ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!
Серия А е ебати скучното първенство, и аз да съм, и аз няма да го взема.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- metodito
- Контакти:
Мачовете в Серия А са най-емоционални. Има драма. Миналата година се сещам веднага за Удинезе и Палермо какви мачове изнесоха. Италианското има специфика, която, ако не можеш да уловиш, не го обиждай.
В Премиършип изненади не можеш да видиш. Но скоростта на футбола е най-висока там. Но няма брилянтните технични отигравания и пробиви на аржентинците и бразилците в Ла Лига и Серия А. Просто едно кюскане и блъскане. Всичко в Англия е подчинено на отборният дух, на колектива. В което няма нищо лошо. Това е колективна игра.
В Ла Лига, футболът е красив направо. Там, точно тези майсторски солови акции са запазена марка. Меси, Фалкао, Иниеста... все футболисти на които в Англия ще им счупят краката.
А холандското е интересно и оспорвано, но не е нищо особено.
С Аякс, който за поредна година "подмладяват" състава (продажбите на Хунтелаар, Емануелсон, Де Зеув, Суарез и невземането на достойни заместници беше глупаво) и Фейеноорд, които отдавна не са това, което трябва, Ередивизие е просто едно добро първенство. Като френското и белгийското. Но само толкова...
В Премиършип изненади не можеш да видиш. Но скоростта на футбола е най-висока там. Но няма брилянтните технични отигравания и пробиви на аржентинците и бразилците в Ла Лига и Серия А. Просто едно кюскане и блъскане. Всичко в Англия е подчинено на отборният дух, на колектива. В което няма нищо лошо. Това е колективна игра.
В Ла Лига, футболът е красив направо. Там, точно тези майсторски солови акции са запазена марка. Меси, Фалкао, Иниеста... все футболисти на които в Англия ще им счупят краката.
А холандското е интересно и оспорвано, но не е нищо особено.
С Аякс, който за поредна година "подмладяват" състава (продажбите на Хунтелаар, Емануелсон, Де Зеув, Суарез и невземането на достойни заместници беше глупаво) и Фейеноорд, които отдавна не са това, което трябва, Ередивизие е просто едно добро първенство. Като френското и белгийското. Но само толкова...
Последна промяна от metodito на 17 сеп 2011 13:15, променено общо 1 път.
grasiani написа:Гледам си италианското по Ал Джазирите и не ме притеснява нищо.А който казва че не е интересно да отиде да се гръмне.Да се сравнява италианското първенство с холандското е направо смешно.
Я ме открехни за Ал-джазирите, при мен не вървят свободно, как мога да ги гледам?
П.С. На ХотБърд съм с булсатско оборудване.

Аз също си ги зяпам по Ал Джезира
ПСВ и Аякс завършиха 2:2, вратар пострада тежко
Явно не е грешка, че са го взели.
Явно не е грешка, че са го взели.