Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 19:46

donpacko написа:Аз съм си доволен от победата и то от изигран тактически мач.Нямах възможност днеска да съм във Варна,но и след предните четири които гледах на Лудогорец на живо и тоя сега по телевизията ми прави впечатление,че всички наши противници до сега издъхваха към края на мача.

Бях на мача ,гарантирам ти че Светкавица ,Берое или Видима ако са издишали това няка как да стане с Черно Море . Това е може ни най-добре подготвения физически отбор и до края на мача не спря да натиска Лудогорец .Като цяло по-тъп и безентересен мач не бях гледал скоро.По едно време започнах да се прозявам но един пас ,където можеби имаше засада изведе играч на Лудогорец сам срещу Пиргов . Имах чуството ,че и 900 мин да бяха играли тези отбори нямаха да си вкарат гол.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 сеп 2011 19:48

Nevertheless написа:Нямах възможност да гледам мача, нито по ТВ, нито на живо.
Може ли някой фен на Черно море да сподели впечатленията си от представянето на моряците ?

Много слаб мач и за двата отбора.
Изключително посредствена игра без запомнящисе удари и към двете врати.

Лудогорец няма да ги коментирам, честита им победа.
Не са нищо особено. За мен са поредния прехвален от българските журналя отбор.

Нашите излязоха 4-5-1, с Божилов отпред. Още докато видях състава ми стана ясно, че няма да ни бъде днес. Дори с пет наши футболисти в средата, гостите по-често играеха с топката.
Нищо не играхме, практически никакви сериозни удари нямахме. А без удари, голове не се вкарват :mrgreen: .

Божилов този СТАТИСТ И ФИГУРАНТ, с два леви крака и една куха глава, въобще няма да го коментирам повече във форума.

Разочароваха ме Жоро Илиев, Румбата и Дончо(поредния му слаб мач). Марчев смени Румен но и той нищо не показа.

Евала на Миро за борбеноста и желанието за игра.

Генов е основно виновен за днешния провал, много страхливо нареди отбора. Това е мнението ми.
Трябваше да излезе 4-4-2 с Миро и Румен отпред, плюс Дончо и Илиян по крилата.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 сеп 2011 19:54

Nevertheless написа:Може ли някой фен на Черно море да сподели впечатленията си от представянето на моряците ?

Слаб мач за нас. Безидейни в атака, както се очаква когато Божилов е напред и Петков е в състава. Запомних само един наш точен удар, на Миро към края на мача. Около мен крещяха, че гола на Лудогорец е от засада, но от моето положение няма как да преценя. При всички случаи, не бива да се оправдаваме със съдията. Няма как да спечелим, когато не атакуваме.

По мое мнение, Генов обърка състава. Време е да спрат експериментите с пускането на халфове като нападатели. След като Паломино е контузен, Миро трябва да играе. Ако не е готов на 100% и/или Генов не е доволен от него, имаме Румен и Илиян. И при слабо представяне на определен играч да сяда на пейката. Капитанов направи слаб мач срещу Литекс и загуби титулярното си място, време е тази съдба да сполети и Дончо. През второто полувреме буквално спря.

Отвратително, срамно поведение на публиката, това Денислав го е коментирал.

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 18 сеп 2011 19:56

Ами това беше мач, както каза горе форумецът, за нарисувано 0:0. Лудогорец вкараха един гол, но те все пак повече разиграваха според мен.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2011 19:57

Голямо кюскане на топката падна!Мачът си отиваше към "боево" 0-0,когато едно смотано търкулване на топката мина между краката на Александров и ...опа-а-а-а...
ПП.Колко тъп играч трябва да си,за да си "изработиш" ЖК така,както го направи Александров?Ръчкане на вратаря-ще падна от смях!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 сеп 2011 19:57

bobo03 написа:Иронията и подигравките на феновете на другите отбори са излишни. Действително има някои наши съфорумници, които често губят представа за реалността и пишат небивалици. Това не означава, че всички останали трябва да се червим заради тях. Що се отнася до мача се видя, че нямаме манталитет и потенциал за нещо повече от 5-6 място.

Абсолютно подкрепям казаното.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 18 сеп 2011 20:01

ticha i vladislav написа:Черно море бяха с класа над съдийският отбор на Лудогорец.И в Ловеч и днес един главен съдия донесе загубата на Черно море.Събрали 10 лилипута и си мислят че играят нещо.Как бавеха играта накрая и симулираха-селска работа!

ти беше ли на стадиона бе приятел....те ни скриха топката бе,ебахти измисления отбор,дето сме
Варна мрази софия

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 18 сеп 2011 20:05

От написаното до тук оставам с впечатлението, че сме излезли страхливо и не с точния състав и подреждане на отбора. Може би и липса на идеи ..

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 сеп 2011 20:14

Nevertheless написа:От написаното до тук оставам с впечатлението, че сме излезли страхливо и не с точния състав и подреждане на отбора. Може би и липса на идеи ..

Да точно :mrgreen: .
Нищо не си изгубил, като не си гледал мача. Дори си си спестил нервите.

Пропуснах да отбележа, че в края имахме претенции за дузпа с/у Миро. Дузпа за мен нямаше никаква.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 20:20

greenpeak написа:
Nevertheless написа:От написаното до тук оставам с впечатлението, че сме излезли страхливо и не с точния състав и подреждане на отбора. Може би и липса на идеи ..

Да точно :mrgreen: .
Нищо не си изгубил, като не си гледал мача. Дори си си спестил нервите.

Пропуснах да отбележа, че в края имахме претенции за дузпа с/у Миро. Дузпа за мен нямаше никаква.

Повярвай ми беше ли Левски щаха да я дадат :) А Лудогорец ги чака точно това сега ще се сблъскат с мизерията на българският футбол. За мен целият виновник за това е Стефан Генов .Изкара мача като ****** .Божилов си намери най-накрая мястото зад Паломино ,а той днес го пуска на върха на атаката .Ами зад него кой ще му дава топки ???.Играхме само с центрирания ,което за отбор като Лудогорец е грешно .Трябваше да пусне смело Миро , а зад него Божилов който да увлича със себе си и да предостави в удобния момент топката на централния ннападател

Върни се в “Черно море”