Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"
Не знам защо спорите с някои хора.След деветия кръг сме първи и после ще ни дишат пак прахта.Само Ботев.
rump_shaker написа:ntodorov написа:
Той "подмина" ( не премина) вратаря ни и щеше да замине в Несебър ако не беше паднал. При тази ситуация Курдов никога нямаше да вкара. Бях до ситуацията. Курдов падна артистично, защото нямаше шанс да вкара. Все пак се съгласихме, че е дузпа
де. И автогол си вкарахме, защото нямаше как вие да вкарате...Като гледам само ти твърдиш, че сте ни надиграли и че сте играли по-добре от нас ( дори 2 пъти по-добре). Струва ми се, че още си с жълтите очила. Свали ги бе човек. Истината не боли. Ние я признахме. И тя беше: реален резултат между два слаби отбора. Отбори без защити (Ботев и Нафтата), със слаб вратар и никаква халфова линия ( Нафтата), ялово нападение ( Ботев). Това е картинката. Предполагам че и вашите хора ще я потвърдят, като се върнат.
За такива лаладжии като теб има видео и правилник. Никаде няма правило при което се дава дузпа само ако човека "вкарва" топката. Пусни си видето да видиш хубаво а не да ми дрънкаш глупсоти, да видиш че Курдов след като премина вратаря ви, щеше да настигне топката. Следователно това е игрова ситуация, при която има нарушение, респективно дузпа.
Погледни още нещо от репортажа, как никой от играчите на Нафтата не протестираше, а дори един от вашите тръгна зверски да се кара на вратаря ви за глупавият фаул. И треньора ви дори след мача, каза че това е грешка на вратаря и каза че има дузпа. Вашите също бяха дузпи, поне така смятам аз. И друго беше писал, че сте ни били пресирали. Е днес четох доста медии в които всички единодушно споделяха че Ботев е изтръвал повече положения. Пък вие си притискайте.
Кой репортаж да гледам бе пич. вашия ли ? На Бултрас ТВ. По нашата ТВ пък твърдяха, че вашата дузпа е пресилена. аз не съм на това мнение. Всички дузпи са истински щом са дадени. И пак ти казвам лаладжията си ти. Супер дупер-овия ви Ботев и нашата Нафта са един дол гремки. Отбори без стил, без умения, без играчи...само, че разликата е, че Нафтата няма претенции да е отбор борещ се за А група, а вие сте. Свали си тапите от ушите и ме чуй правилно. Слаби сте, грозно изглеждахте на терена. нафтата толкова си могат и нямат вашите претенции и, когато ги оплювахме във форумите. един по-разумен от теб пич каза: Да му мислят Ботев. те са великите, те трябваше да бъдат с 30 точки пред втория...Дрън, дрън, е пляс. Това, което съм писал го пиша, като напълно неинтересуващ се, какво става с вашия супер-дупер отбор, ама вашата Бултра ТВ май ви залъгва повече отколкото нас. Ако не се оправите другия мач ще ви дрънкат мнооого яко. ВЕрвай ми. И спри да се залъгваш с измислените дузпи. И да бяхте били по-силни нямаше да станете. Пък ако ще се успокоиш: хайде - вие сте моралните победители...

