И какво стана сега.
Руснаците подцениха сърбите. Мислеха, че като ни бият нас работата е свършена. Играха без желание с мисъл за финала.
А и поляците си получиха заслуженото.
Финалът: Италия - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Финалът: Италия - Сърбия
Дано дадат уайлд карт на руснаците иначе ако участват в квалификациите
за олимпийските игри в турнира в София, каквито сме меки марии няма и там да се класираме.
Видя се в нашия 1 гейм срещу тях, когато играхме точка за точка, че са лабилни психически,
но се осра*ме точно като ги бяхме притиснали. Браво на сърбите след световното миналата
година сега пак успяха да вземат медали, отбор са си независимо с какви играчи играят.
за олимпийските игри в турнира в София, каквито сме меки марии няма и там да се класираме.
Видя се в нашия 1 гейм срещу тях, когато играхме точка за точка, че са лабилни психически,
но се осра*ме точно като ги бяхме притиснали. Браво на сърбите след световното миналата
година сега пак успяха да вземат медали, отбор са си независимо с какви играчи играят.
Последна промяна от paro24 на 17 сеп 2011 21:54, променено общо 1 път.
Неочакван финал ..... поне за мен. Стискам палци за Сърбите!
[center]

[/center]

Ако следите европейските първенства по волейбол, винаги има "изненади". Ясно е защо са тези "изненади". Посредствените силни отбори изведнъж стават могъщи и мачкат.
Сърбите са слабаци. Тотото уби вече и волейбола.
Сърбите са слабаци. Тотото уби вече и волейбола.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Абе изобщо провеждането на първенствата е сбъркано.Но съм съгласен,че Русия подцени Сърбите.
Отбора на Сърбия разполага с много класни играчи.Играят стабилно в нападение и отбрана.Ще бият отбора на Италия.
- petrof
- Контакти:
Сърбите като нация винаги са имали голям хъс и воля за победа. Това са неща които ние нямаме. Просто те са по-борбени и с по-голямо самочувствие от нас. Успех на сърбите на финала!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
sirius123 написа:Отбора на Сърбия разполага с много класни играчи.Играят стабилно в нападение и отбрана.Ще бият отбора на Италия.
Според мен нещата са от явни по - явни. Това първенство изобщо не трябваше да се провежда.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Успех на сърбите все пак са славяни.Дано сразят жабарите 3-0.