Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Мнениеот KingKenny » 18 сеп 2011 17:52

Liverpool forever_95 написа:
KingKenny написа:За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :

Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените др****вите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!

К'во ме интересува кога са пяли и к'во са правили ?!? Аз не искам да гледам толкова жалък Ливърпул с такива анонимници. Да ни дънят като брашнян чувал. Тази година ако вържем пак топ 6 ще е чудо. Не заслужаваме повече от 6-то, 5-то място. Такива некадърници не искам да гледам. Ей брато, а защо докато бяхме 11 vs 11 за 12 минути Тотнъм имаха 3 чисти голови положения и резултата беше 1-0 за Тотнъм, а ние не можехме да излезем от собствената си половина ?!?

Защото играхме слабо е отговорът на върпоса ти. А ти като не искаш да гледаш Ливърпул не го гледай. Кой си ти че да дънят теб е моят върпос ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 18 сеп 2011 17:57

KingKenny написа:За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :

Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените др****вите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!

К'во ме интересува кога са пяли и к'во са правили ?!? Аз не искам да гледам толкова жалък Ливърпул с такива анонимници. Да ни дънят като брашнян чувал. Тази година ако вържем пак топ 6 ще е чудо. Не заслужаваме повече от 6-то, 5-то място. Такива некадърници не искам да гледам. Ей брато, а защо докато бяхме 11 vs 11 за 12 минути Тотнъм имаха 3 чисти голови положения и резултата беше 1-0 за Тотнъм, а ние не можехме да излезем от собствената си половина ?!?

Стани фен на Барса или Ман Ю и проблема ти е решен!Винаги ще си на силната страна
Аз просто обичам този отбор има няма 30 години и ще продължа.
Ще те дам пример другият отбор на който съм фен е Лейкърс ,изтърпях годините на еър Джордан и Чикаго и пак ликувах.
Всичко е търпение и просто обич, е ако можеш да обичаш ,а обичта е и прошка и компромис.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 18 сеп 2011 17:58

bossar написа:

Стани фен на Барса или Ман Ю и проблема ти е решен!Винаги ще си на силната страна
Аз просто обичам този отбор има няма 30 години и ще продължа.
Ще те дам пример другият отбор на който съм фен е Лейкърс ,изтърпях годините на еър Джордан и Чикаго и пак ликувах.
Всичко е търпение и просто обич, е ако можеш да обичаш ,а обичта е и прошка и компромис.

Има фенове има и "фенове". За това говорех :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 18 сеп 2011 18:01

styopa написа:Поздравления за феновете на Тотнъм.Макар и мач да не стана... победата си е победа.
Поздравления за антифеновете на Ливърпул.Сега спокойно(поне за около седмица или две) могат да си пишат лайната и простотиите.

п.с. Това ми е последния пост във форума.Просто не си заслужава да се занимавам с идиоти.

Благодаря за поздравленията.Мача просто беше еднопосочен.След изгонването на Адам резултата вече се знаеше.Съдията имаше няколко грешни отсъждания и това определено повлия на мача.Аз се радвам за Адебайор.След като си тръгна от Арсенал заради кинти и го изгониха и от Реал сега отново е в топ форма 8-) 8-)
П.п Жалко за феновете за Пул,след мача със Сити и на мен ми беше гадно колкото и на вас в момента.но оставането на Модрич повлия положително.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 18:02

Що бе Кинг Кени ?!? Ще ме биеш ли?!? :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 сеп 2011 18:03

Когато преди мача казах, че от него ще си проличи колко сме далече от град Манчестър, не очаквах, че ще са наистина светлинни години...

Въпросът е : когато вложиш 60мл в + на един отбор, не е ли нормално той да стане...ами по-добър :?:

П.С. Айде и малко от веселата страна на нещата - мисля, че ако разменим позициите на Керъл и Коатес може и да се получи нещо ;)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 18 сеп 2011 18:05