ПС: Стадиона протестираше за тази дузпа. Протестираха и футболистите, но тази дузпа се даваше на 100 % и аз щях да я дам. Друг е въпросът какво щеше да стане, ако играта беше продължена от Наско Курдов ( много слаб). Това имах предвид. И понеже съм лаладжия бях писал и друго: Тези два отбора никога нямаше да си вкарат гол, ако не бяха дузпите и нашия автогол. За нашата защита - трагична и несигурна, защото нямаха вратар който да ги обнадежди или да им извика, да ги подреди. Така стана и дузпата ви де. Пълно неразбиратество и хаус. Вие бяхте същите. Когато ви натиснеха ритахте топките на поразия, но поне имате Арменеца на вратата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
kanar02 написа:Не знам защо спорите с някои хора.След деветия кръг сме първи и после ще ни дишат пак прахта.Само Ботев.
Вярвайте си. И аз спирам да пиша и да чета във вашата тема. Вие сте грамофони. Носите си още жълтите очила, а после, като видите резултатите от мачовете ревете, като ощипани примадони. И да. Нефтохимик ви изтърва, но аз бях и съм убеден, че нямаше да е честно някой да победи в този равностойно слаб мач. Дузпите ни ви пречели, с 30 точки щяхте да сте пред втория??? Нали сте големи, що изглеждахте, като джуджета ялови ? С такива амбиции ( празни, като дърти мЪди) и 5 дузпи срещу вас да имаше пак трЕбваше да биете...Йок. Слабички сте.
ПС: С Бултрас Тв сте Междуконтинентални шампиони.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Коя е тази ваша телевизия ве майна? Дай някви линкове и клипчета да видим кво се говори там ,кво се излъчва? Кво против имаш нашата телевизия или като дойдете да играете в Пловдив ,понеже всички ще се окаже ,че сте ангажирани по една или друга причина ще питате пак тука за линк към мача?
Говорихме го вече тва ,че за вас тоя Х е супер ,тва си е направо победа,а за нас по-скоро клони към загуба,ти сам го доказа с думите си разбирай там квото сте си писали във вашия форум ,че ние трябва да му мислим щото видиш ли имаме амбиции. Или днес е лошо някой да има амбиции освен тва ако не е вашия отбор?Вчерашните пороци днеска са добродетели а? хахахаха
Немога да ви разбера майна,наместо да се ядосвате ,че не сте били ,вие сте щастливи ,че ние не сме ви били!Кво е тва?
Говорихме го вече тва ,че за вас тоя Х е супер ,тва си е направо победа,а за нас по-скоро клони към загуба,ти сам го доказа с думите си разбирай там квото сте си писали във вашия форум ,че ние трябва да му мислим щото видиш ли имаме амбиции. Или днес е лошо някой да има амбиции освен тва ако не е вашия отбор?Вчерашните пороци днеска са добродетели а? хахахаха
Немога да ви разбера майна,наместо да се ядосвате ,че не сте били ,вие сте щастливи ,че ние не сме ви били!Кво е тва?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Forza Botev
- Контакти:
ntodorov написа:kanar02 написа:Не знам защо спорите с някои хора.След деветия кръг сме първи и после ще ни дишат пак прахта.Само Ботев.
Вярвайте си. И аз спирам да пиша и да чета във вашата тема. Вие сте грамофони. Носите си още жълтите очила, а после, като видите резултатите от мачовете ревете, като ощипани примадони. И да. Нефтохимик ви изтърва, но аз бях и съм убеден, че нямаше да е честно някой да победи в този равностойно слаб мач. Дузпите ни ви пречели, с 30 точки щяхте да сте пред втория??? Нали сте големи, що изглеждахте, като джуджета ялови ? С такива амбиции ( празни, като дърти мЪди) и 5 дузпи срещу вас да имаше пак трЕбваше да биете...Йок. Слабички сте.
ПС: С Бултрас Тв сте Междуконтинентални шампиони.Фенщината ви пречи да комуникирате реално и с факти...после се сърдете на Хубчев, северния вятър и белите мечки. Слабички сте. Ще ви бият, като прани гащи у дувар ония от Поморие и Несебър. Хубавото е, че ще имаме още два мача помежду си от, които още един наш домакински...Истината е, че тогава трябва да ви обършем здраво. За пича, който твърди, че това било малък Бургаски празник
![]()
![]()
...В ред ли си бе момко ? Кой го е еня, че някакъв Ботев играел. Всички дойдоха за Нефтохимик. Ботев ни е точно през крачола.
Виж кво, бургаски калъфчо...влез в там вашето си форумче и виж писания като " не мога да заспя, нямам търпение, оле 3 часа е а още не съм легнал".Дойдоха хората заради Ботев и това ще си проличи на следващия ви мач, когато агитката ви пак ще бъде от 28 човека. Забранено ти е да коментираш феновете на Ботев,дотогава когато докарате 1500 човека тук, тогава може да критикуваш фенщината ни!
Имало дузпи, нямало дузпи...както и да е, съдиите винаги подкрепят домакините,особено ако е мач на равнище Б/В група.За разлика от вас обаче, ние имаме пари...1 път взехме някои калпави играчи, но зимата няма да се повтори тази грешка и оттам нататък може да забравите за А група.
- Raoul_Duke
ntodorov написа: Всички дойдоха за Нефтохимик.

