Берое - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Берое - ЦСКА 17.9.11
Надявам се Берое, вече да не бойкотират за неизплатени заплати и да излязът да играят футбол, ако и съдията свири 50 на 50 очаквам минимална победа за Берое с 1:0 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:В предвид на това,че Берое имат нови собственици очаквам труден мач за ЦСКА.Резултатът според мен,ще е 1:1,в Стара Загора трудно се играе независимо от формата на заралий
съгласен съм с тебе

- Red Warrior
- Контакти:
Нека бъдем реалисти - разгромна победа за ЦСКА с 0:5 или 0:6 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Levskar_90 написа:Надявам се Берое, вече да не бойкотират за неизплатени заплати и да излязът да играят футбол, ако и съдията свири 50 на 50 очаквам минимална победа за Берое с 1:0
Нещо не ти се отдава мислене ми се струва.Или забравяш кой е на първо място и кой на последно .Кой отбор какви футболисти и треньори има .
Поне с класа сме над всички в България и да ако се свири във всеки мач на ЦСКА 50/50 то ще сме шампиони с минимум 20 точки разлика.
Конкретно за този мач ще бъде един от най-трудните .Ако трябва с 0:1 в 90-тата минута пак ще съм доволен.
Последна промяна от percival на 17 сеп 2011 15:59, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Jorkorazporko
Това ще е най - трудния мач до момента за ЦСКА! Ако ги подценим може и да ни бият! Това, че сме с 3 класи над всички останали отбори в България, няма да ни печели автоматично мачовете! Трябва и да продължим да го доказваме както до сега! Минимално отпускане или подценяване на някой отбор ще доведе до загуба и разклащане на морала! Прогнозата ми е ако ги подценим Х, ако играем на 100% ще бием с 3 гола разлика!
Холандецът Грегъри Нелсън е оставен сред резервите за днешния мач на ЦСКА с Берое. Вместо него като титуляр в Стара Загора започва Янис Зику, който в миналия кръг търкаше пейката срещу Локомотив (Пловдив). Останалите 10 футболисти на Милен Радуканов са същите, които излязоха и срещу "смърфовете".
Двубоят започва в 16,30 часа.
БЕРОЕ: Скорчев, Ямуков, Дзаферович, Вълканов, Пенев, Велев, Костадинов, Димитров, Танев, Чипилов, Ангелов
ЦСКА: Мболи, Бандаловски, Крачунов, К. Стоянов, Адемар, Янчев, Галчев, Делев, Платини, Зику, Мораеш
Двубоят започва в 16,30 часа.
БЕРОЕ: Скорчев, Ямуков, Дзаферович, Вълканов, Пенев, Велев, Костадинов, Димитров, Танев, Чипилов, Ангелов
ЦСКА: Мболи, Бандаловски, Крачунов, К. Стоянов, Адемар, Янчев, Галчев, Делев, Платини, Зику, Мораеш
Още те държи:)...Болест е...
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Ще пуснете ли линк ?
Половината агитка на ЦСКА не е допусната на стадиона под аязмото,започва се наново...

Още те държи:)...Болест е...
я някой да даде линк за мача
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