[17.09.11г.] Блекбърн – Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [17.09.11г.] Блекбърн – Арсенал
Много жалко за клуба нещо не върви,вече четири автогола си вкараха,таково нещо съм очаквал този сезон.Дано да се възстановят по-бързо,ако не стане нищо добро не ги чака.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
Трябва треньор с визия за развитието на клуба, но по-важното е че Руснакът с многото пари, който е втори акционер след Стан Крьонке - Алишер Усманов, трябва да изкупи контролния пакет и да извади сума от порядъка на 100 - 150 млн. паунда за трансфери, през зимата да се вземат Азар, Мвила, Самба, добър вратар, защото Войчех е много млад и въпреки някои сполучливи намеси, се вижда че не може да спасява отбора, както Чех или Ван дер Саар го правеха. Преди Уефа да наложи финансовия феърплей Арсенал трябва да е сменил собственика и мениджъра си, иначе нищо добро не ни чака през следващите 3-4 години. Робин ван Перси, Тио Уолкът и още няколко им изтичат договорите след две години и едва ли ще искат да си късат нервите с отбор, който не може да бие Блекбърн.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- Shtuka
- Контакти:
RobiVanPersie написа:Shtuka написа:Назначавайте Мартин О'Нийл какво дремете още!!!![]()
![]()
Това пък от къде го измислиПълен таш*к като чета коментарите!Добре,че не мога да свикна с днескашния ден,че е събота и забравих да гледам мача.....
Ужъс дано да не изпаднем само...Шефовете трябва да вземат тренер с успехи а не непредсказуемо име
![]()
До края на зеона ще е трнер от там не(Венгер)...
Ще ти кажа откъде съм го измислил.Значи ти дето се смееш и ти куца българския,виж този мениджър дето според теб е непредсказуем и без успехи:
Managerial
Wycombe Wanderers 1990–1995
Winners
Football Conference – 1993
FA Trophy – 1991, 1993
Division 3 Play–Off Winners – 1994
Leicester City 1995–2000
Winners
First Division Play-off Winners – 1995–96
League Cup – (2) 1997, 2000
Runners-up
League Cup – 1999
Celtic 2000–2005
Winners
SPL Championship (3) – 2000–01, 2001–02, 2003–04
Scottish Cup (3) – 2001, 2004, 2005
Scottish League Cup (1) – 2000–01
Runners-up
UEFA Cup Runner-Up – 2002–03
Scottish Cup – 2002
Scottish League Cup – 2002–03
SPL Championship (2) – 2002–03, 2004–05
Aston Villa 2006–2010
Runners-up
League Cup – 2010
И според мен е далеч по-добър избор за мениджър отколкото някое континентално недоразумение!!Това е човек,който е "врял и кипял" във футбола на Албиона и може да се похвали с успехи,да вярно не е водил досега някой от ''грандовете'',но какво пък,ако му се даде шанс и добър бюджет според мен Арсенал ще се изстреля в нова орбита.В Астън Вила го излъгаха в последния му сезон,че ще му дадат достатъчно пари за трансфери и почнаха да разпродават звездите,затова и ги напусна.А трябва ли да ти напомням,мили ми смехурко,че с него Астън Вила бяха все в топ 6 и се бореха до последно за квотите в Шампионската лига,така че айде да си имаме уважението и не говори много без да знаеш!!!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Венгер не заслужава и минута повече като мениджър на клуба!
Писна ми от тъпите му оправдания и лъжи! Слаб футбол, слаби играчи, слабо треньорство, мекичари, смешни обрати, автоголове...
Провал след провал! Трагичен завършек на миналия сезон, трагично начало на настоящия. От февруари имаме форма на изпадащ отбор.
От месеци не сме изиграли един силен мач - не едно полувреме, мач!
Писна ми от тъпите му оправдания и лъжи! Слаб футбол, слаби играчи, слабо треньорство, мекичари, смешни обрати, автоголове...
Провал след провал! Трагичен завършек на миналия сезон, трагично начало на настоящия. От февруари имаме форма на изпадащ отбор.
От месеци не сме изиграли един силен мач - не едно полувреме, мач!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- arekusanderu
- Контакти:
Това ми беше един от сигурните мача във фиша...2,но добре че закъснях.Какво става с този Арсенал....

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Това ми беше един от сигурните мача във фиша...2,но добре че закъснях.Какво става с този Арсенал....![]()
![]()
ами още се учат как се застава при статично положение...