Клоунът Кени, чувал ли си за него? В Пловдив си имаме един уличен шут. Малко на него ми напомняш. Ама с тая разлика, че на него по му се получават "смешките".
Като сте били там заради Нефтохимик, що останалите домакинства си ги играете на село? Що не "резервирате" Лазур и за Етър, Габровница и Арда? Що на гостуванията сте по-малко хора от отбора даже? Да не би в останалите мачове Нефтохимик ви е "през крачола", а?
Ако има и още такива Черноморец-Нефтохимик комби-фенове като теб е ясна работата с "крачолите". Или вече си само ултра-грийн-файтър, откакто Събев не ти дава сандвич за мачовете на Черноморец?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Голямата еуфория около този мач специално беше защото играехме в своя дом.Да,играхме там заради вашите многобройни фенове,но това не значи,че едва ли не хората са дошли да видят Ботев.Такъв филм няма,все едно ние да кажем,че бяхте 15 000 защото играхте с нас,а на другите мачове сте по-малко.И не играем на Лазур не защото нямаме достатъчно публика,а по съвсем различни причини.Не изкревявайте нещата по този начин,Нефтохимик може и да няма вашите фенове като бройка,но в сравнение с останалите отбори в страната е един от най-подкрепяните и у дома и навън.Само ще ви напомня,че за последно бяхме в А група през 2006,а тук много от вас почнаха да мрънкат,че няма да ходят на мачове защото не сте били убедителен лидер.Айде да не разваляме атмосферата около самите мачове с глупави спорове.Ще се видим в Пловдив 

Приятели, мачът вече е в историята, а ни чакат още два. Безсмислено е да заяждаме помежду си. Важното е да запазим невероятната атмосфера и нека по-добрият отбор побеждава!
stanley56 написа:Приятели, мачът вече е в историята, а ни чакат още два. Безсмислено е да заяждаме помежду си. Важното е да запазим невероятната атмосфера и нека по-добрият отбор побеждава!
Именно,ама с такива коментари като тези на предната страница само стават глупави спорове,а всеки знае,че не са верни

Вчера писах тук след мача, за да си споделя мнението с хората, които по обясними причини не са могли да присъстват, влизам сега да видя коментарите и...
Какви са тия глупави спорове - имало дузпи, нямало дузпи, коя била 100% и коя измислена!? Още вчера го писах - можеше да ги даде всички, можеше и да не ги даде, явно това му е съдийството на това момче. На мен на стадиона вашата дузпа ми се видя явна симулация, но после от репортажа гледах, че грешката си е на нашите хора и даже да е преиграл нападателя съдията пак ще я даде. И нашата първата дузпа ми се стори компенсация, обаче нападателя ни беше наистина контузен в тази ситуация и по-късно сменен. Явно и там не е било отсъждане без основание. Но да се концентрираме и да спорим само за тези неща е несериозно. А да има и разваляне на добрия тон ще е направо глупаво. Двата отбора загубиха по две точки, но пък си заслужиха тази загуба със слабата си игра и неумение да отиграят елементарни ситуации.
Хубавото в мача - старанието на двата отбора, желанието за победа, футболната и приятелска атмосфера на стадиона, емоции за феновете.
Лошото - слабичкия футбол и усещането, че двата отбора са доста далеч от стандартите, които сами са си поставили.
Хайде, поздрави на приятелите от Пловдив, да си подкрепяме отборите и да се надяваме на по-добри дни.
п.п. Най-глупавия миниспор беше за кой отбор мача бил по-голям празник! Мачовете между отборите ни са празник за футбола, ако и да ни липсва качеството в момента. И да - за да има празник си трябва сериозен съперник. С Любимец и Поморие няма да е същото, каквото и да си говорим, нищо, че на терена май не ни отстъпват по нищо

Какви са тия глупави спорове - имало дузпи, нямало дузпи, коя била 100% и коя измислена!? Още вчера го писах - можеше да ги даде всички, можеше и да не ги даде, явно това му е съдийството на това момче. На мен на стадиона вашата дузпа ми се видя явна симулация, но после от репортажа гледах, че грешката си е на нашите хора и даже да е преиграл нападателя съдията пак ще я даде. И нашата първата дузпа ми се стори компенсация, обаче нападателя ни беше наистина контузен в тази ситуация и по-късно сменен. Явно и там не е било отсъждане без основание. Но да се концентрираме и да спорим само за тези неща е несериозно. А да има и разваляне на добрия тон ще е направо глупаво. Двата отбора загубиха по две точки, но пък си заслужиха тази загуба със слабата си игра и неумение да отиграят елементарни ситуации.
Хубавото в мача - старанието на двата отбора, желанието за победа, футболната и приятелска атмосфера на стадиона, емоции за феновете.
Лошото - слабичкия футбол и усещането, че двата отбора са доста далеч от стандартите, които сами са си поставили.
Хайде, поздрави на приятелите от Пловдив, да си подкрепяме отборите и да се надяваме на по-добри дни.
п.п. Най-глупавия миниспор беше за кой отбор мача бил по-голям празник! Мачовете между отборите ни са празник за футбола, ако и да ни липсва качеството в момента. И да - за да има празник си трябва сериозен съперник. С Любимец и Поморие няма да е същото, каквото и да си говорим, нищо, че на терена май не ни отстъпват по нищо