Берое вече има нов собственик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое вече има нов собственик
Няма мое няма твое,наше е Берое,с радост научавам че като един съвестен данъкоплатец от днес притежавам някаква десетохилядна част от 1 процент от държавното Берое. 

“Не купувам от Lafka”
ТЕЦ 2 в никакъв случай не се издържа с пари от данъци... Ситуацията е обратната- от ТЕЦ-а парите отиват в държавата.
- blue avalanche
- Контакти:
-Ицо- написа:Според мен той така и така си е бил в града за откриването на музея на религиите и човека, като опитен вече политик, се е възползвал да се покаже съпричастен към отбора, да печели симпатии и съответно потенциални гласове.Аз теб те питам - за какво точно се бориш тук?Имаш ли някаква градивна критика, или професионална гледна точка, или просто обективно мнение?Или ей така, да си се оплачеш от нещо, да не ти е загубен деня..
И в Англия,и във Франция имат избори,ама не съм чувал Камерън или Саркози да се занимават с това кой е собственик на Ман Сити или ПСЖ.А ти?По скоро ми мирише на далаверка.
ПП.Така и така премиерът стои в София по цели седмици,що не вземе да оправи стадиона на Левски и да спечели още повече потенциални гласове.Не само в София,но и в страната.Егати и обяснението!
controller написа:Айде де нали си компетентен ?
Тази покупка от страна на ТЕЦ Марица Изток е против праваилата на ЕС и против УЕФА - държавата НЯМА право на дялово участие като миноритарен или мажоритарен акционер в спортни клубове , тъй като се тълкува като ДИРЕКТНА намеса на държавата и държавно НЕПОЗВОЛЕНО подпомагане на спортен клуб ! За феновете на Берое - никой не злорадства просто казва обелтовната истина ,само да кажа ,че има релана опастност на жестоки наказания от УЕФА за тима, и за България от страна на ЕС , развръзката тепърва предстои ! Иначе само по себе си това не е коректно тъй като с пари на данъкоплатците се подпомага футболен клуб , ами ако ЦСКА, Левски или Лудогорец поискат някоя държавна фирма да им стане акционер ?
Сещам се за един отбор БАТЕ се вика, та той е собственост на държавно предприятие, защо УЕФА си мълчи?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- GreenKazanski
- Контакти:
hellyeah написа:Няма мое няма твое,наше е Берое,с радост научавам че като един съвестен данъкоплатец от днес притежавам някаква десетохилядна част от 1 процент от държавното Берое.
Да, ела да полигавиш десетохилядната част ...
Последна промяна от GreenKazanski на 17 сеп 2011 01:19, променено общо 1 път.
Beroe Support From Kazanski !!!
- whitesnake
- Контакти:
Дано да е за хубаво.Успех на заралии ! Пловдивчани ви уважават.Най-хубавото гостуване е в Стара Загора без значение от резултата и без значение с кой играем.Последния път като играхме с Калиакра,след мача имаше хора по улиците,които ни изпратиха с " Айде Локо!".Преди мача си направихме разходка по "Главната" на Стара Загора и пихме бира и хората се снимаха с нас,после и на мача ...Ще има два мача между нас и Берое и да победи по-добрия,тва е.Честито и мачкайте !
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- GreenKazanski
- Контакти:
blue avalanche написа:-Ицо- написа:Софиянци дето реват - за пример да вземем новата Арена Армеец, защо се наляха там 108 милиона(ако не ме лъже паметта, те май и там си направиха някаква врътка, но беше от тоя род),
Егати примера!!!Арена Армеец е национална,бре аланкоолу!Берое национална ценност ли е?
И пак питам:каква му е работата на премиера да коментира кой на кой отбор е собственик?
Питай премиера , мишок ...
Beroe Support From Kazanski !!!
Печалбата на ТЕЦ Марица Изток 2 за първото полугодие на 2011 г. СЛЕД облагане с данъци е 8 милиарда лева (8 473 000 000 лв.) Драги граждани не се притеснявайте - не издържате Берое с данъците си. Държавата не дава пари на това предприятие, тя единствено получава от него и не го субсидира. Да не говорим за това чий въздух замърсяват енергийните гиганти от региона.
blue avalanche написа:-Ицо- написа:Според мен той така и така си е бил в града за откриването на музея на религиите и човека, като опитен вече политик, се е възползвал да се покаже съпричастен към отбора, да печели симпатии и съответно потенциални гласове.Аз теб те питам - за какво точно се бориш тук?Имаш ли някаква градивна критика, или професионална гледна точка, или просто обективно мнение?Или ей така, да си се оплачеш от нещо, да не ти е загубен деня..
И в Англия,и във Франция имат избори,ама не съм чувал Камерън или Саркози да се занимават с това кой е собственик на Ман Сити или ПСЖ.А ти?По скоро ми мирише на далаверка.
ПП.Така и така премиерът стои в София по цели седмици,що не вземе да оправи стадиона на Левски и да спечели още повече потенциални гласове.Не само в София,но и в страната.Егати и обяснението!
Официално се отказвам от теб, щом си решил - тъй да е.Премиера е изработил пъклен план в който той, едва ли не на сила, бута Берое в ръцете на шефовете на МИ2.Освен това той ми обеща че собственоръчно ще смени всяка крушка от осветлението на стадиона, за да можем спокойно да играем и по-късни мачове.Също ще ходатайства на шефовете на съдиите, та да стане тъй, че всеки съдия който свири дузпа с/у Берое да бъде автоматично банван от всякакви спортни мероприятия.Носят се слухове, че след всяка победа на Берое той ще се качва на козирката на стадиона и ще пръцка дъгички вместо заря, за радост на децата.Ама да не кажеш на някой, щото това е тайна.И сега вече малко по-сериозно - не съм му пресаташе и не мога да потвърдя или отрека каквито и да било далавери от негова страна.
На майните - дано от всяко гостуване да ви остават приятни спомени за обстановката и отношението на хората.В Стара Загора отбора е един, така че "дербитата" са ни с вас, дано станем пример за подражание относно как трябва да се държат феновете на два враждуващи отбора един към друг.Наздраве!
"Some folks are wise and some are otherwise"
- DrAvalanche
- Контакти:
fuckside написа:Печалбата на ТЕЦ Марица Изток 2 за първото полугодие на 2011 г. СЛЕД облагане с данъци е 8 милиарда лева (8 473 000 000 лв.) Драги граждани не се притеснявайте - не издържате Берое с данъците си. Държавата не дава пари на това предприятие, тя единствено получава от него и не го субсидира. Да не говорим за това чий въздух замърсяват енергийните гиганти от региона.
Ти имаш ли идея колко са 8 милиарда? Няма как да са спечелили толкова за година, да не говорим за полугодие. И не виждам особена разлика дали издръжката ще идва от данъците или от парите които плащаме за ток, все от един и същи джоб излизат. Подпомагането на ПФК и хрантутенето на 30 ритнитопковци едва ли е най-подходящия начин за изпълнение на социален ангажимент.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