Bartolomej написа:Откъде ще намерят насила 2000 човека да закарат във Варна
ха-ха-ха.Ти май не си много наред.Днес дане ти падне ченето,като видиш за какво иде реч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
d345 написа:Bartolomej написа:Откъде ще намерят насила 2000 човека да закарат във Варна
ха-ха-ха.Ти май не си много наред.Днес дане ти падне ченето,като видиш за какво иде реч.
fraport написа:Bartolomej написа:Откъде ще намерят насила 2000 човека да закарат във Варна
И аз точно това се чудя .Чак толкова ли е популярен футбола в Разград ? От 30 000 град , да тръгнат 2000 души до ВарнаТова по груби изчисления е 1/15 от населението на града . По тази логика на гостуването на някой Софийски отбор би трябвало да има около 1 300 000/ 15 ............приблизително около 85 000 души
.............цял Камп Ноу
d345 написа:Нито сме били във "А" група,нито имаме повече опит.
Но имаме публика за която Вие само може да мечтаете и винаги си пълним стадиона.
Нашите момчета никога не са оставали без подкрепа,никога,дори и в аматьорският футбол.
И не забравяйте че Варна е пълна със разградлии.Очаквам мощна подкрепа.
stannn написа:fraport написа:Bartolomej написа:Откъде ще намерят насила 2000 човека да закарат във Варна
И аз точно това се чудя .Чак толкова ли е популярен футбола в Разград ? От 30 000 град , да тръгнат 2000 души до ВарнаТова по груби изчисления е 1/15 от населението на града . По тази логика на гостуването на някой Софийски отбор би трябвало да има около 1 300 000/ 15 ............приблизително около 85 000 души
.............цял Камп Ноу
Май не слагате в бройката хората дошли от Разград във Варна. И ако не сте наясно хич не са малко.
d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта