Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот Parmalat » 18 сеп 2011 18:38

Както казах така и стана победа за Лудогорец.Днес много футбол нямаше най-вече заради грубите действия на Черно Море.30 фала на Черно Море в мача.Марселиньо с лекота се освобождаваше от играчите на Черно Море и следваше мигновенно нарушение това е най-техничния играч в А група.Дано Левски играе футбол в Разград и не се затвори.Ако това стане ни очаква един много интересен мач.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 сеп 2011 18:39

Колко заслужено е отделен въпрос, но честито в футбола резултата е важен, много злоба срещу морето и то фенчета на ''грандовете'' Варна верно ви образува комплекси провинциалистчета...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Logitech123
Контакти:

Мнениеот Logitech123 » 18 сеп 2011 18:45

Образувани защото съмочувствието им е в повече. Взеха да подценяват всички отбори с някъкви прогнози за разгромни победи с по 3,4,5:0.То шампиони ли не тръгнаха да стават какво ли не, нямало уш никой да им вземе точка на "Тича" но ето че стана и балона се спука.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 18 сеп 2011 18:49

Без Херман Паломино Черно море е друг отбор, няма защо да се заблуждаваме. Липсата му много отслабва нападението на моряците. Той каква контузия получи, че не игра днес?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 18 сеп 2011 19:03

Иронията и подигравките на феновете на другите отбори са излишни. Действително има някои наши съфорумници, които често губят представа за реалността и пишат небивалици. Това не означава, че всички останали трябва да се червим заради тях. Що се отнася до мача се видя, че нямаме манталитет и потенциал за нещо повече от 5-6 място.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 сеп 2011 19:05

Треньорът на Черно Море призна силата на Лудогорец и че ги е наблюдавал цела седмица и са събрани много по-качествени играчи от тези на Черно Море.Затова и моряците не са се хвърлили да мачкат както обикновенно правят на Тича,а са си изчаквали момента.Смешно е наистина горните изказвания на някои фенове на Черно Море.Хора уважавайте противниковия отбор и феновете му,защото се обръщат срещу вас и ще ви се подиграват след мача.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 18 сеп 2011 19:13

Нямах възможност да гледам мача, нито по ТВ, нито на живо.
Може ли някой фен на Черно море да сподели впечатленията си от представянето на моряците ?

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 18 сеп 2011 19:25

Смешни сме ...

и на терена и на трибуните и ръководството ....

трбява да се работи, иначе не става :(

http://www.denislavgeorgiev.eu/2011/09/ ... udogoretz/

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 18 сеп 2011 19:36

Аз съм си доволен от победата и то от изигран тактически мач.Нямах възможност днеска да съм във Варна,но и след предните четири които гледах на Лудогорец на живо и тоя сега по телевизията ми прави впечатление,че всички наши противници до сега издъхваха към края на мача.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 18 сеп 2011 19:43

Nevertheless написа:Нямах възможност да гледам мача, нито по ТВ, нито на живо.
Може ли някой фен на Черно море да сподели впечатленията си от представянето на моряците ?

Колега, успях да гледам последните 30 мин и прочетох стартовите състави. Това, което мога да кажа и да предположа е, че Сър Генов си е дал ясна сметка за класата на Лудогорец и е затворил играта с 2 деф халфа, но в началото на 2-ро полувреме Петков се е контузил, а след смяната играта на морето се е променила. Това, което аз видях е, че Лудогорец разиграваха по-спокойно, но без сериозен натиск. При една безобидна атака топката беше подадена към Гъргоров, той не можа да играе с нея, но тяая мина и през краката на Ал. Александров. За лош късмет отзад изкочи нападател, който не беше покрит и вкара гол сам срещу Илко. ОТ там моряците се опитаха да окажат хаотичен натиск, но без успех. Мача си беше нарисуван 0:0, но... За играта на отделните футболисти не мога да дам оценка, но ми беше много трудно да разбера, че Дончо е на терена. Най-активен като че ли беше малкия Сашо.
Струва ми се, че има 2 отбора над останалите: Литекс и Лудогорец като Лудогорец имат май по-голям потенциал, но им трябва истински треньор. След тях са ЦСКА, Левски и нашите, но в борбата за 3-4 място БФС няма да ни даде равен шанс. Ще се борим за 5-6 място с Черноморец изглежда.

Върни се в “Черно море”