ZARAA написа:Всичко започна от това че не отсъди дузпата за играта с ръка на Стоянов,тогава можеше да стане 1:1 и мача да тръгне в съвсем друга посока.В нашето наказателно нямаше дузпа,защото ръката на Петър Костадинов беше прибрана до тялото.На стадиона изглеждаше че Бабангида беше в засада,но сега на повторенията си личи че такава няма и гола е бил редовен.Вярно е че второто полувреме,понеже беше много гузен,страничния тръгна да компенсира и вдигна няколко измислени засади на ЦСКА.Само че ако не губехме в резултата,дали щяхте така да ни хващате на контри?
Аз съм доволен че поне момчетата играха с ръка,а последните минути не излизахте от вашата половина,Радуканов се принуди да пуска още 2ма защитници и победата ви не беше изобщо сигурна.Жалко че Янко Вълканов подари така топката на Зику.
Факт е че сте най-добрия отбор в момента,с класи над нас,но няма нужда ви се помага по този начин!
Това с прибраната ръка съм напълно съгласен,но имаше още една ситуация във ващо наказателно поле!И този път имаше игра с ръка на ваш футболист!