Монтана - Локомотив 1926 Пловдив; 6 кръг; събота; 17.00 ч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив 1926 Пловдив; 6 кръг; събота; 17.00 ч

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 сеп 2011 10:30

Хахаха :lol: , Ице, мерси за предложението...няма проблем да поема Локомотив :)

Той и мача с ЦСКА обърка, иначе Здравко го пусна отпред, щото няма друг нападател.
Сега си хапят гъзовете от яд, че за цяло лято не можаха да намерят нападател.
Всъщност намериха, но той се оказа, че е свършил за футбола много рано - Захора.
Миналата година провал със селекцията от страна на Зума и Неделчо, тази година пак същото, въпреки че Коко си назначи за тази цел футболен човек като Бранко.

За да се оправят нещата Коко да им бие по един шут в гъза на Бранко и Драган и да назначи един добър треньор :!: Има достатъчно добри треньори, които са свободни - Пламен Марков, Ферарио Спасов, Георги Василев.Един Павел Дочев също не е лош вариант :!: Пък ако Коко толкова вижда зор с треньорския пост да се обади на мадам Сокена Ба Бенжелюн.Не знам досега да е поискал даден футболист и французойката да не му е намерила такъв, ще му намери и треньор.

За мен това е най-добрия вариант за Локомотив - Коко да потърси един добър френски специалист от мадам Бенжелюн :!:
Французите са прочути с тяхните добри школи и съм сигурен, че можем да се надяваме на добро попадение от там.

Иначе ако го питате Ванко за какво мечтае, ще Ви кажа, че искам Илиан Илиев на Лаута или Любо Пенев. :)

И не на последно място Коко трябва да осъзнае, че НЕ става за треньор и не може да се бърка в работата на тренера.
Тоя Бенжелюн е ясно на всички, че е топач.Той е ухо и око на Коко в отбора.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 сеп 2011 14:42

Ванко_Ултраса написа:Хахаха :lol: , Ице, мерси за предложението...няма проблем да поема Локомотив :)

Той и мача с ЦСКА обърка, иначе Здравко го пусна отпред, щото няма друг нападател.
Сега си хапят гъзовете от яд, че за цяло лято не можаха да намерят нападател.
Всъщност намериха, но той се оказа, че е свършил за футбола много рано - Захора.
Миналата година провал със селекцията от страна на Зума и Неделчо, тази година пак същото, въпреки че Коко си назначи за тази цел футболен човек като Бранко.

За да се оправят нещата Коко да им бие по един шут в гъза на Бранко и Драган и да назначи един добър треньор :!: Има достатъчно добри треньори, които са свободни - Пламен Марков, Ферарио Спасов, Георги Василев.Един Павел Дочев също не е лош вариант :!: Пък ако Коко толкова вижда зор с треньорския пост да се обади на мадам Сокена Ба Бенжелюн.Не знам досега да е поискал даден футболист и французойката да не му е намерила такъв, ще му намери и треньор.

За мен това е най-добрия вариант за Локомотив - Коко да потърси един добър френски специалист от мадам Бенжелюн :!:
Французите са прочути с тяхните добри школи и съм сигурен, че можем да се надяваме на добро попадение от там.

Иначе ако го питате Ванко за какво мечтае, ще Ви кажа, че искам Илиан Илиев на Лаута или Любо Пенев. :)

И не на последно място Коко трябва да осъзнае, че НЕ става за треньор и не може да се бърка в работата на тренера.
Тоя Бенжелюн е ясно на всички, че е топач.Той е ухо и око на Коко в отбора.

Ванко,идвай по-често на стадиона и на мачовете,особено като този в Монтана :idea: Така няма да ти се налага да пишеш коментари,от които личи,че не си много запознат със ситуацията в отбора.Проблемът не е в треньора,а идеята ти за мадам Ба и т.н ...ще си спестя някои епитети.Единствено последния ред от целия ти коментар е точен на 100%.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 сеп 2011 20:09

Мод, на мачовете идвам бе, човек...с Монтана и да исках не можех, щото ходя сутрин и вечер на системи в болницата...малко се поразболяхме.
Ако нямаш нищо против кажи ми с кое от поста ми не си съгласен? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 сеп 2011 21:06

Ванко_Ултраса написа:Мод, на мачовете идвам бе, човек...с Монтана и да исках не можех, щото ходя сутрин и вечер на системи в болницата...малко се поразболяхме.
Ако нямаш нищо против кажи ми с кое от поста ми не си съгласен? :roll:

Виж си ЛС.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”