 20 млн. паунда очаквам много повече от Стюърт.Уокър и Асу-Екото го изядоха.
Адам-пресилено изгонен,но и като цяло през първите 20 минути бе тотално разходен от Паркър и Модрич в средата на терена.С него зле,но без него-още по-зле.
Каръл-използван бе като халф за 65 минути,борис е доста,стара се,ноз а 22 млн. паунда определено оценката ми за него досега е-провал.
Луиз Суарез-опита се сам да бие Спърс,но няма как да стане.Не срещна подкрепа от съотборниците си,изнерви се от малоумния рефер и допусна и доста грешки.Въпреки всичко сам си изработи фаула в 60 минута,изпусна го и тва ни са опасностите за мача.
Коатес-дебют за клуба,не допусна грешки,но се нуждае от по-класен партньор в центъра на отбраната.Има потенциал да стане водещ играч за нас.
Белъми-допусна грешка за 4 гол,когато загуби леко топката,но така или иначе не успя да помогне в тежката ситуация,в която бяхме.Същото важи и за Джей.
Кени Даглиш-допусна доста грешки днес.Предоверява се за пореден път на някои играчи.Почти цял мач държа Шкъртел и Каръл на позиции,на които определено играят с не повече от 60% от възможностите им,а и без тва възможностите им на този етап не са кой знае какви.Залага на Кара от началото на сезона,а той е на път да разбие амбициите ни за сезона в зародиш.Днес остави на пейката Кайт без смислена причина,а остави Хендо 90 минути,при положение че игра много слабо.Необяснимо лесно бе изгубен Раул в последния ден на трансферния прозорец,а в средата на терена алтернативи липсват.Каръл до този момент не доказва,че струва и 10 млн. паунда.Хубаво е да се залага на британци,но се надявам в следващия прозорец да видя как привличаме по-креативни,технични и интелигенти футболисти,а не поредния британски житен бегач,защото ако махнехме от стратовия състав днес,а и не само днес Рейна,Суарез и Лукас,не знам къде щяхме да сме в класирането.
Дано само да не се окажа лош пророк,че ерата на Бенитес,толкова оплюван от мнозина късогледи фенове,скоро може д а ни се вижда и златна...
Излизам д апия нещо студено,че се изнервих достатъчно

Не съм много съгласен, че Суарез направи нещо в този мач и за Лукас също, може би със сравнение с другите да но и те ня бяха на ниво като в другите мачове.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 сеп 2011 20:55

Момчета, пичове, аз също няма да се занимавам вече да пиша тук, във форума на отбора. Аз си плямпах и говорих едни "безумици, нелепици и глупости", а срещу Тотнъм се видя истината и качеството на закупените играчи. Точно затова е нужно да се снабдяваме с качествени попълнения, било то закупени и от Латинска Америка. Изгасих си телевизора още в седмата минута, защото се нагледах достатъчно. Но аз все така си мисля как може да има такива нагли хора, че след тези погромни загуби, продължават да си говорят, че играчите били нови, че трябвало да се впишат в обстановката, че били млади и прочие. Омръзна ми! Омръзна ми да ни бият където ни хванат. Сънувах, че ще паднем с 2:0, но кошмара в действителност е още по-жесток. Ние с Джонито като говорихме едно и то дойде на нашето, защото не сме като някои заслепени фенове, които си мислят едва ли не за титла. В сегашното си състояние и това на Юнайтед, резултата може и да е двуцифрен! И добре, че мача ни е през октомври, че и Стиви да се върне и пак да ни мъкне на гърба си. Суарес горкия очаквам да напусне в посока Испания. То се вижда просто, че играчите зад него са гола вода. Имали много положения. Ама къде ви бяха тия положения бе? Като играхме срещу силните халфове на Тотнъм къде бяха те? Поздравления и от мен на феновете на Тотнъм! Заслужена победа и каръка ни срещу вас продължава с пълна сила. Заслужавате тази победа след негативите срещу манчестърските отбори. Навярно отбора ви не е в крачка все още от започналия сезон, но и това ще дойде. След това не знам как и до шестото място ще стигнем, тъй като Нюкасъл ни задминаха и изглеждат много по-стабилни от миналата кампания. Като купуваш нещастници, очаквай да ти поднасят само нещастия. smart, "свинята" Бенитес може да му викаш каквото искаш, но е ФАКТ, че в момента гръбнака на отбора са играчи, които е развил/купил той.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 сеп 2011 21:14

john barnes написа:АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ!

Тука съм!
ЕВАЛА,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ГРЕШКИТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯТА,АМА ЩЕ Е КЪСНО![/quote]
ама добре бе човек ,защо му беше да ги взима тия трагедии ?..това са толкова милиони ! ..толкова ли няма класни играчи ?..ок махна ги мършите ,евала ..ок взе суарес ,взе енрике ..супер ...ама за кво му бяха тия туристи керъл,хендерсън и адам бе,че и даунинг ? направо незнам вече кво става в тоя нашия ливърпул ..нямат ли наблюдения тия хора ,че тия футболистчета не стават за голям отбор бе еееее ..и тактиката бърка и постовете бърка ...и психически явно не може да ги подготви ..гледай ги всеки мач излизат едни такива напрегнати ,изнервени ,псуват се помежду си ...тоя смешник адам не стига ,че няма футболни качества ами и имам чуството ,че има психически проблеми ..как може неска при положение ,че имаш картон да влезеш по тоя начин и още в 25 минута да оставиш отбора да се мъчи с десет човека ?..постъпка на 15 годишен !..то бива бива ама..пак ши си късаме нервите ..пак мъки мъки..и до кога ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”