Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2011 22:07

Хан Крум написа:
acmilan написа:Умишлена и неумишлена игра с ръка има,но има и естествено и неестествено положение на ръката.

Сигурно има някъда , с някоя старозагорска кръчма примерно . Не и в правилата на футбола във всеки случай .
ВетеринарО ви го каза , четете правилниците . Ама на село кой да чете . Като прочетеш някъде в правилника да се споменава " естествено и неестествено положение на ръката" обади се .;)

Толкова по-зле за теб,ако си мислиш,че Стара Загора е село,но съдейки по форумните ти изяви,не може да ме учуди нищо.Тълкуване на играта с ръка съм гледал и слушал от един ваш бивш ръководител и един от последните добри български съдии-Стефан Орманджиев,но точно с теб няма особен смисъл да коментираме какво и да било.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2011 22:10

ros написа:
acmilan написа:МСМ,менторският ти тон няма как да върви при мен,пробутвай го другаде ;) Умишлена и неумишлена игра с ръка има,но има и естествено и неестествено положение на ръката.Да,играта на нашия играч е спусната до тялото,в този ред на мисли как да я отмести оттам,виждайки топката?Костадин Стоянов си е разперил ръцете напред, топката лети и го удря в ръката два пъти,има наши играчи около него,те не биха ли могли евентуално да играят с топката по посока на вратата,ако той не я спре с ръка?Казваш,че в мнението ми относно отменения гол на Мораиш има много ако,в нашия отменен гол не виждам нищо подобно.Просто ветеринарчето си свърши работата,това е.

Ти си достатъчно умно момче и виждам, че имаш поглед върху играта, затова много правилно си правилно си отбелязъл, че топката удря играча в ръката, а по-всички съдийски правилници това не е дузпа или поне е преценка на съдията дали да свири наказателен удар. А що се отнася до засадите - положението е 1:1. ;) Тук искам да потвърдя мнението си, че грешки имаше и във вреда на двата отбора, които повлияха на резултата, но не и на крайния победител.

Както и да е,аз имам едно тълкувание,ти друго,убеден съм,че ще намерят съдии,които да тълкуват ситуацията и по двата начина.Така или иначе няма как аз да те убедя в моето виждане по въпроса,както и ти не можеш да убедиш мен в твоето ;) За засадите също съм си написал мнението.Спести картон и на Крачунов.Според мен съдийството повлия и на резултата,и на победителя,при качествено съдийство беше доста вероятно и да няма победител.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2011 22:23

msm написа:Я виж хубаво, не си ли противоречиш!!! Хем имало сериозни грешки, хем отсъжданията били правилни! А странното в цялата ситуация е, че се говори винаги за грешки (в повечето случай в една посока), докато реално се коментират доста спорни положения. В случая, правилника е дал правото на съдията да реагира по собствено мнение. Не забравяй, че става въпрос за един миг ( без повторения, без забавен кадър, камо ли пък централния да седне да преценява дали страничния е на линията на засадата). Каквото и да е станало факт е, че ЦСКА беше по-добрия отбор и реално си заслужи победата. Все пак спорта е за това, за да се види кой е по-добрия и той да е победител.

Аз не си противореча никъде, може би ти не си разбрал написаното. :roll: Груби грешки на страничните и правилна преценка на главния съдия в случаите, когато трима футболисти играха с ръка. Не виждам къде е противоречието. А като става въпрос за един миг и страничният не е сигурен, че има засада, просто не вдига флага. При засадата на Мораес пък няма какво да се коментира, виж къде стои страничният.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 сеп 2011 22:33

Браво на наще!! Берое за пореден път доказаха, че са един от най-жалките отборчета..и ще си заминат! :) Още на влизането билетите бяха по 10 лв, обаче около 100 човека от наще седяхме 10 мин навън и заплихме димки и факли, след което ни пуснаха безплатно.Не им се получи номера. Пяхме, бихме и си тръгнахме. Кво повече може да искам! :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2011 22:37

Red_Girl написа:Браво на наще!! Берое за пореден път доказаха, че са един от най-жалките отборчета..и ще си заминат! :) Още на влизането билетите бяха по 10 лв, обаче около 100 човека от наще седяхме 10 мин навън и заплихме димки и факли, след което ни пуснаха безплатно.Не им се получи номера. Пяхме, бихме и си тръгнахме. Кво повече може да искам! :)

