Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Армия от Делиормана превзема днес '' ТИЧА"

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 11:12

d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!

В миналото и Локо Пд е поставял рекорд с 50 000 човека на мач в Б група,днес е друго.Може висейки по долните дивизии да не сте били наясно,но футбола в България прогресивно се съсипва и унищожава.Не само нивото спада,а и непрестанните уредени мачове отблъскват хората.Все пак можеш да се сетиш,че когато станахме 3-ти през 2009 на домакинства с Пирин имахме по 9 000 човека,което не е малко,не знам дали вие ще съберете и един път такава цифра,дори и срещу Левски следващия кръг.Не съм гледал Рафи-то,но знам,че е наш легендарен нападател дошъл от Лудогорец 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:13

Bartolomej написа:Странно е досега сте имали по 30 човека агитка , а изведнъж ще докарате 2000 . Даже е смешно , но щом си вярвате .

Е сега ще видим за какво става въпрос :) .......Пази Боже сляпо да прогледа :lol: Този Домъсчиев поне да беше взел Спартак Варна . Щеше да е много по-интересно.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 18 сеп 2011 11:13

Преди е имало фенщина и сега има много такива които не ходят по мачове, скоро и вие ще окапете :) бъдете сигурни като ви резнат 20-30 пъти съдиите заради "Софийските грандове" много хора ще се откажат, били сме по 50 000 на мачове Спартак и те а сега едвам 500. Бъдете сигурни че днеска няма да сте повече от 700-800 човека а другият полусезон в Разград може да сме към 1000 :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 сеп 2011 11:13

fraport написа:
d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!

Защото има такива селски отбори като вас !!! А не футболни центрове като Плевен , Русе , Благоевград ,Ботев ПД .Разбираш ли не представлявате интерес за нас . Колкото и пари да налеете , пак ще сте си Лудогорец от село Разград.

Бе ние да мачкаме и момчетата да ни радват,пък твоето(вашето)мнение е без никаква стойност.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ

Мнениеот morqche » 18 сеп 2011 11:14

БИЙЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!! МАЧКАЙ ТИЧААААА!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 сеп 2011 11:17

ShooterMan написа:

В миналото и Локо Пд е поставял рекорд с 50 000 човека на мач в Б група,днес е друго.Може висейки по долните дивизии да не сте били наясно,но футбола в България прогресивно се съсипва и унищожава.Не само нивото спада,а и непрестанните уредени мачове отблъскват хората.Все пак можеш да се сетиш,че когато станахме 3-ти през 2009 на домакинства с Пирин имахме по 9 000 човека,което не е малко,не знам дали вие ще съберете и един път такава цифра,дори и срещу Левски следващия кръг.Не съм гледал Рафи-то,но знам,че е наш легендарен нападател дошъл от Лудогорец 8-)

С Левски няма как да съберем повече от 6000,толкова е капацитета на стадиона.
Че нивото на Бг футбола спада това е ясно много отдавна.Няма как да няма уредени мачове ,след като знаем босовете на клубовете кои са.
Днес обаче мача ще е на "живот и смърт",незнам дали знаеш за "добрите"взаимоотношения на Боса и ТИМ.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:18

Между другото очаквам ако наистина има над 2000, то голяма част да е с платен транспорт. Не си мислете, че хората в Разград имат пари. Дано не стане като проекта на Събев, въпреки, че съм сигурен, че точно за пране на пари иде реч. Другото - Спартак винаги са ми били по-симпатичен отбор и да, наистина, ако Домусчуев ги беше взел, футболът щеше да спечели много. Успех на Морето, няма как да викам за Крейзифорест :) Време е да се приземят малко разградчани на земята.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:20

d345 написа:
fraport написа:

Защото има такива селски отбори като вас !!! А не футболни центрове като Плевен , Русе , Благоевград ,Ботев ПД .Разбираш ли не представлявате интерес за нас . Колкото и пари да налеете , пак ще сте си Лудогорец от село Разград.

Бе ние да мачкаме и момчетата да ни радват,пък твоето(вашето)мнение е без никаква стойност.

Ами после не питай защо хората не идвали на мач . Разбираш ли за вас гостуващ отбор като Черно Море е истинско събитие в Разград .А гостуване на Лудогорец във Варна е нещо много безинтересно .Много хора не им се дават 6лв за Лудогорец . За 6 лв предпочитам да пия една бира с цаца на плажа , отколкото да гледам отбора на Разград .Виж ако беше Ботев Пд , не 6 а 20 ще дам.

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 сеп 2011 11:21

Само "хард" агитката е с автобус,един!

Lauta_Boy
Контакти:

Мнениеот Lauta_Boy » 18 сеп 2011 11:23

Нека и на този мач покажем, че Лудогорец е един от отборите с най-предана публика",
Е тва изречение ме разпиля. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”