ДОЙДОХТЕ ЛИ НА МОЙТА БЕ,РАЗБИРКОВЦИ? ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ ТИЯ МЪРШИ КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ? АДАМ,ХЕНДЕРСЪН,ДАУНИНГ И КЕРЪЛ-ЗАЕДНО СЪС ВЕЛИКИЯ КИНГ....ОЩЕ ЗИМАТА ЦИБА ОТ ОТБОРА!!! ЩЕ МИ ПУСКАШ ШКЪРТЕЛ ДЕСЕН БЕК СРЕЩУ БЕЙЛ,ВМЕСТО ФЛАНАГАН,НЯМА ДА ПРАВИШ СМЕНИ НА ПОЛУВРЕМЕТО,ТОЯ ЦЪРВУЛ АДАМ САМ СИ Е ВИНОВЕН,НЕ МОЖЕ ДА РИТАШ КАТО ЧОБАНИН И ДА ЧАКАШ СЪДИЯТА ДА ТЕ ПОЖАЛИ-СМЯНА ВЕДНАГА СЛЕД ПЪРВИЯ МУ КАРТОН(АМА КОЙ ЛИ ДА ПУСНЕ,МОЖЕ БИ ОНЯ СПИЪРИНГ)...ДАВАШ СИ РАЗИГРАВАЩИТЕ ХАЛФОВЕ,ВЗЕМАШ ДВЕ АБСОЛЮТНИ ДЪРВЕТА! НЯМАШ СРЕДНА ЛИНИЯ,НЯМАШ НАПАДАТЕЛ ДО СУАРЕС ДА МУ ПОМАГА,НЯМАШ КРИЛА...АБЕ НИЩО НЯМАШ.ДРУГОТО ЛЯТО СУАРЕС Е ПЪТНИК,ОТСЕГА ВИ КАЗВАМ,А СЪС НЕГО И СИЯЙНИЯ(ПАК ЩЕ СИ ИЗМИСЛИ ОТПУСКА ПО БОЛЕСТ,КАКТО ПРЕЗ 1991Г.) ИЗВОД-КУПУВАШ МЪРШИ,ПРЕВРЪЩАШ СЕ В МЪРША! АЙДЕ ТОВА Е ОТ МЕНЕ... :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 18:07

john barnes написа:ДОЙДОХТЕ ЛИ НА МОЙТА БЕ,РАЗБИРКОВЦИ? ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ ТИЯ МЪРШИ КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ? АДАМ,ХЕНДЕРСЪН,ДАУНИНГ И КЕРЪЛ-ЗАЕДНО СЪС ВЕЛИКИЯ КИНГ....ОЩЕ ЗИМАТА ЦИБА ОТ ОТБОРА!!! ЩЕ МИ ПУСКАШ ШКЪРТЕЛ ДЕСЕН БЕК СРЕЩУ БЕЙЛ,ВМЕСТО ФЛАНАГАН,НЯМА ДА ПРАВИШ СМЕНИ НА ПОЛУВРЕМЕТО,ТОЯ ЦЪРВУЛ АДАМ САМ СИ Е ВИНОВЕН,НЕ МОЖЕ ДА РИТАШ КАТО ЧОБАНИН И ДА ЧАКАШ СЪДИЯТА ДА ТЕ ПОЖАЛИ-СМЯНА ВЕДНАГА СЛЕД ПЪРВИЯ МУ КАРТОН(АМА КОЙ ЛИ ДА ПУСНЕ,МОЖЕ БИ ОНЯ СПИЪРИНГ)...ДАВАШ СИ РАЗИГРАВАЩИТЕ ХАЛФОВЕ,ВЗЕМАШ ДВЕ АБСОЛЮТНИ ДЪРВЕТА! НЯМАШ СРЕДНА ЛИНИЯ,НЯМАШ НАПАДАТЕЛ ДО СУАРЕС ДА МУ ПОМАГА,НЯМАШ КРИЛА...АБЕ НИЩО НЯМАШ.ДРУГОТО ЛЯТО СУАРЕС Е ПЪТНИК,ОТСЕГА ВИ КАЗВАМ,А СЪС НЕГО И СИЯЙНИЯ(ПАК ЩЕ СИ ИЗМИСЛИ ОТПУСКА ПО БОЛЕСТ,КАКТО ПРЕЗ 1991Г.) ИЗВОД-КУПУВАШ МЪРШИ,ПРЕВРЪЩАШ СЕ В МЪРША! АЙДЕ ТОВА Е ОТ МЕНЕ... :mrgreen:

АБе за втори пореден път сгреши състава. Но това е най-малкият проблем...той сгреши селекцията.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 18 сеп 2011 18:09

Liverpool forever_95 написа:Що бе Кинг Кени ?!? Ще ме биеш ли?!? :lol:

Като гледам може би си 95 набор- все още гори кръвта и емоциите.
Просто се научи да обичаш - седни и прочети Eкзюпери "Малкият принц" и по специално 21 или 22 глава, приказката за лисицата.
Прочети я няколко пъти, тя е 2 страници и осмисли какво е да обичаш любим човек, отбор, приятели .

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 18:15

bossar написа:
Liverpool forever_95 написа:Що бе Кинг Кени ?!? Ще ме биеш ли?!? :lol:

Като гледам може би си 95 набор- все още гори кръвта и емоциите.
Просто се научи да обичаш - седни и прочети Eкзюпери "Малкият принц" и по специално 21 или 22 глава, приказката за лисицата.
Прочети я няколко пъти, тя е 2 страници и осмисли какво е да обичаш любим човек, отбор, приятели .

Никога няма да спра да си обичам Ливърпул. Това е отборът на сърцето ми. Но чакането ми се изчака. Писна ми да отнасям мангалската гавра...

Върни се в “Ливърпул”