ТИМ маха Черно море от Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ТИМ маха Черно море от Варна

Мнениеот MORSKI » 20 юни 2009 13:02

Maurice Greene написа:
MORSKI написа:Не съм съгласен-за град като Варна-15 хиляден стадион би бил смешен......
Трябва ни нов стадион и -освен това Тича няма на къде да се разива -дере,булевард и зала..Как ги виждаш тея неща-то да не е като да махнеш с вълшебна пръчица...Да не говоря,че даже и да се направи по този начин нямаме паркинг!!!!!!Не става Тича да стане по евростандартите-забрави го ;)

Само да вметна, че на стадиона на Бока Хуниорс, Ла Бонбонера в Буенос Айрес, под едната от трибуните преминава булевард. Така че, ако има желание винаги може да се измисли някакво решение.

А това с подпочвените води ми се струва добро измиване на ръце. Хората в Дубай построиха хотел в морето, ние неможем стадион да вдигнем, защото имало подпочвени води ;)

Да,ама Бонбонера вече е псотроен нали??То на половианта големи стадиони има булеварди около тях,но тук говорим за рекоснтрукция-прави разлика!Едно е стадиона вече да е готов-друго е да трябва да се разширява-няма на къде просто!!!!!!

Освен това както казах нямаме паркинг,базата ни да не акзвам каква е с тези съблекални и тоя тунел......
Иначе за подпочвените води-това си е серизоне проблем-това с морето не беше точно сравнение ;) Но си прав-това не е иситиснката причина по-скоро си търсят оправдание ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 юни 2009 13:05

botzy написа:Тази "Новина" е малко стара и малко невярна-писах за нея преди известно време,но явно на никой не е направило впечатление!!!
1.Подпочвени води наистина има-не са чак толкова голям проблем,че да спрат целия проект,има вариант да се отвеждат,затова набиваха по големи пилони,преди време,може да се видят дори и сега.Наистина и под МОЛа имаше-да не го замразиха?
2.Имаше конфликт на интереси около парцела,защото проекта е по голям отлокото беше Гагарин-има и частни собственици,затова се протака,типично по български-но точно преди седмица стана ясно че всичко се нарежда полека лека.
3.Имаше вариант,ако не се разберат ,да започнат нов строеж между 2та Мола и старите гробища,там мястото е ОБЩИНСКО-няма нищо общо със Спартак.
4.Не се притеснявайте,Стадион ще има,точно на старото си място

А дано,но доколкото знам лекоатлетическата писта и стадион Локомотив са на СК "Спартак"...Имаше спорове с общината-те отдавна искаха да строят нещо там,но не се получи...Иначе е безумие там да се строи подобен стадион-най-малкото мястото не е подходящо-да не говоря ,че в близост са гробищата !!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 юни 2009 18:09

Откъде-накъде базата Локомотив ще е на СК Спартак?На нас общината да ни е подарявала такава база?Не.Защо тогава да им подарява на тях общински терен?Утре се прави един търг за парцела,участваме ние,те и който иска,купуваме го както си му е редът и готово.Но правилно е подчертано-базата Локомотив не е собственост на Спартак.Това,че те самоволно са си настанили школата там нищо не значи,утре може и да не са там :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 юни 2009 19:48

Не нзам дали не е или е,но е факт,че те се разполагат там.......За да няма права общината и да не се одпиуска да стори каквоот и да еибло-явно е на Спартак.Искаха там да стоят лекоатлетичекси стадион Тим-не ги оставиха от Спартак-затова и преместиха идеята за стадиона в Младост......

Потребителски аватар
nikipep
Контакти:

Мнениеот nikipep » 21 юни 2009 09:13

Най подходящо място мисля е бившето ВАМО,което събориха,там има много място за всичко!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юни 2009 10:39

Мястото на бившето ВАМО е идеално за тази цел,нов модерен стадион.Това е добра идея.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 21 юни 2009 11:31

garfild8 написа:Мястото на бившето ВАМО е идеално за тази цел,нов модерен стадион.Това е добра идея.

