Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот UltraBlue » 17 сеп 2011 18:45

msm написа:По-същата причина по която ти пророкуваш евентуален гол от дузпа!
А за недадената на ЦСКА ????????

Нищо не пророкувам... аз си казах- дузпа по скоро нямаше. Но засадата на Ангелов вече е друго нещо. А можеше и Крачунов на получи 2-ри жълт... това са за мен моментите, които повлияват пряко на мача.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 18:48

UltraBlue написа:
vaskonti написа:Е Берое как игра до гола? Не бяха ли яко изтеглени?

И? В началото имаха положения... Допуснаха много груба грешка и поведохте... какво трябва да следа от това?

Имали са положения? Ако са имали, какво да кажем за ЦСКА? Какви положения имаха в сравнение с второто полувреме? :)
Искам да кажа, че това, че Берое ще се затвори няма да затрудни ЦСКА повече, от колкото ако не го направят, дори напротив. То се видя през целия мач...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 17 сеп 2011 18:48

venom написа:А Берое защо никога не играе така срещу левски? Защо не вземе да скочи на отбора на Гришата, ами само срещу ЦСКА знае да играе като за последно? На пук на всичко тоя сезон ЦСКА ще гази наред!

Това е въпрос с "повишена трудност"!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 сеп 2011 18:49

ros написа:Не бе пич, аз много добре те разбирам, разбирам също и че си интелигентно момче, но както казваш за резултата и минутата на грешката в тая логика ще кажа... да, при 1-1 имаше още цяло второ, каква е гаранцията, че ЦСКА нямаше да натиснат?
Сега е много глупаво да спорим за това в коя минута са грешките. ВАЖНОТО Е, ГРЕШКИТЕ ЧЕ ВЛИЯЯТ НА РЕЗУЛТАТА И НА ДВАТА ОТБОРА, а за това вина имат само и единствено съдиите, които са показно некадърни

Както казах, аз за дузпа не притендирам- решил е не я е дал- има право, както имаше право и ако я даде. Нея я пропускаме.. ама при 1-1 в 60 мин.(някъде там беше засадата) вече мача става друг. Цскс се изнервя, има 30 мин. да реагира, Берое се окопава и дебне на контра... това е което си мисля аз. Иначе че Генов сбърка и във вреда на цска е видно, но аз това го тълкувам по друг начин, не като неумение.

Както и да е- аз отивам да гледам нашите ливади какво ще сътворят- и да спорим и да не, мача е 0-1 и 3т. за цска... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 17 сеп 2011 18:50

UltraBlue написа:
ros написа:Върпосът не е в коя минута е станала грешката, а защо е станала, умишлена ли е, от некъдърност ли е ...? И мача показа, че е второто...

мхм... много елементарно разсъждаваш, но както и да е 8-) После пак ще ревем лятото, ама ние сме на принципа докато има давай, после майната му... еми заслужаваме си го 8-)

Лятото доколкото се сещам ревахте вие, че за 2 мача ви свириха толкова дузпи, дето ви ги свирят за цяла година.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 17 сеп 2011 18:52

а защо не коментирате подобните победи за левски с по 1 0 при Стоилов

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 17 сеп 2011 18:52

UltraBlue написа:
ros написа:Не бе пич, аз много добре те разбирам, разбирам също и че си интелигентно момче, но както казваш за резултата и минутата на грешката в тая логика ще кажа... да, при 1-1 имаше още цяло второ, каква е гаранцията, че ЦСКА нямаше да натиснат?
Сега е много глупаво да спорим за това в коя минута са грешките. ВАЖНОТО Е, ГРЕШКИТЕ ЧЕ ВЛИЯЯТ НА РЕЗУЛТАТА И НА ДВАТА ОТБОРА, а за това вина имат само и единствено съдиите, които са показно некадърни

Както казах, аз за дузпа не притендирам- решил е не я е дал- има право, както имаше право и ако я даде. Нея я пропускаме.. ама при 1-1 в 60 мин.(някъде там беше засадата) вече мача става друг. Цскс се изнервя, има 30 мин. да реагира, Берое се окопава и дебне на контра... това е което си мисля аз. Иначе че Генов сбърка и във вреда на цска е видно, но аз това го тълкувам по друг начин, не като неумение.

Както и да е- аз отивам да гледам нашите ливади какво ще сътворят- и да спорим и да не, мача е 0-1 и 3т. за цска... 8-)

И в Перник, ако съдята си беше свирил чистата дузпа срещу Бибишков, мачът ставаше друг, НАЛИ??????????
Много сте активни след такива мачове на ЦСКА, но след вашите ви няма никъде

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 17 сеп 2011 18:53

UltraBlue написа:

Хм...аз не видях отсъдена несъществуваща засада за Берое, но пък видях една такава срещу Мораес.

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 17 сеп 2011 18:58

Офф хора трябва ли да спорите след всеки мач ... мача свърши ... и да спорите нищо няа промените ... защо един път не вляза във форума и да видя как някой левскар честити победата ни или обратното ... сякаш ще промените нещо с малоумните си спорове имало ли е засада или не и тем подобни ...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 17 сеп 2011 18:59

Тази година "Левски" победи Монтана с гол от дузпа! 3 точки от ДУЗПА! Славия реваха за дузпа, срещу Миньор не беше отсъдена...как въобще сините имат наглостта да се обаждат?

Върни се в “Архив”