Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот Rivaldo10 » 18 сеп 2011 01:13

POPCORN написа:това какво общо има с темата?Последно време ЦСКА се представя много по-добре в мачовете с Литекс отколкото Левски!Но все пак не мога да ти хвана логиката?Трябва ли да бием Литекс всеки път за да пишем във форума ви?Мен не ми пука ,че Левски са били!Аз пиша заради тъпите изказвания на Гадев и Йовов..Това ме дразни!

Много по-добре? Миналият сезон два Х-са, преди това си разменихте по една победа, още пък преди това ви биха, за да ни направят шампиони, а като знам, колко много ви боли от нашите успехи. Пък било то и победа над неудобен за вас съперник... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2011 01:16

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:това какво общо има с темата?Последно време ЦСКА се представя много по-добре в мачовете с Литекс отколкото Левски!Но все пак не мога да ти хвана логиката?Трябва ли да бием Литекс всеки път за да пишем във форума ви?Мен не ми пука ,че Левски са били!Аз пиша заради тъпите изказвания на Гадев и Йовов..Това ме дразни!

Много по-добре? Миналият сезон два Х-са, преди това си разменихте по една победа, още пък преди това ви биха, за да ни направят шампиони, а като знам, колко много ви боли от нашите успехи. Пък било то и победа над неудобен за вас съперник... ;)

еми да по-добре.сравни Левски колко загуби има за 10 мача и сравни ЦСКА!Ние два равни, ама при вас 2 загуби нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 18 сеп 2011 01:17

Rivaldo10 написа:

Определено е гадно, че бихте, не го очаквах от толкова слаб отбор, обаче ще наваксаме в директния мач. За добрите и можещите решение винаги има. 8-)

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 18 сеп 2011 01:18

Важното си е ... "чшшш..чшш.. дайте да го направим както трябва...к'во ме гледаш бе?! СКАЧАЙ! Не се озъртай, а пей! .. чшш. .. чшш.. спрете спрете,, нищо не правиме.. нищо... " Ебати пародията заклевам се..
Последна промяна от Phoenix_ на 18 сеп 2011 01:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 сеп 2011 01:18

Хубав мач стана. Левскарите е нормално да се радват на победата, но дано същата не е пирова, защото ще ми е много интересно ако контузиите бяха в обратна посока и да излязат от игра в 20-тата минута Тасевски, Гаджев и Грийн.

Следващият кръг ще си покаже кой е на правилен път и кой на грешен.

Радвам се, че има подобни мачове в България, кофти, че следващият такъв ще е следващата година.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Левски - Литекс 17.09.11г. 20:30

Мнениеот benquick » 18 сеп 2011 03:31

Кашчей написа:
blue avalanche написа:Поздравявам всички ИСТИНСКИ фенове на Левски със ЗАСЛУЖЕНАТА победа!!!
На всички останали-не губете кураж!Продължавайте да се молите!Все някой ден ще паднем!

Че вие вече паднахте, във Варна 8-)

Мани го тоя,не му светкай лампата,нека да си умре на тъмно :lol:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Левски - Литекс 17.09.11г. 20:30

Мнениеот benquick » 18 сеп 2011 03:40

Sardukar написа:хаха като се свържи ще видиш.

ПП Мача беше на изключително ниво за нашето ниво!

Тц,тц,тц.......най накрая ще се научите ли да пишете на български :?: :evil:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 18 сеп 2011 05:11

Както винаги трагична игра от страна на любимия ми отбор. Като върл противник на експеримента Гонзьо - тренер, трябва да призная че по Гонзьовския стандард футболистите показаха прогрес в играта. Но все същите пробойни блестят като преди. Слаба защита. Слабо нападение (разчита се предимно на индивидуални изпълнения). Заблуден Гонзьо. Сакат и превъзбуден Йовов (той впрочем няма ли вече да се пенсионира? амин). И все такива важни аспекти от играта ни, които не минават през евротурнирите.

Аз лично не се радвам, че победихме отбор с един гол аванс, който тази година отчете 4 загуби в ЕП и е официално купеният шампион. Лошото е, че Гонзьо си повярва и се надъхва, та ще има още много дълго време да руши и тъпче, начело с мустакатия бастун. Но реалността е тежка. А реалността е, че Левски няма възможност да бъде закупен от Катарската кралска фамилия и да влеят милиарди. Ще се задоволяваме явно още дълго с това, което имаме типично като по Татово време - каквото каже бащата Гуру.

Гаджев с типичните си селски маниери, което включва псуване, викане, дращене (впрочем той има много прилика с онази ледена кралица, Спасчо Менделев). Но той толкова си може човека. С изключение на ударите си от разстояние, което е УНИКАЛНО за първенство и възможности като България (..като го сравниш с първата топка пратена от Йовов).

Йовов се представи много добре противно на моите очаквания днес. Нямаше пратени топки в космоса, нямаше бижутерските изпълнение, нямаше и фамозни опити за гол. Признавам си. Беше на път да уцели вратата. Почти де.. 2 метра му оставаха. Като цяло човека си е пенсионер и не е виновен, че Гонзьо не е завършил средно образование.

Калво - посредствен.

Арс - балон, трагедия. Жалко за големите възлагани надежди. Новият Гошо Христов - метала.

Младенов - макар и за 20 минути игра, този индивид за пореден път доказа невероятните си футболни качества.

Райков - БОГ в СРАВНЕНИЕ с другите сакатлъци и пияндета.

Абе, трагедия общо взето. Сега ще се радваме на победа срещу фиктивния шампион, но в ЕП пак ще бъдем боксова круша. Силно се надявам играта ни да се промени в положителен аспект и Мустака съответно да влее средства.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 18 сеп 2011 07:50

едно голямо БРАВО на футболистите на Левски и Гонзо които наказаха подобаващо измисленият шампион. Жалко,че Калво не е във форма и ,че вместо Иван ЦВетков играе Арс иначе резултата щеше да е доста по-голям .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 18 сеп 2011 08:01

Браво на Левски, страхотен мач :)
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Върни се в “Архив”