И с какво сме показали,че сме жалко отборче,госпожице?Ако си мислиш,че сте уплашили някого с факлите и димките си много далеч от истината.И благодарностите към доктора,не към ваШИте ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 сеп 2011 22:43

acmilan написа:
Red_Girl написа:Браво на наще!! Берое за пореден път доказаха, че са един от най-жалките отборчета..и ще си заминат! :) Още на влизането билетите бяха по 10 лв, обаче около 100 човека от наще седяхме 10 мин навън и заплихме димки и факли, след което ни пуснаха безплатно.Не им се получи номера. Пяхме, бихме и си тръгнахме. Кво повече може да искам! :)

И с какво сме показали,че сме жалко отборче,госпожице?Ако си мислиш,че сте уплашили някого с факлите и димките си много далеч от истината.И благодарностите към доктора,не към ваШИте ;)

Не съм казала, че сме уплашили някого.. просто 3 бомбички бяха достатъчни полицията да реши, че трябва да ни пусне. Никъв шанс да дадем 10 лв за билет. Поздравления за вашата "уникална" хореография. За тва колко сте жалки няма да го коментирам, ние си ви го казахме.. К...и на Левски. Кратко и ясно! :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 22:53

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:Сериозни грешки на страничните съдии в ущърб и на двата отбора. При засадата на Мораеш забележете къде стои страничният :o ). Генов правилно не отсъди дузпи за игра с ръка и при трите ситуации. Странното е, че вече стана традиция в мачовете на ЦСКА да има груби съдийски грешки. :roll:

Странно знаеш ли кое е? Точно левскар да говори за съдийство.

Този сезон единствената сериозна грешка в полза на Левски беше отсъдената засада на Ботев Враца, грешките във ваша полза са малко повече. :roll:

Много ларж го даваш - само някаква засада срещу страшилището от Враца? Чудя се как и това положение го признаваш? Нещо за мача с Миньор, нещо за тупаниците на Гаджев в 2 поредни мача? Или ти говориш само за сериозните грешки?
Всъщност, като говорим за грешки в полза на ЦСКА, защо не изброиш и случаите, в които ЦСКА е ощетен? Вече 2 или 3 чисти гола ни отменят, несъществуващи засади ни свирят... Но навсякъде се тръби само за грешките в едната посока! Що така? И между другото, сещаш ли се за поне един фрапиращ случай на ощетяване на Левски от началото на това първенство?
Разбирам феновете на Берое, които недоволстват, разбирам и останалите фенове, когато се чувстват ощетени. Нищо, че отново отчитат само грешките в техен ущърб. Не разбирам само на какво от горе точно левскар ще ми говори за подпиране?!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот Red_Girl » 17 сеп 2011 22:58

Ние за 26 кръга имаме една дузпа.. кво са ни подпирали! Пълни глупости на болни и комплексирани левскари...

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2011 23:01

Red_Girl написа:
acmilan написа:

Не съм казала, че сме уплашили някого.. просто 3 бомбички бяха достатъчни полицията да реши, че трябва да ни пусне. Никъв шанс да дадем 10 лв за билет. Поздравления за вашата "уникална" хореография. За тва колко сте жалки няма да го коментирам, ние си ви го казахме.. К...и на Левски. Кратко и ясно! :)

Забелязал съм,че си филмираш доста на ултрас тема,нещо,което е доста несериозно за 19 годишно момиче,но няма да изпадаме в коментари на лична основа.С какво сме показали,че сме к...и на Левски не ми е много ясно.Сигурно ви е яд,че Стара Загора е единственият град,освен Пловдив,който обича собствения си отбор и култовите ни грандове няма как да се чувстват като у дома си.Поздрави на фенклуб Казанлък,Харманли,Нова Загора,Свиленград и т.н. :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот Red_Girl » 17 сеп 2011 23:16

Няма за какво да ни е яд. Подкрепяме си отбора и сме навсякъде с него. И ще продължава да бъде така. И срещу 20 стотинки вход пак не успяхте са се съберете доволна бройка ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”