Игра с прогнози - Примера Дивисион 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Примера Дивисион 2011/12

Мнениеот Joro_Barca » 18 сеп 2011 13:19

mormona написа:Аз ще правя класирането после да не се хабите
Абе хора няма ли игра за Премиерлиг? :shock: :? :shock: Като тази ама за висшата лига ???

Има във Футбол Свят , в темата за Премиершип ама аз не играя там ;)
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 сеп 2011 13:20

mormona написа:Аз ще правя класирането после да не се хабите
Абе хора няма ли игра за Премиерлиг? :shock: :? :shock: Като тази ама за висшата лига ???

да що ?

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 сеп 2011 14:55

THE G.A.M.E написа:
MuFc1878 написа:Някой да е познал точния на Барса :lol:

THE G.A.M.E написа:
Барселона - Осасуна -> 4 : 0

Аз, ама съм го разделил на 2 ... :oops: ... :lol:

И аз съм така.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 сеп 2011 14:57

Gandalf написа:
mormona написа:
megan fox написа:Довечера по някое време ще направя класирането за мачовете от ЕКТ. Тия дни нямам никакво свободно време.

Нали е направено бе , или не е. Аз не разбрах докога е точкувано.
И ако имах сила бих забранил да се дават мачове за Евротурнирите. Безумно е , неможем да смогнем :shock:

Всичко е направено.. Megan беше добавил точките от предния кръг, а аз сметнах тези от ЛЕ. ;) Иначе и аз съм против мачовете от Европа.. Има си теми за европейските турнири ;)

Ами нямах никакво свободно време тия дни и не знам дали някой е смятал точките след ШЛ и ЛЕ. Още не съм гледал толкова назад в страниците. Последното класиране, което бях правил бе след предният кръг в Примера.
Мда, сега видях, че Гандалф е сметнал точките от кръга в ЕКТ. Мерси.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 сеп 2011 15:04

Хубаво казвате да не даваме прогнози за ЕКТ, но не всички участват в играта за ШЛ. Все пак там нали беше с квоти спрямо класиранията от предният сезон. Само, че се получи с доста сериозен хендикап за някои играчи. Примерно аз, Los Che и някои други потребители даваме прогнози само за играта в Примера, докато има потребители, които участват в игрите на ВЛ, Примера, Калчото, Бундеслигата и имат доста по-голям шанс все от една от тези игри да се докопат до квота за ШЛ, а това не е честно.

Мен лично не ми е проблем да смятам точките, просто тази седмица имах много ангажименти и не ми оставаше никакво време да седна на компа.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 18 сеп 2011 15:14

Снощи беше много добре-8 точки... :twisted:

Мормон,мога ли да те помоля да ми оправиш ник-а като правиш следващото класиране :oops:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 сеп 2011 15:16

bultras4e написа:Снощи беше много добре-8 точки... :twisted:

Браво, явно си хванал някой мач на точен...

Аз снощи много слабо, от 5 мача 3 точки до момента.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 18 сеп 2011 16:08

megan fox написа:Хубаво казвате да не даваме прогнози за ЕКТ, но не всички участват в играта за ШЛ. Все пак там нали беше с квоти спрямо класиранията от предният сезон. Само, че се получи с доста сериозен хендикап за някои играчи. Примерно аз, Los Che и някои други потребители даваме прогнози само за играта в Примера, докато има потребители, които участват в игрите на ВЛ, Примера, Калчото, Бундеслигата и имат доста по-голям шанс все от една от тези игри да се докопат до квота за ШЛ, а това не е честно.

Мен лично не ми е проблем да смятам точките, просто тази седмица имах много ангажименти и не ми оставаше никакво време да седна на компа.

Аз съм твърдо против прогнози за евромачовете тука. Ти си бил зает , ама няма гаранция , че пак няма да си по-натам. Изпуснем ли става каша...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 сеп 2011 16:53

mormona написа:
megan fox написа:Хубаво казвате да не даваме прогнози за ЕКТ, но не всички участват в играта за ШЛ. Все пак там нали беше с квоти спрямо класиранията от предният сезон. Само, че се получи с доста сериозен хендикап за някои играчи. Примерно аз, Los Che и някои други потребители даваме прогнози само за играта в Примера, докато има потребители, които участват в игрите на ВЛ, Примера, Калчото, Бундеслигата и имат доста по-голям шанс все от една от тези игри да се докопат до квота за ШЛ, а това не е честно.

Аз съм твърдо против прогнози за евромачовете тука. Ти си бил зает , ама няма гаранция , че пак няма да си по-натам. Изпуснем ли става каша...

Чак пък да стане каша..., просто се добавят точките към моментното класиране. А и както се видя мен като ме няма все някой ще жертва малко от времето си да направи сметките. Знам, че и Сиси, и Играта биха ме заместили по един кръг, Виктор и той... има и други. А и не съм тръгнал да се женя, че занапред все да ми е заето цялото ми свободно време.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 сеп 2011 16:56

Аз мога да смятам точките от мачовете в Европа, но намалете спама в тази тема, че е голяма лудница.

Върни се в “Игри и забавления”