Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2011 23:21

Red_Girl написа:Няма за какво да ни е яд. Подкрепяме си отбора и сме навсякъде с него. И ще продължава да бъде така. И срещу 20 стотинки вход пак не успяхте са се съберете доволна бройка ;)

Не знам какво не е доволното на бройката.И да ти кажа цената няма особено значение.Дали е 5 лв.,7 или 10 на стадиона,както беше доскоро,винаги ходим достатъчно хора,при това на почти всеки мач близки числа.Не като някои други,които на евромач имат 20 000,а домакински мач с който и да е отбор,извън Левски и Литекс по 500 човека,но нека всеки гледа неговия си отбор ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2011 23:42

vaskonti написа:Много ларж го даваш - само някаква засада срещу страшилището от Враца? Чудя се как и това положение го признаваш? Нещо за мача с Миньор, нещо за тупаниците на Гаджев в 2 поредни мача? Или ти говориш само за сериозните грешки?
Всъщност, като говорим за грешки в полза на ЦСКА, защо не изброиш и случаите, в които ЦСКА е ощетен? Вече 2 или 3 чисти гола ни отменят, несъществуващи засади ни свирят... Но навсякъде се тръби само за грешките в едната посока! Що така? И между другото, сещаш ли се за поне един фрапиращ случай на ощетяване на Левски от началото на това първенство?
Разбирам феновете на Берое, които недоволстват, разбирам и останалите фенове, когато се чувстват ощетени. Нищо, че отново отчитат само грешките в техен ущърб. Не разбирам само на какво от горе точно левскар ще ми говори за подпиране?!

На мача с Миньор имаше спестени картони на Въндев и още един играч, който фаулира Гаджев, заслужен жълт картон за Гаджев, единоборство между Милиев и Бибишков, при което може и да се отсъди нарушение, но може и да не се отсъди, при гола не знам кой съдия би отсъдил фаул на Арс.
При ЦСКА ситуацията е малко по-различна. Отменен редовен гол на Берое, отменен редовен гол на Локо Пд, зачетен нередовен гол срещу Черноморец (тогава ви отмениха гол и можеше да претендирате, че сте ощетени, но пък след това победихте заради съдийска грешка).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 23:51

Заслужен жълт на Гаджев? И от кога за удар без топка се дава само жълт картон? :) Само да припомня, че това се случва в два мача подред.
единоборство между Милиев и Бибишков, при което може и да се отсъди нарушение, но може и да не се отсъди

Това тълкуване дали не важи и за очевидно неволната игра с ръка на Стоянов?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 17 сеп 2011 23:54

за къв отменен гол на Локото бре .... тия тотално изперкаха .... а спрените атаки на Литекс днес или само аз не видях засадите ???

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 18 сеп 2011 00:09

Абе, я кажете откъде мога да купя zippo на ЦСКА, някой знае ли?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2011 00:21

vaskonti написа:Заслужен жълт на Гаджев? И от кога за удар без топка се дава само жълт картон? :) Само да припомня, че това се случва в два мача подред.
единоборство между Милиев и Бибишков, при което може и да се отсъди нарушение, но може и да не се отсъди

Това тълкуване дали не важи и за очевидно неволната игра с ръка на Стоянов?

Това тълкуване не важи за играта с ръка на Стоянов, защото при нея не може (по-скоро не трябва) да се отсъди нарушение.
В мача срещу Миньор Гаджев заслужава само жълт картон. А ситуацията в мача срещу Ботев Враца не мога да я коментирам, защото не съм я видял (тогава гледах мача от части, а след това не я видях и в някое видео).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 18 сеп 2011 00:33

Да ви е жив и здрав Антончо Геноff. Заместници вече сте му намерили се предполага? Хайде догодина пак Стяуа или да се пробвате с Бате Борисов, Дебрецен или Жилина. :mrgreen: Съсипахте футбола в България, заедно с вечния си съперник. а трябваше да сте отдавна във "В" група...... Колоритна агитка от Харманли и Свиленград.... :mrgreen: Велик клуб сте :o
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 18 сеп 2011 00:39

BEROE_StZ написа:Да ви е жив и здрав Антончо Геноff. Заместници вече сте му намерили се предполага? Хайде догодина пак Стяуа или да се пробвате с Бате Борисов, Дебрецен или Жилина. :mrgreen: Съсипахте футбола в България, заедно с вечния си съперник. а трябваше да сте отдавна във "В" група...... Колоритна агитка от Харманли и Свиленград.... :mrgreen: Велик клуб сте :o

Ловешките подлоги се обадиха :) Да не стане така, че догодина вие да сте в във "В" група :lol:

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 18 сеп 2011 00:45

Johnny_Blaze написа:
BEROE_StZ написа:Да ви е жив и здрав Антончо Геноff. Заместници вече сте му намерили се предполага? Хайде догодина пак Стяуа или да се пробвате с Бате Борисов, Дебрецен или Жилина. :mrgreen: Съсипахте футбола в България, заедно с вечния си съперник. а трябваше да сте отдавна във "В" група...... Колоритна агитка от Харманли и Свиленград.... :mrgreen: Велик клуб сте :o

Ловешките подлоги се обадиха :) Да не стане така, че догодина вие да сте в във "В" група :lol:

..............
Явно си в някаква заблуда, но не знам защо намесваш Ловеч. Винаги сте били със съдиите в Стара Загора, с изключение на мача тази пролет, за който нямам претенции-бяхте безапелационни. Да спасиха ви от "В"група.... :shock:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 сеп 2011 00:52

Tomi може да е левскар,но разбира от съдийство......всяко правило си има изключение :)Томи не споменаваш нищо за съдийството на Генов 2-то полувреме.....не натика ли ЦСКА в тяхната половина с поне 5-6 измислени фаула и не позволи на ЦСКа да се защитават добре?Не знам умишлени или какви са грешките на нашите мачове,но не прилича на опитен съдия като ветеринаря да се уплаши и да обърне така свирката,по ми излежда да имаше задача да докара мача до равен,но безгрешния Мишев не му позволи :)(без майтап това е първата грешно отсъдена засада на Мишев от 2 години)
Изображение

Върни се в “Архив”