На СТЕНАТА на СРАМА:
от шивача на 12 Сеп 2011 11:38

вие трудно гол ще вкарате, камо ли три! иначе моята прогноза е 0-1, макар и да ми се иска да е хикс мача!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от nikita33 на 12 Сеп 2011 12:05
0-2 Батков от сега си подготвя оправданието със съдиите
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от z.a.l.e.z.a на 12 Сеп 2011 12:27
Честно искам да попитам трезво мислещите левскари с играта си от вчера мислите ли ,че можете да се противопоставите на Литекс??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от CSKA ME на 12 Сеп 2011 13:05
1-3 за Ловеч и размисли за Левски, отборът не играе добре според мен.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Parmalat на 12 Сеп 2011 16:15
Този мач го виждам х2.Най-очаквано от мен е мача да завърши наравно 0-0 или 1-1 като ще има и червен картон в мача за един от двата отбора.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от pankin на 12 Сеп 2011 16:18
Та вие с 300 мъки успяхте да вкарате по един гол на "грандовете" Славия, Монтана и Миньор, а как ще стане да вкарате 3 на Литекс?????
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от big4eto на 12 Сеп 2011 17:41
лекичко 0-2 и пак сме шампиони

от Хан Крум на 13 Сеп 2011 15:59
Тоя мач го виждам героично 0:0 с ужасяващ антифутбол и брутално изтезаване на топката .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от zlobul на 13 Сеп 2011 18:30
Мач на мускули и накрая 0-2 .
само чудото ще направи така че да вземем нещо от този мач с оглед на това , че отбора няма облик , няма тактика , няма треньор , няма президент и т.н .
Мисля , че Том от ловеч ще направи юношата на цска за смях в този мач , а оттам ще дойдат и всички неприятности за Левски , друг е въпроса , че в средата също сме една голяма пробойна . Абе 0-2 или 1-3 за люляците .Дано все пак да не съм прав , но футболната логика сочи към такъв развой .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Аз_съм_Спас на 15 Сеп 2011 08:54
и аз това викам....за това съм на мнение, играчите да не си дават зор срещу Литекс-хем да не помагат на цска за титлата, хем Гонзо да си тръгне най-сетне

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------