Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Re: По коефициент “Левски” е в Шампионската лига

Мнениеот Kotzata » 21 юни 2009 12:00

raikoonen написа:Приятелю не се заблуждавай заради титлата!!!Това бе най-слабото първенство от много време насам!!!

Слаб - силен, това е!Все пак е шампион на България и е най-доброто, с което ще се представим.Виж - не, че не става да пратим ЦСКА, примерно, но ще ми е жал за тях, когато се паднат срещу някой отбор от ранга на Тампере или дори по-слаб.За разлика от накои хора със сини/червени/зелени/розови и т.н. очилца, на мен ми е болно, когато БЪЛГАРСКИ отбор е в позицията на Евроидиот или както там ги наричате(макар и скоро да не сме стигали до самата евроидиотщина...все още).Ако някой друг отбор стигне до ШЛ не виждам защо не трябва да го подкрепяме.Пари се намират за път, за билет :) Не сме толкова титулувани(да не казвам, че вооще не сме), че да сме правим кой е по-по-най.Положението е, че и 1 отбор да имаме в турнирите е празник за нас.Докато не израстнем във футболно отношение ще е така ;)

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 21 юни 2009 12:20

Попринцип си прав!!!
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 21 юни 2009 12:31

По коефициент Левски може да е и в трета урна при жребия за групите, но дотогава има много път да извървим - цели 6 мача.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 21 юни 2009 13:26

raikoonen написа:
Абе, опита е важен!Поне Лига Европа трябва да може да стигнат!Само да станат хубавите трансфери
П.П : И другите наши отбори да му мислят!Не играят само за себе си, но и за цяла България.Ако те се представят добре - коефициента на България се вдига и повече паплач ще пускаме в Европа.

Абсолютно съм съгласен!!!Факт е че мястото ни (на всички български отбори) е някъде около Лига Европа!!!

Но има и един отбор на когото мястото му е в ШЛ.На останалите,успех в ЛЕ ;)
Изображение

wiseman

Re: Цска-Левски! Юноши!

Мнениеот wiseman » 21 юни 2009 13:46

Цска нямат шанс в два мача.Твърдо Левски на финал ;)

wiseman

Мнениеот wiseman » 21 юни 2009 13:48

Мисля че за ужас на мнозина Левски пак ще е в ШЛ! :lol:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 юни 2009 14:43

raikoonen написа:А за първенството,че беше интересно няма две мнения по въпроса!!!Аз не отричам това просто казвам,че беше слабо като качество на футбола с много малко изключения!!!

Мангалчето от ловеч, за какъв се мислиш?! И всъщност сигурен ли си, че си от Литекс, защото ми се струва, че по-скоро си прасе-фен на четирибуквието?!! Гледай си правилния футбол с 10-те верни фена и не се занимавай с големите, т.е. с Левски!!! ;)

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 21 юни 2009 15:09

raikoonen написа:Преди да ти отговоря ще кажа че съм фен на Литекс!!!

Смешко,като си фен на Литекс, какво майната си търсиш в синия форум и то да се открехваш и да дразниш....Само си виж подписа,дрян за такива ,като тебе....

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Т.БАТКОВ С ОБШИРНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ

Мнениеот anakin » 21 юни 2009 15:14

3 страници спор и 1 страница смисъл.. поне кажете кога ще е пресконференцията т.е. час и дали канал3 или ринг ще я дават
САМО ЛЕВСКИ

krix
Контакти:

треньор

Мнениеот krix » 21 юни 2009 15:18

искам да попитам нещо, защото ми стана интересно - първо Батков говореше, че ще вика Грант, после сър Алекс и до преди 2-3 седмици се върна на първоначалното си мнение. Та въпросът ми е дали Грант ще удостои левскарите с присъствието си или Батков ще говори и с треньора на Барса, Арсенал, Челси и т.н. за да дойдат.
Сега ще оставя шегата настрана - просто не разбирам как може президента на един от най-елитните български клубове да говори такива простотии. Защото Макриев едва го получиха под наем за 6 месеца с помощта на чорни, а пък и известен треньор са тръгнали да викат

Върни се в “Архив”