Е не мога да не го кажа:
НИКИ МИХАЙЛОВ ЕСТЕСТВЕНО!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- jembajemba
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Спас Делев
Ще вкара гол на Муко Дедовия
селянин отива в ЦСКА при др. селяни и после ще бега щото нема заплати

-
- Контакти:
Re: Спас Делев
Ще стане като с Тонев:
Другата седмица ще биеме ЛЕВСКИ и със сигурност ще станеме шампиони.
След 1 седмица: Днес късметът не беше на наша страна. Имаше и някои съдийски грешки, но така става във футбола. и след 1 месец аут от ЦСКА
Другата седмица ще биеме ЛЕВСКИ и със сигурност ще станеме шампиони.
След 1 седмица: Днес късметът не беше на наша страна. Имаше и някои съдийски грешки, но така става във футбола. и след 1 месец аут от ЦСКА

помогнете ми
имаше един мач между левски и цска - гледах го заедно с мои приятели преди много години - 2001 или 2002 - спомням си че бях първи курс тогава и го гледахме компания - останал съм със спомен че свърши 5:0 за левски - не знам дали е бил левски цска, не знам дали е бил цска левски - не помня дали е бил за първенство, купа или нещо друго - но сега като исках да си спомня кой е бил тоя мач - не видях да има такъв мач в статистиките в нета - някои може ли да ми каже мач със сходен резултат в тия години 2001 или 2002? Ако не е 5:0, 5 на 1 или 2 за левски?
Re: помогнете ми
тоя мач го знам 5:0 го гледах по тв - гледах и двата мача - особеното е че 98 гледах мач - тогава бях първи курс в средното - а когато бях първи курс в университета - пак имаше един мач межди левски и цска - в който левски отнесаха цска - нямам спомен дали е било края на 2001 или началото на 2002 - но пак беше с голям резултат - поне така помня - бяхме доста пове4е левскари в компанията и на цесекарите им беше доста кофти като гледаха... КОй мач съм гледал не мога да си спомня - дори да не е било с 5:0 - с някакъв друг резултат пак голям...
Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ
Най–добре Кривия и Бардон.Трябват ни силни халфове за атака на Шампионската лига
Баткоff вън
Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ
Ще се върне ама БАТКОВ ще се върне като ****** от ИЗРАЕЛ.
- WestCoast2
- Контакти:
Re: помогнете ми
голям резултат беше - възможно ли е да е бил приятелски мач който да го няма в статистиката?