ПП Зоновата им защита е уникална

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
-
- Контакти:
Това тук,не е форумът на Арсенал.А по скоро форумът на АНТИ Арсенал.Лесно ви е да ритате човек паднал в калта,нали?Сигурен съм,че и в живота сте така.Арсенал е Венгер и Венгер е Арсенал.Убеден съм,че 80 процента от вас сте пикльовци,чието ЕГН започва с 8 или 9.Всички вие тъпаци,надали помните времето на Джордж Греам,камо ли пък предходящите.Но може би Венгер няма право на грешка...Така не би разочаровал Нане и Вуте.Спъсение няма,найстина заслужаваме да сме в лайната,защото имаме къса памет.Три пъти преди да пропее петела,нали...
adams_drugs написа:Това тук,не е форумът на Арсенал.А по скоро форумът на АНТИ Арсенал.Лесно ви е да ритате човек паднал в калта,нали?Сигурен съм,че и в живота сте така.Арсенал е Венгер и Венгер е Арсенал.Убеден съм,че 80 процента от вас сте пикльовци,чието ЕГН започва с 8 или 9.Всички вие тъпаци,надали помните времето на Джордж Греам,камо ли пък предходящите.Но може би Венгер няма право на грешка...Така не би разочаровал Нане и Вуте.Спъсение няма,найстина заслужаваме да сме в лайната,защото имаме къса памет.Три пъти преди да пропее петела,нали...
Явно хората на по 31 години са все още доста малки за да разбират от футбол... А ако гледахме футбол заради времената на Джордж Греъм сега всички щяхме да зяпаме Чемпиъншипа и великите Нотингам Форест.
adams_drugs написа:Това тук,не е форумът на Арсенал.А по скоро форумът на АНТИ Арсенал.Лесно ви е да ритате човек паднал в калта,нали?Сигурен съм,че и в живота сте така.Арсенал е Венгер и Венгер е Арсенал.Убеден съм,че 80 процента от вас сте пикльовци,чието ЕГН започва с 8 или 9.Всички вие тъпаци,надали помните времето на Джордж Греам,камо ли пък предходящите.Но може би Венгер няма право на грешка...Така не би разочаровал Нане и Вуте.Спъсение няма,найстина заслужаваме да сме в лайната,защото имаме къса памет.Три пъти преди да пропее петела,нали...
Какво лошо има в това че симпатизираме на Арсена,а твойто ЕНГ какво е,та ни наричеш тъпаци.Я по-полека малко с изказванията...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
КЕШ 1992 DREAM TIM
Ти си мислиш, че това е форумът на Венгер!
Мосюто си заслужава напълно критиките, защото не си взе поуки и продължава с тъпата си упоритост, твърдоглавие и инат, които водят до разсипването на Арсенал! Колко време още трябва да му се даде, за да си види грешките, да прогледне и да ги разреши? Колкото и да се даде той няма да го направи, защото се е побъркал!!!
Ок, ти си ИДИОТ! Арсенал е... Арсенал, клубът е над всеки и никой не е по-голям от него!!!
125 години история - съществувал е преди Венгер, ще продължи да съществува и след него!
Венгер сам се забърка в тия лайна, никой не му е виновен. Трябва да си понесе отговорността за провалите най-накрая!
А те се случват години наред! 6 години без трофей, бягство на играчи, сбирщина от високоплатени некадърници, провали.
Направи си справка за формата ни в лигата от март месец насам!!!
Ти не можеш да дадеш един стойностен аргумент в подкрепа на Венгер затова целуни портрета му над леглото си и лягай да спиш!
Мосюто си заслужава напълно критиките, защото не си взе поуки и продължава с тъпата си упоритост, твърдоглавие и инат, които водят до разсипването на Арсенал! Колко време още трябва да му се даде, за да си види грешките, да прогледне и да ги разреши? Колкото и да се даде той няма да го направи, защото се е побъркал!!!
Арсенал е Венгер и Венгер е Арсенал.
Ок, ти си ИДИОТ! Арсенал е... Арсенал, клубът е над всеки и никой не е по-голям от него!!!
125 години история - съществувал е преди Венгер, ще продължи да съществува и след него!
Венгер сам се забърка в тия лайна, никой не му е виновен. Трябва да си понесе отговорността за провалите най-накрая!
А те се случват години наред! 6 години без трофей, бягство на играчи, сбирщина от високоплатени некадърници, провали.
Направи си справка за формата ни в лигата от март месец насам!!!
Ти не можеш да дадеш един стойностен аргумент в подкрепа на Венгер затова целуни портрета му над леглото си и лягай да спиш!
Последна промяна от Awesome на 17 сеп 2011 19:56, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!