На мястото на бившето ВАМО може да е идеално за нов стадион ,но :
1. Там вече започва строежа на нов гъзарски квартал
2. Дори и гъзарски един квартал има нужда от стадионче и зала ,за да може новото поколение да развиват немощоните си ,вкочанени от застоялост тяла! :mrgreen:
:!: 3.Идеалното мястото за изцяло футболен стадион е на мястото на Юрий Гагарин ,където си беше 50 години,без каквито и да е проблем! :!:
ТИМ-аджиите да не се правят на утрепани,още от самото начало цяла Варна знаеше ,че основната им цел беше да построят техен си квартал(наречен "Нашият град") ,на едно от най-апетитните места с изглед към цяла Варна и морето !
За тия подпочвени води започнаха да подготвят гражданите на Варна ,още преди и да са сондирали!
Единственото което сондират е дали ще има граждански протест срещу своеволията им! :oops:
Граждани на Варна ,от нас зависи ,дали ще окепазят "Нашият град-Варна" ,не техният "Армеец -town"! :oops:
Ако нямат пари ,да не го правят,ще играем в Бургас ,докато стане! Нека отстъпят на други ,които могат, а най-добре е общината да се вземе в ръце най-после и да се заеме изцяло ,с помощта на всички граждани на Варна ,така ,както навремето са построени "Тича" и "Колодрума".
Във Варна има десетки хиляди фирми ,общината да не спи само ,ами да вземе да ги ангажира по някакъв начин!
Значи СТАДИОН НЕ МОЖЕ ,А МОЛ-ОВЕ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ МОЖЕ!
КУР ЗА ЗАСПАЛАТА НИ ,АНАЛНО ПОДАТЛИВА ОБЩИНА! :twisted:
Изграждането на стадиона , трябва да е дело на всички нас ,гржданите на Варна ,това ни е завещано от дедите ни ,само тогава всички ще милеем за него и никой няма да може да ни лиши от него ,за сметка на интересите на някоя скапана корпорация! :!:
Пълен напред ,МОРЯЦИ!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 21 юни 2009 23:29

ами да си кажа и аз мнението за подпочвените води които са се появили така ''изненадващо'' - малко съм пообъркан. Все пак започваш инвестиция за 70 мил.евро и да не се направят най-елементарни геоложки проучвания!!!
Не мисля, че е логично - по скоро ми звучи комично.
Щели да сменят мястото на стадиона до 3год. - ами аз от 3год. слушам че ще е готов стадиона за 3год. - Е!Стадион май още няма.
А до колкото за започнатият строеж на този стадион - много са били причините да се забави - изместване на канализация, изместване на водопровод и изкопните работи са били доста мащабни ''поне за тези които са били във Варна са видели за какъв трап става на въпрос''
П.П. : дано да го видя след 3год. този стадион, пък ако ще и в каменар да го построят.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 юни 2009 23:46

А аз продължавам да съм на едно мнение и мисля за най-лесния ирационален вариант.Сядане на маса с военните,ако трябва и се вадят пари и Тича се купува от тях,така както се купи ст.Корабостроител с прилежащите му игрища(днешния комплекс "Черно Море" под моста) за 1 300 000 лева от Параходство БМФ.Колко е цената на Тича?Със сигурност по-малка от тази,която се брои за базата под моста.Стига оправдания относно Тича.Дали ще има нов стадион или не е смешно даже да мислим,че ще играем със Спортист Своге на него,нали?Тича може и трябва да бъде доизграден и лицензиран по европейските стандарти.Тича би бил един прекрасен 15 000 стадион с осветление и разположен на много хубаво място в града.Да не забравяме-Тича е построен от фенове на клуба с доброволен труд,парите за материалите-спечелени от вечеринки.Тича е легендарен стадион,нашия стадион и той трябва да бъде на първо място в списъка с приоритетите ни.Да не говорим,че това за което говорим,основния ремост и всичко както съм го описал.....ами той ще е готов до средата или края на септември месец най-късно!На мене лично ми писна от тези протакания с Гагарин,боксуват нещата,а ние стадион свестен-нямаме и мерки трябва да се вземат.Не може да се излагаме повече със стадион строен през 1945-1948,недовършен даже и претърпял само козметични ремоти през годините.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 юни 2009 00:12

Не може един клуб да иска да бъде сред лидерите в първенството и да играе в Европа,а да няма стадион за това! На Варна и трябва стадион лицензиран от УЕФА.

Върни се в “Черно море”