george_speed75 написа:POPCORN написа:george_speed75 написа::mrgreen:![]()
![]()
Подпиранията за Литекс бяха по скрити, ващо направо е очевАдно
яд ли те е?![]()
Много
това е целта.споко не се коси.шампиони сме.мислете за другата година по-добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
george_speed75 написа:POPCORN написа:george_speed75 написа::mrgreen:![]()
![]()
Подпиранията за Литекс бяха по скрити, ващо направо е очевАдно
яд ли те е?![]()
Много
UniX95 написа:Angoff написа:Какво ми ахкате бе !!!
Преди малко вдигнаха засада на Делев , където я прати в ръката на играч на Берое а засада нямаше следователно това трябваше да е дузпа !
Ама гледате само в едната посока безочливи човеченца !
Трябваше да е дузпа така ли? Ми то тогава и през първото полувреме трябваше да има дузпа за Берое, нали?А и при това положение играчът на Берое нямаше как да реагира, защото беше на 20 см от Делев... И към теб да ритнат така топката, и ти няма да успееш да си дръпнеш ръката
CSKAr4eto0 написа:Генов оставка ... !!! не отсъди дузпа на Берое ... после неотсъди за нас ... после несъществуваща засада за Берое ... после несъществуваща засада на Спас ... а ако не я беше свирил ... имаше ръка .... Генов да се маха вече ... само разваля хубавия мач !!!
UltraBlue написа:CSKAr4eto0 написа:Генов оставка ... !!! не отсъди дузпа на Берое ... после неотсъди за нас ... после несъществуваща засада за Берое ... после несъществуваща засада на Спас ... а ако не я беше свирил ... имаше ръка .... Генов да се маха вече ... само разваля хубавия мач !!!
Айде стига бе... нямало засада на Спас... не се опитвайте да се изкарате жертвиЧе дузпи нямаше- нямаше, ама дайте мало по обективно.....
Neron написа:Реален резултат според мен 2:1 до тука.
POPCORN написа:засада нямаше, ама какво са виновни ЦСКА?
POPCORN написа:Neron написа:Реален резултат според мен 2:1 до тука.
така ли?а гредите ако бяха влезнали?Това ли ти е реалният резултат ....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта